Son zamanlarda konuşurken tıkanıyoruz sizce ne konuşabiliriz (cinsellik dışında) ne sorabilirim ona öneriniz var mı?
1 ay
konuşacak konu yoksa öpüşün gitsin.:)
ama bence en önemli konu şu; birlikte ne tür etkinlikleri yapmaktan zevk alabileceksiniz? bunu keşfedin. mesela o sportif şeyler yapmayı seviyordur sen satranç. ortada buluşabildiğiniz konuların neler olabileceğini konuşun yani
mesela üzerine konuşmaktan en keyif alacağı konu ne bunu sorulabilir.
bi de makyajsız halinle görün ona.. biraz özensiz görün.. ev halinle.. ben böyleyim de yani.. beni böyle de sevebilecek misin demiş olursun. bu da bi çeşit konuşmadır.
Onu daha iyi tanımak ve kendisini sana daha yakın hissetmesi için onu çok üzen çocukken yasadıgı bir travma var mı bunu sorabilirsin hem şimdiki davranışlarını anlaman için bir ipucu olur. ya da sevdiği renk bu bile kişilik hakkında çok şey söyler
Cevap
20Cevap
Hayat gelecek hakkında konuşun
Akışına bırakın konu konuyu açıyor
Artık gelecekten, ve beklentilerden konuşabilirsiniz... Konuşacak çok konu kalmadıysa, onu az çok tanımışsındır. Tanımıyorsan da, kişilik, sevdikleri, davranışlar, vs. İlişkiler, eski ilişkiler üzerine konuşup, tanıyıp, sonraki aşamaya geçmeniz gerekir. Yavaş yavaş, evlenmeyi düşünün derim. Evlenmiycekseniz de, zaman varsa ozaman buluşmaları arttırın. Buluştukça, konuşacak konular da artacaktır. Birlikte aktiviteye çıkın, biyerlere gidin, birlikte sosyalleşin. Bence siz sürekli mesajlaşıp, tüm konuyu bitirmiş, ama hiç buluşmamış, ya da bir iki buluşmuş kişilersiniz, ya da ilişkiniz uzun sürdü, çoğunlukla mesajlaşan az buluşan insanlarsınız. Buluşma çok, mesajlaşma az olsaydı, böyle sorun yaşamazdınız.
Buluşma çok , ilişki de uzunsa zaten, gelecekten konuşacak zamanınız gelmiş demektir. Yeni çiftseniz de, buluşmayı arttırın ki, iki tarafda sıkılmasın daha fazla. Şahsen ben sürekli mesajlaşıp, konunun kalmadığı ve buluşmanın da nadir olduğu bir ilişkiden sıkılırdım
İlla bisey sormana gerek yok ki konus kasmadan normal arkadaşınla seks olarak mı konuşuyorsun hayır kasmadan konus işte
Sen niye düşünüyorsun ki ne sorayım diye, o düşünsün konuşacak bişey yoksa reels atıyorum komik gıf Atıyorum
Cinsellik dışında diyon cinsellik kategorisinde soruyosun valla sende 😂
ciddi soruyorum cinsellik dışında ne konuşulur 😅
Gelecek hakkında olabilir mesela
Konusacak degıl de yapacak bır seyler mı bulsanız acaba nası fikir
Her dakika konuşacak bişey bulamazsın biraz sal yoksa gider
Gelecekten hayallerinizden konuşabilirsiniz.
Bazı şeylerin spontane gelişmesi gerekiyor, stabil bir şablon üzerinden devam etmek zor.
cinsel muhabbet yok ise yakınlaşma yok ise ilişki tıkanır bir yerde
Konuşmak istemiyor veya biraz kendi kendinize kalmanız gerekiyor
Aslında bunlar spontane gelişir konu konuyu açar böylr sabilt kalmayın
Hangi takimlisin. Nerelisin tm bittj
6 yıl olmuş tanışalı biliyorum heralde 😅
ben okuyorum da onun kitaplarla filmlerle pek ilgisi yok haftanın 6 günü çalışıyor 😅
evet
sanırım haklısın :(
Aklına gelebilecek her şey olabilir.
merak ettiklerinizi konuşun
Beraber aynı kitabı okuyun ve üzerinde konuşun.
Bir kere gunu anlatin sormasanda anlat dinlesin
Nasıl tanıştınız
Real olarak görüşsen diyorum..
uzak mesafe :))
yozgatlı mısın 😅
Neden öyle dedin
Mesafe belirtmemişsin ayrıca ama yaşını almış insanlarsınız bence aşarsınız
66 yazıyor ya kullanıcı adında ondan
umarım teşekkür ederim 🙏🏻
Değişebilir miyim kullanıcı adını alındım felan diyormuşum hahahah değilim
ahahaha doğrudur 😅😅
Demekki ortak yönleriniz çok az