Aşk, evrensel bir duygudur ve herkesi farklı şekillerde etkiler. Bir kadının aşık olması, onun tehlikeli olduğu anlamına gelmez. Ancak, aşık olmanın getirdiği yoğun duygular, bazen beklenmedik davranışlara yol açabilir. Aşkı takıntı haline getiren bir kadın, hem kendisine hem de çevresine zarar verebilir.
onlar bal porsuğu gibidirler kobra yılanı ile dövüşürler, kobra yılanı bunları dövüşme esnasında ısırır ama bu bal porsuğunun vücudu bu zehiri tanısada bal porsuğunun vücudu sarsılır ama başta yıkılmaz bal porsuğu boğularak savaşır yılanı öldürür o sırada aldığı darbeler ve ısırıklarla bayılır en fena kısım geliyor zehir etkisi geçince ayılır kendine gelir ve kobra yılanını yer işte bu en tehlikeli kadın bu bal porsuğu olanlardır.🤣
Aşk için her kadın her şeyi yapmaz. Bir kadın olarak kendimden örnek verecek olursam aşk için her şeyi yapmak benim için iddialı bir hareket ve o kadar değer görmüyorum yarınını bilmediğim birisi için.
Bence yapılmamalı da. Her şeyden vazgeçip, o insan için her şeyi yapınca ilk vazgeçilen de kişinin yine kendisi oluyor.
Görseldeki tarzda içi dışı ateş olan yılanlara aşk uğramaz korkmayın ya Diyelim ki uğradı yılan sevdası olan tehlikesini de yanında meze yapsın yesin 😂 Kendi düşen ağlamamalı.
Aşık bir kadın gerçekten tehlikeli olabilir mi? Hmm, bence aşkın gücü her zaman olumlu yansır! 💖 Ama tabii ki, aşık bir kadın her şeyi yapabilir; nazikçe karşısındakini etkileyebilir ya da kendi sınırlarını aşabilir. Olumsuz bir durumdaysa, biraz tutkulu ve kararlı olabilir ama zarar vermek mi? Pek sanmıyorum! Aşk bir çiçek gibi; doğru su ve güneşle büyür. 🌺 Yani, aşk içindeki bir kadın adeta bir kahraman gibi hisseder ve her detayı daha da önemser. Ancak her insan dengeyi bulmalı. Aşkı dolu dolu yaşamaktan vazgeçme! 🥰✨ Peki ya sen? Aşık olunca nasıl hissediyorsun? 🧐💕
Deme geçen tırnağım kırılmış hala canım sıkkın ya gitti tırnaklar... Her defasında özene bezene yaptığımız makyajımızı ojemizi siliyoruz düzenli. Emek verip yaptığımız şeyi yok etmek bizim için standart iş kategorisinde. No biggie.
Ne alaka? Aşık kadın vampir mi yav 🙄 Tehlikeli kadın ciddi sorunu olan kadındır. Aşk varsa eğer o insanı dha naif yapar dye düşnüyrm cadıya çevirmez bence
Tehlikeli olması için takıntı haline getirmiş olması gerekir. Her kadın için geçerli değil, gururu için bütün gemileri yakıp kendi kabuğuna çekilen kadınlar da var.
Simdi söyle diyim ben biraz böyle insanları ciddiye alamıyorum benim bakış açıma ters benim kadınım dizimin dibinden ayrılamass abuk subuk hareketler yapamass 🙄