Esenlikler dilerim, Şimdi verdiği şeyi geri istiyor benimde yakasım var vfgvgbgg şimdi bilemedim ağzıma etti bence eğlenceli olur hem bu soğukta ısınmış olurum nasıl fikir amaaa

Esenlikler dilerim, Şimdi verdiği şeyi geri istiyor benimde yakasım var vfgvgbgg şimdi bilemedim ağzıma etti bence eğlenceli olur hem bu soğukta ısınmış olurum nasıl fikir amaaa

Hayır, kıyafetleri yakmazdım Geçmişe odaklanmak yerine kıyafetleri yeniden değerlendirmek veya ihtiyacı olan birine vermek daha pozitif bir adım olabilir.
Geri isteyecek kadar acizse yakabilirsin için rahat olsun. En sevmediğim şeydir. İçimden geldi diyip alıyor ayrılınca içine ediyor. Yok öyle dünya yak gitsin
yakarken beni de çağır :d
Sen olmazsan yakmammmm gellll
kardeşim benim
Geri veririm
Cevap
16Cevap
Bence de yak. En azından ısınmış olursun. Bi işe daha yarasın :D
Bencedeeeee
Yakmazdım, ihtiyacı olan birine verirdim...
Walla bacım arkadaşımla beraber onun eski sevgilisininkileri benzin döküp yakmıştık da çok ergence yaw
boş ver o seni kaybetti SKEJEBEBEHDBDDDKFN
Suss çok dertliyim cfbggvg amaa ergence olsa bile sinir çıkarma açısından rahatlatıcı gözüküyor
Derdin ne diye bakayım dedim XJDHGDHDDJSH
Bir gün yok aşk maşk boş diyorsun, akşamına affetmişsin bu iki üç defa tekrarlamış KSBDSVSHDHSGHS
Merakımdan soruyorum seni dünde durduran neydi acaba AkjsshhKDHSVSSSDDHHHDH
Sinir çıkarılır bu arada, o amaçla yapacaksan yenur :d
boş ver erkekler böyle puuu Allah belalarını versin SKSHSVSSHSHSHSH
Fazla emek verdim insan çekip gidemiyor vfhhghhf bide seviyor sandım başka biriyle de yapabiliceğimi düşünmüyordum o yüzden ayrılıp sonrada barışıyordum sonra aldatı heraalde snapchat yüklemiş ama dmsi boştu bide diyo nasıl kanıtlicam aldatmadığımı cgbghbf offfffğ
XMDDHDJDSHDJDHDDHD
Ben sana o zaman snapchati olandan olmaz dediğimde neden demiştin ya hani
Al cevabı XNDBBDJSGDDHHSSHSHH
Yazık olmuş be insan üzülüyor şöyle bir saniye falan DDJDJDDJDDDHHSN
Olsun bee bak bakiyim bana, next at geç anam boşverr hiçbir erkek cezasız kalmamalı hemen başkasını bulman gerek XKHBDHSDDMDNDMDM
Şaka şaka tamam ciddiyim şimdi :d
Zktir et anam, dik dur bakiyim. Git aynaya bak, ben neyim lan böyle üfff diyip kahve koy rahatla boş ver bakiyim
KSHDHSHHSSHSJ
Normalde yüklemezdi sonra bozuldu heraalde vfbbgbbvg tabi hemen buluyorum canımmmm eski flörtlerim ya ghbfhvfgvf
Ne demezsin çok motive oldum hemen kalkıp mutfağa koşucamm
MSDHDSGSSBSJDKF
Kesinlikle sonradan bozuldu ya affet bu seferde boş ver yapmaz bir daha dkdhddvdhshshsb
Gelirler şimdi Sihsshhssvshsh
Koş koş Jzhsshjssj
Hadi kolay gelsin bacım. Hayaat zoor daha çok erkek gorcen XKDBDBDJDSJHSBZ
Çöpe atsana niye fantezi arıyorsun 🤣🤣 oldu olacak otur ağla belki gelir sevgilin 🤣🤣🤣
Ben o enayi için ağlamam o kim köpek
Direkt iade ederdim. Hiçbir hatıra bile bende kalmasın. Üzerine de her yerden engellerdim.
Geri veririm, yakmak gibi sacma islere girismem
Eskiyene kadar kullanır sonra temizlik bezi yaparım
Herşeyi yak. Anasını satayım. selfie 🤳 çek hoşçakal anılarım de. Ona yolla. Nah ister senden geri.
Yüzsüz gibi geri mi istiyor yani sende olması da hata direk çöpe atmalıydın istediğinde de çöpte git al dersin
Hepsi bir torbada duruyor geri isterse seve seve postalarım.
ne kiyafeti bi ic camasiri var
Ne alaka ıq ben sen miyim vfhbgnbg he çocuğun boxer bende cfgvghbf Çıldırcammmm bildiğin kıyafet hani forma oluyor ya o
Hayır geri yollarım
Veririm birine niye yakayım
Öyle bı hata yapmam
Yakmak da birisine veririm
Direk çöpe atarım
Yok hala giyiyiorum beleş kıyafet
Deli değilim o kadar 😅 yakmazdım
Uğraşmam veririm ve tamamen silerim kafamdan
Yoo, çöpe atarım.
Yakarim
Yakmam kıyamam
Yak gitsin