Aşk İlişkileri KS'ye kimler hangi şehirden katılıyor? goruncekadamlar3 Takip Et Bilge Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Benim yaşadığım şehri bilene istediği yerde yemek ısmarlayacağım😎 Güncellemeler1 yıl Güncel Güncellemeler1 yıl Güncell KS'ye kimler hangi şehirden katılıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Görsel Ankara Ben İstanbul dan 1 14 Yorumla goruncekadamlar3 1 yıl Doğru cevap istenmesi halinde ödül kazanıldı😎 Yorumla u Hayatİstanbul77 1 yıl Ödül ne? Yorumla goruncekadamlar3 1 yıl Yemekkkk ama istediğin yerdee Yorumla u Hayatİstanbul77 1 yıl Teşekkür ederim fakat Ankara nere İstanbul nere biraz zor gibi hem ben tek gelemem @emre00 olmadan asla olmaz😂 Yorumla goruncekadamlar3 1 yıl Hahaha sevgilin mi? Yorumla u Hayatİstanbul77 1 yıl Kardeşim yaaa Yorumla goruncekadamlar3 1 yıl Hımmmm anladım Yorumla u Hayatİstanbul77 1 yıl İlla sevgili mi olmak lazım offf yaaa Yorumla goruncekadamlar3 1 yıl Sordum yahu Yorumla u Hayatİstanbul77 1 yıl Peki Yorumla goruncekadamlar3 1 yıl Tamam Yorumla u Hayatİstanbul77 1 yıl Ödülü başka bir üyeye hediye edersiniz😀 iyi geceler Yorumla goruncekadamlar3 1 yıl Ödülü kendime edeceğim galiba iyi geceler😄 Yorumla emre00 1 yıl Ankara bize ters annem :D Yorumla
Princessax Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. İzmir'den katılıyoruz efendim. 🥰 1 1 Yorumla goruncekadamlar3 1 yıl hoş geldiniz efendim😊 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Ankara'da mı yaşıyorsun 1 12 Yorumla goruncekadamlar3 1 yıl Yesss sen? Yorumla beyzaondr350 1 yıl İzmir Yorumla goruncekadamlar3 1 yıl Merak ettiğim ve en kısa zamanda gitmeyi düşünüyorum. Tavsiye eder misin Yorumla beyzaondr350 1 yıl Evet güzel şehir en güzelide deniz var sjwjwjw Yorumla goruncekadamlar3 1 yıl Maalesefff bizde yok. Ödülü kazandın ama uzakmışsın Yorumla beyzaondr350 1 yıl Teşekkür ederim düşünmen yeterli 😊 Yorumla goruncekadamlar3 1 yıl Belki üniversitede Ankara kazanırsın borcum olsun😊 Yorumla beyzaondr350 1 yıl Çok soğuk orası kazanmakta zor yakın İzmirde ya da yakın yerler istiyorum inşallah Yorumla goruncekadamlar3 1 yıl Hangi bölüm hedefin Yorumla beyzaondr350 1 yıl Karışık 2 yıllık bölüm ya da tercümanlık 😃 Yorumla goruncekadamlar3 1 yıl İnşallah hakkında en güzeli ve hayırlısı olur Yorumla beyzaondr350 1 yıl Teşekkür ederim 😊 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. ben biliyorum😂 1 24 Yorumla goruncekadamlar3 1 yıl Hışşş😉 Yorumla goruncekadamlar3 1 yıl Söyle bakalım neresiymiş😄 Yorumla u Aybuke6 1 yıl 06🤭 Yorumla goruncekadamlar3 1 yıl Yemek hakkı kazandın nereye götüreyim😄 Yorumla u Aybuke6 1 yıl Aspava😂 Yorumla goruncekadamlar3 1 yıl Ne zaman geliyorsun hemennn😄 Yorumla u Aybuke6 1 yıl 32 Aralık😂 Yorumla goruncekadamlar3 1 yıl Hahhaha o kadar yakın Yorumla goruncekadamlar3 1 yıl Bende ciğer severim😄 Yorumla u Aybuke6 1 yıl Haha çok yakın😂 Yorumla goruncekadamlar3 1 yıl Sen sürekli transit geç bu güzelliği kaçır 😄 Yorumla u Aybuke6 1 yıl Güzellik ciğer mi😂 Yorumla goruncekadamlar3 1 yıl Ciğeri ben başka şehirde yemek isterim Ankara'da da değil😄 Yorumla goruncekadamlar3 1 yıl Güzellik benim😄 Yorumla goruncekadamlar3 1 yıl En güzel ciğeri nerde yiyebilirm Yorumla u Aybuke6 1 yıl Ben daha yakınım sanırım😅 Yorumla goruncekadamlar3 1 yıl Hahaha kesinlikle en son ne zaman yedin Yorumla u Aybuke6 1 yıl Mayıs ayında😅 Yorumla goruncekadamlar3 1 yıl Çok olmuş yaaa bide ciğerin merkezindesin😄 Yorumla u Aybuke6 1 yıl Dimi açığı kapatmak lazım Yorumla goruncekadamlar3 1 yıl Kesinlikle öyleee benim yerime de yee Yorumla u Aybuke6 1 yıl Olur 😅 Yorumla goruncekadamlar3 1 yıl Bana fotosunu at ama😄 Yorumla u Aybuke6 1 yıl Anlaştık😅 Yorumla
doğunun-prensesi Takip Et Guru Yaş: 34 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Yemeğini kendin ye ama Trabzon 1 3 Yorumla goruncekadamlar3 1 yıl Trabzonlu olduğun nasıl da belli🤔 Yorumla doğunun-prensesi 1 yıl Ben sizin için söyledim vanda yaşıyorum Yorumla goruncekadamlar3 1 yıl Ters cevap verince oralı dedim bilemedin😄 Yorumla
Okerasude Takip Et Bilge Yaş: 52 , eic 98% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı. Angaraaaa 1 1 Yorumla goruncekadamlar3 1 yıl Ülkenin en güzel şehri diyebilir miyiz😎 Yorumla
userrr1234567890 Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl İstanbul 1 5 Yorumla goruncekadamlar3 1 yıl Kendi yaşadığın şehir mi beni mi tahmin ettin Yorumla userrr1234567890 1 yıl Kendi yaşadığım şehir Yorumla goruncekadamlar3 1 yıl Güzel şehir hangi semt Yorumla userrr1234567890 1 yıl O kadar da söylemeyeyim burada bence Yorumla goruncekadamlar3 1 yıl Tamamdır tercihlere saygım var Yorumla
Eireneqq Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Ankara 1 8 Yorumla goruncekadamlar3 1 yıl Yessss ödül yeri sana kalmış Yorumla Eireneqq 1 yıl Ben Ankaradayım demek istemiştim fosmxçfksş Yorumla Eireneqq 1 yıl Ama Atakuleden tahmin etmesi zor değildi Yorumla goruncekadamlar3 1 yıl Jajsjdjd rezil oldum🤦♂️ Yorumla Eireneqq 1 yıl Şş çaktırma dlsmsşdösş Yorumla goruncekadamlar3 1 yıl Neyse ödül konusunda ciddiydim şaka değil😄 Yorumla Eireneqq 1 yıl Sağ ol hiç gerek yok :) Yorumla goruncekadamlar3 1 yıl Ödül kısmında elendiniz hanımefendi 😄 Yorumla
candice10 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 31% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. İzmit 1 0 Yorumla
Sevdamdın_sen Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 88% 1 yıl Mersin.. 0 2 Yorumla Sevdamdın_sen 1 yıl Sen İstanbul Yorumla goruncekadamlar3 1 yıl Bilemedin🤷♂️ Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Görsel Ankara
Ben İstanbul dan
Doğru cevap istenmesi halinde ödül kazanıldı😎
Ödül ne?
Yemekkkk ama istediğin yerdee
Teşekkür ederim fakat Ankara nere İstanbul nere biraz zor gibi hem ben tek gelemem @emre00 olmadan asla olmaz😂
Hahaha sevgilin mi?
Kardeşim yaaa
Hımmmm anladım
İlla sevgili mi olmak lazım offf yaaa
Sordum yahu
Peki
Tamam
Ödülü başka bir üyeye hediye edersiniz😀 iyi geceler
Ödülü kendime edeceğim galiba iyi geceler😄
Ankara bize ters annem :D
İzmir'den katılıyoruz efendim. 🥰
hoş geldiniz efendim😊
Ankara'da mı yaşıyorsun
Yesss sen?
İzmir
Merak ettiğim ve en kısa zamanda gitmeyi düşünüyorum. Tavsiye eder misin
Evet güzel şehir en güzelide deniz var sjwjwjw
Maalesefff bizde yok. Ödülü kazandın ama uzakmışsın
Teşekkür ederim düşünmen yeterli 😊
Belki üniversitede Ankara kazanırsın borcum olsun😊
Çok soğuk orası kazanmakta zor yakın İzmirde ya da yakın yerler istiyorum inşallah
Hangi bölüm hedefin
Karışık 2 yıllık bölüm ya da tercümanlık 😃
İnşallah hakkında en güzeli ve hayırlısı olur
Teşekkür ederim 😊
ben biliyorum😂
Hışşş😉
Söyle bakalım neresiymiş😄
06🤭
Yemek hakkı kazandın nereye götüreyim😄
Aspava😂
Ne zaman geliyorsun hemennn😄
32 Aralık😂