Kizlar bir erkek bir kiza neden bakar sonra kız ona baktığını fark ettiğinde neden hemen gözlerini kızdan kaçırır?

Arkadaşlar bi adam samimi olduğu bi kıza neden bakar ara sıra derken yani diyelimki 1 dakikanın içinde size hep çaktırmadan özlü bakıp yüzünü çeviriyor gibi işten bi kıza bakıyor sonra yüzünü çeviriyor tekrar kız ona bakmadığını görünce o kıza uzun uzun bakıyor sonra kız ona baktığını fark ettiğinde ona baktığında hemen gözlerini başka yere çevirir ve gelip en son kızın yanında oturur kız ona ara sıra bakar kız bakmasın diye eliyle kızın olduğu tarafı yüzünü kapatır kız onu görmesin diye sonra kız uyuya kaldı oda diğer iş yerindeki erkek arkadaşıma el işaretiyle elini uzatmış şaşkin bir şekilde sonra arkadaşı bana seslerin gözlerimi açar açmaz bi yanıma bakıyorum bana doğru bir el işareti gördüm patronum bana birazcık triple ve birazcık yüksek bi sesle dediki sen bütün gece peşik mi saladin diye sorar diğer arkadaşı ciden peşik mi saladin diye sorar bende film izlemistim gece geç yattım ondan uykum vardı uya kaldım dedim sizce patronum niye böyle yapıyor artık eskisi gibi benimle samimi değil

Kizlar bir erkek bir kiza neden bakar sonra kız ona baktığını fark ettiğinde neden hemen gözlerini kızdan kaçırır?