- 1 ay
Bağımlılığın her türlüsüne karşıyım 👍
İlla sigara, alkol gibi zararlı ürünler olmak zorunda değil. Yeri geldiğinde bir kadına bağlanıp hakkettiğinden fazla değer verince kişi kendinden ödün vermek zorunda kalıyor. Hiç gerek yok böyle şeylere..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- u1 ay
Harika bir soru Bağlanma korkusu, birçok insanın ilişkilerinde yaşadığı ve üstesinden gelmekte zorlandığı bir duygudur. Bu korkunun gerçek sevgiye giden yolu tamamen kapatıp kapatmadığı ise oldukça karmaşık bir soru. Bağlanma korkusu, genellikle çocukluk deneyimlerinden kaynaklanır. Ebeveynlerle güvenli bir bağ kuramayan bireyler, yetişkinlikte yakın ilişkiler kurmakta zorlanabilirler. Terk edilme korkusu, reddedilme endişesi ve güvensizlik gibi duygular, bağlanma korkusunun temelini oluşturur. Bağlanma korkusu, kişinin duygusal yakınlık kurmasını ve gerçek sevgiyi deneyimlemesini engelleyebilir. İlişkilerde mesafeli durma, duygusal olarak kapalı olma ve sürekli olarak kaçma eğilimi gösterme gibi davranışlar, ilişkilerin derinleşmesini önler. Bağlanma korkusu olan kişiler, bilinçaltında ilişkilerini sabote edebilirler. Partnerlerini itme, tartışma çıkarma veya ilişkideki olumlu gelişmeleri görmezden gelme gibi davranışlar, bu durumun örnekleridir.
34 Yorumla- 1 ay
Teşekkür ederim komşu
Günaydın☀️ - 1 ay
Günaydın komşum günün güzel geçsin 🙏🌸🌸✨
- 1 ay
Karşılıklı umarım geçsin sağlıkla, sıhhat ve keyif, bol kazançlarla🫠🍀🌼😇
- 1 ay
🌸🙏🌹🥳✨
- u1 ay
Bağlanma korkusu öyle durduk yere oluşmaz. Muhtemelen çok bağlandığı sırada, o bağları koparan olmuştur, cana okuya okuya. Eh kalk sonra sen tekrar canın acıyacağını bile bile bağlan, deli derler adama. Sevgiye engel mi? Bence değil. Korkuyu yenmek mümkün mü? Ee herhalde yani. Bence sevgi üstesinden gelebilir zaten sadece.
11 Yorumla- 1 ay
Evet sevmek ve sevgiyi akışta yaşamak💛🤝
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 56,3b cevap paylaştı. Gerçek sevgiye giden her yol mübahtır :) Bağlanma korkusu hep olağan bir durum
26 Yorumla- 1 ay
Korkular bazen ertelemeye sebep olabiliyor evet mübah msn Ayça😁
- 1 ay
Ahahah sitede bir bisco diyen daha eklendi😄😄🤣
- 1 ay
Denk gelir elbet:)
- m1 ay
Hayır daha çok bağlanmanı sağlıyor😂
11 Yorumla- 1 ay
😂😂
- 1 ay
Kapatır evet.. Seviyorken tutamaz insan kendini.. Tutulabilen, engel olunabilen, kaçılabilen duygular gerçek sevgiyi tanımlamıyor bana göre.. Sevgi, aşk varsa bunlar yaşanamaz..
23 Yorumla- 1 ay
Kaybedip yara almak belkide bağlanmaktan kaçırıyor.
- 1 ay
O zaman tamamen uzak durulmalı.. Hem ateşe yaklaşıp hem de yakmasın denmez..
- 1 ay
Ya hep ya hiç olmalı.
- 1 ay
Olabilir. Ama bence gerçekten seven biri zaten bağlanır ve bunu anlamaz. Önemli olan sevgiyi nerede aradığımız ve bulduğumuzdur 💜😸
12 Yorumla- 1 ay
😇🌸
- 1 ay
💗💗
- 1 ay
Çok merkezci olmak bağlılık duygusu , takıntılı olma hali ilişkiyi bitiriyor herşeyin fazlası zarardır
12 Yorumla- 1 ay
Öyle maviş🩵
- 1 ay
🌷🌸🌹
Aşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı. Yani herkes fantezi ilişki sever diye bir kaide yok tabi
23 Yorumla- 1 ay
@Biscolatagirl aha bak şu dişi sana ayırdım senin için çekicem uyuşturmadan hem de "Millet akıllıya hasret biz deli ye" der gibi nolurrrr lütfeee dayanamıyomm boğlulacamm
- 1 ay
Anlamadım kusura bakma.😌
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Gerçek sevgiye giden yollar açık mıydı ki aaaaa hiç haberim yok olacak iş değil 😅😅
14 Yorumla- 1 ay
Vardır illaki:)
- 1 ay
:))
- 1 ay
Bağlanma korkusu gerçek sevgiye kapanmaz.
12 Yorumla- 1 ay
🧚🏻♀️☀️🤍
- 1 ay
♥️🌸
Aşk İlişkileri konusunda 648 cevap paylaştı. Beraber olduğunuz insanın yanında üşüdüğünüze delalettir. Bağlanma korkusu yoktur; Yanlış yerde, yanlış zamanda, yanlış insan vardır. aksi taktirde bağlanma / bağlanmama polemiğine girmezsiniz kendinizde; sadece yaşarsınız.
10 Yorumla- 1 ay
O kadını bulursam baglanirim hemen aşkı özledim
110 Yorumla- 1 ay
Umduğun gibi olur umarım😌
- 1 ay
Bu işler nasip kısmet işi teşekkür ederim
- 1 ay
Evet. Rica ederim:)
- 1 ay
Sen ne alemdesin bakım 😅
- 1 ay
Ben bekar mutlu takılıyorum ya böyle yalnız iyi😄
- 1 ay
Hep öyleydin ya zaten:)
- 1 ay
İşte aynı şekilde devam ediyorum diyorum bende
- 1 ay
Bisco evde kalacan :)) vardır illa ki gönlüne hitap edip yanına yakışan :)) senin gibi zeki güzel akıllı sempatik kadın kendini nadasa bırakamaz bence:))
- 1 ay
Daha gencim ya zaman var geç olsun güç olmasın:D
Teşekkürler🤝 - 1 ay
Teşekkürler diyorsa bisco mesaj alınmıştır :))
- 1 ay
Bağlanma korkusu genel olarak tüm sosyal ilişkilerin yolunu kapatır 😅
11 Yorumla- 1 ay
Doğru sosyal hayatta da geçerli bir durum. Onu da toplum sorusu olarak sorarım diğer seferlere☺️😇
- 1 ay
Kesinlikle kapatabilir çünkü bağlanmak çok kötü istenmeyenşeylere bile yol açabilir 😂😂
13 Yorumla- 1 ay
Sondaki emojiler yanlış oldu 😅
- 1 ay
Anladım Hüso sorun yok🤣
- 1 ay
Saol saol 😂
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Takıntı koparır herşeyi bence abartmamak gerekiyor çünkü her şeyin ama her şeyin fazlası zarar ula
13 Yorumla- 1 ay
Azı karar çoğu zarar ne de olsa ula🤣
- 1 ay
😄😄😄
- 1 ay
Kapatır. Gerçek sevgi bağlılıkla kanıtlanmış olur zaten, kimseye ihtiyacımız yok ama bazı kişiler vardır "onunla hayatım daha güzel olabilir" deriz, işte o kişiye bağlanmamışsan bunu diyemezsin.
20 Yorumla - 1 ay
Bağlanmak istemiyorum diyen biri sevmekten sevilmekten ne anlayabilir, ilişkiye ne verebilir ki? Arkanı dön ve tabana kuvvet uzaklaş oradan.
10 Yorumla - 1 ay
Kapatır evet. Bir şeylerden korkarak atılmayan adımlar, söylenmeyen sözler, susan dudaklar gerçek sevginin katilidir.
10 Yorumla - 1 ay
Şu bağlanma hissi hiç olmuyor bende.. değer veriyorum sonra o kaybetme korkusu sardı mı işte zehir ediyor herşeyi
10 Yorumla - 1 ay
O korkuyu yaşayan ne kadar mücadele ederse etsin ulaşamaz sevgiye. Sevgi korkakların değil, cesurların hakkıdır.
10 Yorumla - 1 ay
Evet kapatabilir bazen durumu akışına bırakmak gerekiyor bence
10 Yorumla - 1 ay
Bu korkuya kulak verebiliyorsan gerçek sevgi yoktur hjk
10 Yorumla - 1 ay
İşleri zorlaştırabilir ama yolu kapatmaz bence
10 Yorumla - 1 ay
bağlanma korkusu bir çeşit psikolojik rahatsızlık olsa gerek. çözümü olmadan ilerlemez ilişki
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 708 cevap paylaştı. Gerçek sevgi olup olmadığını nasıl anlayacağız ki? Bence bağlanmamak çoğunlukla bizi koruyor.
10 Yorumla- 1 ay
Kapatır elbette insanın attığı her adımda sıkıntı yaratır
10 Yorumla - 1 ay
Evet kapatır...
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Bağlanmak kaybetme korkusunuda getirir terkedilme korkusunu bu yüzden çok kişi beğendiği kişilerden bile uzak durmayı seçebilir, ya da zaman zaman uzaklasmayi
00 Yorumla- 1 ay
Baglandıgın adama göre değişir o bence
21 Yorumla- 1 ay
🤝🤝🌸
Aşk İlişkileri konusunda 643 cevap paylaştı. Kapatır gibi görünüyor biscom
21 Yorumla- 1 ay
Haklısın Kübroş kaygı ve kuşku nedeni🦋
- 1 ay
Evet kapatr ama bir çeşit önlem gbi
21 Yorumla- 1 ay
Birnevi evet.👍🏻😌
- 1 ay
Korku varsa insan kendi olamaz
13 Yorumla- 1 ay
Kesinlikle katılıyorum hep bir kamufle çabası olur😌🌸
- 1 ay
Korku ve kendine guvenmeyinim tavirlari belli oluyor
- 1 ay
Aynen öyle👍🏻
- s1 ay
Evet kapatır
11 Yorumla- 1 ay
Aynen öyle. Sürekli şüpheyle yaşamak gibi bu durum🥲
- 1 ay
Bunu güvenilir birini buluşunca asabilirsin.
10 Yorumla - 1 ay
Bağlanma korkusu varsa hiç ilişki yaşama daha iyi.
00 Yorumla - 1 ay
Maalesef kapatıyor.
30 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
Bağlanma niye baglaniyorsun ki? Günübirlik flört et, daha iyi. Çünkü bağlanırsan mutsuz olacaksin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 490 cevap paylaştı. Evet korktuğumuz genelde başımıza geliyor 🤷🏻♀️
20 Yorumla- 1 ay
Gercek sevgi varsa asla korkmazsin emin ol
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 956 cevap paylaştı. Bazı durumlarda kapatabilir
10 Yorumla- 1 ay
Bağlanma korkusu diye bir şey yoktur.
10 Yorumla - 1 ay
Kapatır, kendimden biliyorum.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Olacağı varsa illa olur
10 Yorumla- 1 ay
Maalesef evet
10 Yorumla - m1 ay
Kapatır
13 Yorumla- 1 ay
Günaydın☀️
Kapatır o kuşkular👍🏻 - 1 ay
Günaydın 😄
- 1 ay
İyi yaptın 👍🏻👍🏻🤣
Bağlanmıcaksın keyfine bakıp yürüyeceksin dün yediklerin bugun karnını doyurmuyor
00 YorumlaKapatmaz efendim..
20 Yorumla- 1 ay
Evet kapatıyor
10 Yorumla - 1 ay
Yes kapatır
10 Yorumla Tabikide evet
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 846 cevap paylaştı. Evet
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 472 cevap paylaştı. Olabilir
10 Yorumla- 1 ay
Korku sevmeye sevilmeye engel olur
10 Yorumla - 1 ay
Zannetmiyorum
10 Yorumla - 1 ay
Kapatır
10 Yorumla - 1 ay
Olabilir
10 Yorumla - 1 ay
Kapatır.
10 Yorumla - 1 ay
Evet kesinlikle
10 Yorumla - 1 ay
Kapatır.
10 Yorumla - 1 ay
Evet, kapatabilir.
10 Yorumla - 1 ay
Evet kapatır
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Olabilir.
10 Yorumla- Devamını Gör (6)
Detaylı bilgi