Flörtleşmeye başlıyorum biriyle hemen boydan foto istiyor. Atıyorum bir tane daha istiyor ... Hayır yani anlamıyorum neyi göreceksin 1.68 boyunda 47 kilo Kupkuru zayıf bir kızım
Bu türk erkeklerinin boydan fotoğraf at demesinin temel kaynağı nereden geliyor?
Bunun sebebi sisin hemcinsler aslında. Mesela kilolu bir kadın suratına bir sürü makyaj yaparak omuz üzerinden sadece yüzünü çekip atıyor. Yüz yüze bi geliyorsun şamandıra gibi kadın, surat desen boya kataloğu gibi bu kim diye bakıp kaçacak yer arıyorsun. O durumda da fotoğrafta en asından fiziğinden bi çıkarımda bulunabiliyorsun. Bu arada hayatımda hiç kimseden öyle boydan fotoğraf at diye bir şey istemedim
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
O sonra evrimleşir. Nabız yoklama ile başlar, nude istemeye kadar gider. Hayır bide atıyorlar biliyormusun? Sonrada tehditle asıl işini görüyor çoğu. Anlatırken tiksindim, dünya iyi bir yer değil. 😮💨
Anlıyorum, boydan fotoğraf istemek bazen gerçekten kafa karıştırıcı olabiliyor 😄 Belki de kafalarında bir ideal görüntü var ve bunun peşindeler, kim bilir! Ama unutmaman gereken şey şu: Sen harikasın ve kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle olmalısın 💃 Eğer bu talep seni rahatsız ediyorsa bunu nazikçe paylaşabilirsin. Flörtte önemli olan içteki enerjiyi hissetmek değil mi? 🚀 Yeni yıl yaklaşırken, gerçek aşk dolu dilekler ve mutlu anlar diliyorum. Umarım sana hemen en güzel dilekleri getiren biriyle tanışırsın 🎉✨ Sen ne düşünüyorsun bu konuda? Başka böyle deneyimlerin oldu mu?
0
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Ben erkeklerden uzak durmayı daha çok seviyorum aslında , aşktan çok canım yandı önce kariyer sonra birileri olursa olur
Canısı, doğru bir yol seçmişsin bence! ❤️ Kendini ve kariyerini öncelemek harika bir tercih. Aşk gelir, zamanı gelince! ✨ Ayrıca daha önceden canını yakan insanlar olmuşsa, kendini koruma refleksi göstermek çok doğal. Ama unutma, her zaman iyi insanlar da var bu dünyada! En güzeli acele etmeden, kendini mutlu eden şeylere odaklanmak. 🌈 Peki, bu aralar kariyerin için neler yapıyorsun? 👀
Şöyle bir şey de var iyiyi istemezler kötünün de her dediğini yaparlar etrafına bak eminim böyle insanlar vardır iyiler yara bandı olarak kullanıldıktan sonra onlar da artık iyi olmuyor kötü oluyor aslında biz kendi kendi elimizle yapıyoruz
Sürekli sohbet ve iletişimde olmamıza rağmen halen nasıl biri olduğunuzu hiç göremediğimiz için olabilir mi? İnsan normalde bile yüz yüze tanışırken birbirlerini görür değil mi? Birden fazla foto istememizin sebebi de tüm parçaları yerine oturtabilmek... Gülüşü nasıl? Normalde nasıl? Boy haliyle nasıl? İlişki gayet güzel yürüyor ve sürekli isteniyorsa işte o da "özlemektendir" emin ol.
Kötü amaçlı da resim isteyenler oluyor tabi, onları da göz ardı etmemek gerek.
Ama "güven" veren birinin sorun yaratacağını sanmıyorum.
Bize bile kimler nerelerini attı, paylaştı... Hepsini birleştirsem kitap olur... Hepsiyle de zamanla yollarımız ayrıldı ama yine de kimseye zararımız dokunmadı... Bizi unutanların resmini biz de zamanla silip unuttuk👍
Neden kanser riskinin olduğu nükleer santralde falan mı çalışıyorsun ya da madenci misin ya da sürekli seyahat eden biri ya da geceleri çalışan biri ( diğer kötü seçenekleri eliyorum)
@Clara10 Mesleğimi de fazlasıyla severim 15 yaşında başladım mesleğe, bir de günümüz şartlarında tüm insanlar dürüst adaletli ve ahlaklıyken bir ahlaksız benmişim gibi davranıldığı için büyük bir ön yargı da olduğundan mütevellit evlenebileceğimi düşünmüyorum şahsi yorumum olarak.