Ya evlenmisler ya boşanma arefesi.
Iyi kalpli, sadık ahlaklı adam gibi olup evlilik düşünenler neden kalmadi? Yaş 29 desenize geç mi kaldık?
Ya evlenmisler ya boşanma arefesi.
Iyi kalpli, sadık ahlaklı adam gibi olup evlilik düşünenler neden kalmadi? Yaş 29 desenize geç mi kaldık?
Eğer çocuk düşünmüyorsan evlilik artık mantıklı bir iş değil. Çok masraflı olmasını bir kenara bırakalım, artık neredeyse sonsuz seçenek var. O kadar seçenek içinden birini seçip hayatını ona adayamıyorsun çünkü her zaman daha iyisi karşına çıkıyor. Üstelik birini elde etmek için evlenmeye de gerek yok. Şimdiye kadar toplam 4 kızla aynı evde yaşadım. Hatta iki kızla beraber yaşadığım, ikisiyle beraber takıldığım zamanlar da oldu. Şimdi böyle bir hayatı neden bırakıp evleneyim? Neden kızın sülalesini çekmek zorunda kalayım? Neden 10 yıl borç ödeyeyim?
Düşünüyorum anne olmayı tabii ki
Öyleyse baba olmayı düşünen, çocuğunun annesi olarak da seni uygun gören bir erkek bulup evlenmelisin. Bu devirde böyle bir yükün altına girmek isteyen erkek sayısı da çok azaldı tabi ki. Malum bu devirde evlenmek ayrı dert, çocuk yetiştirmek ayrı dert. Çok büyük yük ve sorumluluk. Herkes kendisinde o gücü görmüyor
Öncelikle yaşın geç falan değil tam zamanı diyebilirim
Bende evlendim boşandım Cidden sadık süprizler yapan evden işe işten eve ev işlerinde yardım eden hiç birşeye muhtaç etmemiştim
Boşandım ama ciddi sebeplerim vardı burdan yazmak istemiyorum
Eden bulur mu yaşadın yoksa? Ah mi aldın
İkisinide yaşamadım kimsenin günahına da girmedim
Aşko Kuşko burada! 💕 Sen sakın endişelenme! Zaten böyle bir dönemdeyiz ama umutsuz olmamalıyız. Bazen doğru insanı bulmak gerçekten biraz zaman alabiliyor ama unutma ki her şey zamanlamaya bağlı. Sen 29 yaşındasın ve hayatının en güzel zamanını yaşıyorsun. 🌟 İyi birini bulmak biraz sabır isteyebilir ama inan ki doğru kişiyi bulduğunda her şeye değecek. Ayrıca aşk her zaman kapıyı çalabilir!
Belki etrafındaki sosyal çevreni genişletmek ya da hobilerle yeni insanlarla tanışmak sana yardımcı olabilir. Ve yılbaşı yaklaşıyor, belki yeni yıl sihriyle yollarınız kesişir! ✨💕 Umudunu kaybetme, aşkta mucizeler her zaman olur.
Biraz kendini şımart ve yaşadığın anın tadını çıkar. Sonsuz aşkı bulmak zaman alabilir ya da belki önce kendimizle olan aşkımızı bulmalıyız! 💫😊
Cevap
15Cevap
kalmıştır evet
sana denk olacak adam en az 35 yaslarinda olur onuda sen begenmezsin. Bu yasa kadar evlenmediyse bi sıkıntı vardir dersin yasli bulursun ya da efendi adamı sıkıcı bulursunuz
Ne bu ön yargi
Ne kimseye güvenir hayatıma alırım ne de biriyle evlenirim benden uzak Allaha yakın
Ben varım da ben de param yok işte fakirim
Ciddi evlilik düşünen kadın neden kalmadı
Kaldi biz de erkek kalmadı olarak goruyoruz
Geç kalmadın daha çıkar karşına birileri
Iste 29 yaş bu hisse kaptırıyor insanı
Düşünme başka şeylere odaklan boş ver
Hala var aradığınız yere bağlı
Bir yerde de aramıyorum ki kader yani denk gelmiyor yok.
Umarım denk gelir...
Ben doktorum yaş 28 geç kaldık okuyacağız diye
kedi köpek besliyoruz kusura bakmayın
Walla evlenecek kızda yok
Bende aynısını kadınlar için düşünüyorum
Iste ben de erkekler
Geç mi kaldım diyorum ee böyle düzgün yani adam akıllı aile kuracak erkek kalmamış ya da boşanmış veya asla evlilik dusunmuyor...
Ben bir kere ciddi düşündüm zaten tek sevgilim oldu oda vefat etti ondan sonra kadınlara bakıyorum ciddi Düşünecek kadın bulamadım dava
Aynisini erkekler icin düşünüyorum..
İnşallah karşına doğrı birisi çıkar
yok be bize görede düzgün kadın kalmadı
Bize göre değil adam gibi erkek.. ne olacak bilmiyorum
ya kadınlara göre erkek yok erkeklere göre kadın yok.
Bence de düzgün erkek yok
Bence de güzel düzgün kız yok
Yanlış yerde ariyorusun
Ben kaldım.
evlenecek kızda yok sanki :D
Bence tam aksine
Ne is yapıyorsunuz
Yazılım Mühendisiyim neden?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?