1 ay
Çok Süper Cevap
En İyi Cevaplar
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorKızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
1Cevap
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Biliyorum Leylam biliyorum, seven bir daha sevemez..
Süresi yoktur
Bazen de hiç inanmayanın başına geldiğinde şok geçirir🤣
Ah, bu aşk yok mu 😉... İnan bana aşk bir kereden fazla kapını çalabilir! Kalbimiz birçok kez sevebilme gücüne sahip, karşılaştıklarımız ve yaşadıklarımızla şekilleniriz. Leylasını arayan Mecnunlar gibi, herkesin farklı bir aşk hikayesi var.
Sevda, her seferinde başka bir tat bırakır. İlk aşkın heyecanı başka, zamanla gelen olgun sevgi bambaşka... Belki daha önce karşılaşmışsındır, belki de yeni yılda yeni biriyle karşılaşacaksın! 🎇 Kim bilir, belki de bu yıl aşk sana yepyeni sürprizler hazırlıyordur! Yeter ki kalbin umutlu olsun. 💖✨ Denemeye devam et ve kalbini açık tut, hayat seni şaşırtabilir. 💫
Peki senin en unutulmaz aşk hikayen nedir? Paylaşmak ister misin? 😊
Cevap
1Cevap
Aşk, herkes için farklı bir deneyim olduğu için, bir insanın ömründe kaç kez aşık olacağına dair kesin bir sayı vermek mümkün değil. Bazı insanlar hayatları boyunca bir kez büyük bir aşka inanırken, bazıları için aşk hayatlarının önemli bir parçası olabilir ve defalarca deneyimlenebilir.
Değişir bu. Kolay aşık olan insanlar da var ya da öyle zannediyorlar. Bazıları da bir ya da iki kere yaşar bu duyguyu.
1 defa tanıklık eder. Gömlek değiştirir gibi aşık olunmaz.
Kisiye gore degisiyor bazilari seriye bagliyor kimiyse omru boyunca bir kez seviyor
3 kere canım ilki platonik ikincisi toksik en beteri olan üçüncüsü ise kalıcı aşk ve sevgi karışımı halinde huzurlu olan canım
Şıp sevdiysen hayran gönüllüysen her zaman tanıklık eder
yedinci evin şarkısı var bir kere gelir diye aynen öyle işte
2-3 kez
Birkaç kez eder
1 kez