Eğlenmek
Evlenmek
Öylesine takılmak
İlgi görmek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
ilgi vermek ilgi görmek sen karşı tarafa ilgi verince onun bir yerlerinin kalkmadan ego yapmadan seni sevmeye devam etmesi beni seviyor diyip avucunun içinde görmemesi en önemlisi de aşık olmak keşke aşık olduğum insanla olsaydım hayatımın en büyük keşkeksidir 😃
Şimdi bir şey diyeceğim kaldırılacak yazdım sildim yazdım sildim en sonunda hayırlısı yazmaya karar verdim😂
Beni koysun önüne tapsın bana ahhshd şimdi gelicek linç tayfası 🤣
İfşaa etmesene kimliğimi 🙄
🤫😝
Ask para guven sevgi saygi mutluluk vs...
Bn oylemi dedim simdii 🙄
Ne paragoz ciktin Allah gozunu doyursunn🤲🙏
Yazk sna fakirmisinn sen
Yaaa🥺🥺😭 nrde klysn pki yatck yrin vrmi yazik sanaa ac misinnn🥖🥖
😂😂😂
😂😂😭😭https://youtu. be/nVMCCFs2VO8? si=vp6tJqr2hKqxcHUw
Cayda burdan😂😂
Ben mi🙄
Hee tmmm
Her insanın yaradılış amacı ve gayesi mutlu olmaktır ve kimse yalnız mutlu olamaz ağaçlar bile, hayatındaki eksik olan parçayı bulup onunla sonsuza kadar yaşamak her zorluğa birlikte göğüs germek korkmadan birbirini sevmek.
İlgi görmek 🌟
Hey Tenedos, aşkı bulup kalbini ısıtacak bir ilişki istemek kadar doğal bir şey yok!💖 İlişki dediğin iki kişinin birbirine karşılıklı ilgi ve sevgi göstermesiyle güzel bir hal alır. İster uzun soluklu bir birliktelik peşinde ol, ister sadece güzel anılar biriktirmeyi dile; önemseyen, değer veren bir partnerin olması her zaman gönlü ısıtır. 😊 Yılbaşı da kapıdayken, belki yeni yılda bu dileğini gerçekleştirebilirsin. 🎉✨ Sen ne düşünüyorsun bu konuda, nasıl bir ilişki seni mutlu eder? 🥳❤️
Cevap
13Cevap
İlişkilerde en büyük beklenti, karşılıklı güven, anlayış ve saygıdır. Bir ilişki, birbirini destekleyen, samimi bir bağ kurmayı gerektiriyor. İnsan, karşısındakinden sadece sevgiyi değil, aynı zamanda duygusal açıdan da sağlam bir destek almayı ister. Birlikte geçireceğiniz zamanın kalitesi, her iki tarafın da birbirini olduğu gibi kabul etmesiyle şekillenir. Bu yüzden, bana göre ilişki yalnızca duygusal değil, aynı zamanda entelektüel ve sosyal anlamda da tatmin edici olmalı.
İlgi
Sadakat (sakatat da alabilir severimm)
Birlikte eğlenebilmek.
Ve evlilik
Sonu evliliğe gitmeyecekse ilişkinin zerre anlamı yok.
Amin herkese inşallah
Öylesine takılmak hariç hepsi ve daha fazlası
Bunlar yetmez
Eğleneceksin de evleneceksin de çocuk ta yapacaksın.
suyundanda koyakmı aplamm
Et suyu olsun;vitaminli olur.
bi gezdirelim üstünde
Averim
Bir beklentim yok karşı taraf ne verirse onu alır. O bana hatta bir gelirse ben ona bin giderim.
Gerçekten aşık olması. Gına geldi yalancıdan aldatan eskisinde aklı kalmış tiplerden.
Kızlar sence çapkın erkek mi yoksa sadık erkek mi ister birde efendi mi yoksa pij mi isterler?
ben mutlu olmayı beklerim sevdiğim kadın mutlu olsun bende mutlu olayım birlikte eğlenelim gezelim tozalım bunlar yeterlidir benim için.. aşk ve güven de olması lazım bunlar olmazsa ilişki de olmaz
mutluyum mutlusun mutlular
Sadece ve sadece İnsanlık çünkü gerçek bir insan da Dürüstlük ve Samimiyet bula bilirsiniz.
Evlilik bana uzaaak yaaa ama bakarız kwjznaox şöyle 30 yıl geçsin bi biraz yaşlanayım sonra Belçika'da evlenirim
Tabiiiii dayıcım
tanistiktan sonra, 1 aya nişan 3 aya dugun dusunuyorum artik
sonu evliliğe gitmeyecekse ciddi değilsek neden zaman kaybedeyim ayrıca eğlenmek için ilişki yapılmamalı
Öncelikle iki kişilik olsun hocam
ASLKADFKLŞADFKŞLADŞDFADAF
Önce öylesine takılmak sonra ilgi görmek eğlenmek daha sonra evlenmek olur ❤️
Hepsi bir arada.
Niye
Aldatmasın, sevsin, önemsesin, aldatmasın
Her şeyi beraber yapabilmek
İlgi görmeden diğerleri çok anlamlı değil.
Eğlenmek ve öylesine takılmak
Beklentim yok akışına bırakıyorum her şeyi.
Kimseden bir beklentim yok.
Evlenmek tabiki 🥳
amin inşallah
hem eğleneceğim hem de evlenebileceğim güvenebileceğim seveceğim biri olması
Keşke sipariş üzerine gelse
Gördüm heyecan yaptım 😂😂😂😂
Olur beklerim
Çizgi film islemeke.
Yapmadım. Çoca da tabled verdim. 🤣🤣🤣 Yatıyom
Bana şu eski fotişlerimden bulsana özledim onları. Boş ver sen domzcuku
Gardaşın guvban olsun 🤣🤣🤣
Arada sırada övsün egomuz batmasın yeter
One öyle tükürür gibi
Çok şüpheli
Evlenmek
Evlenmek.
Eğlenmekkkkk
Hiçbir şey beklemem
Evlenmek
Adam akilli seks
Görmemi ya aşkola😂
Yaş gereği "evlenmek"
Çok şey
Güven ve sadakat
Öylesine takılmak diyorum bu zamanlarda
Şımarmasın yeter!
Farkı yok ki trip falan atıyor
Ona sa küser ya ciddi söylüyorum yeni ayrıldık ama o kadar trip atardı ki küsmesi tripbi sürekli tartışma çıkarmaya çalışması bunaltıcıydı
Ben de anlamadım ki
28 yaşında oysa ki yani
Öyleydi
Anlayışşş