kizlar, yapmayin. ben asik oldum. 2 yilin sonunda aklim basima geldi.
evlilik arifesine girdik. herifi gorsen, evlilikle ilgili her seye goz deviriyor. sanki ben etmisim gibi teklifi. aile bulusmalarina hep cocugunu bahane ediyor. yahu neden teklif ettin o zaman?
ama gelecege yonelik de surekli planlar yapiyor benimle.
sen varosun tekiyle evlendin diye ben neden onun yaptiklarini cekmek zorundayim diyecegim bugun. ve nisani atacagim. nisanlilik cok guzel donem insanin zihnini aciyor.
sizin bosanmis cocuklu sevgiliniz falan oldu mu hic? isyerinden , nisanlimdan ve arkadaslarimdan gordugum : daha duygusal yukle geliyorlar size bosanmis kadinlara gore. cok travmalari var. ve beceremedikleri evliliklerine inat cocuga deli oluyorlar. evli kalsalar binde birini beceremeyecek adamlar yilin babasi gibi takiliyor. iyyy yildim, bi daha bosanmis cocuklu erkekle selamlasmam bile. keske kadinlar kadar mentalinize dikkat edebilseniz. isiniz gucunuz bosanir bosanmaz alemlere akmak ve acinizi gostermeme cabasi.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
sizin kararınız bence,
Neden genelleme yapıyorsunuz ki
Sen boşanmış çocuklu öküzün birine denk geldin diye her boşanmış çocuklu erkek böyle mi sanki
Sen nasıl ona varosun biriyke evlendin diyorsan bunu da sen tercih ettin.
Zor bi süreç. Doğru yönetemeyebilir. Uzak durmak mantıklı
bosanmis cocuklu erkek bekarliga devam etsin , olaylara bak cok sacma. neden teklif etti yani
Haklısınız
Narsist olduğu için. Eşinden de vazgeçmez senden de. İki kadını idare etmek istiyor başka bir açıklaması yok zaten. Çocuklar ise bahane piyon olarak kullanıyor.
Vuruşmak için adam kurgu yapmış
senin deyiminle zaten vurusuluyor iki senedir. evliligin lafini bile acmadim uc kere ayrica teklif etti.
berabee yasiyoruz. komple.
Çocuk sizinle mi yaşıyordu
ayda birkac gun
Bir aile ortamı yoktu yani
Her halt yensin sonra ben pişmanım 😀
Taze a. m. cık istiyor çakacak 😂
avucunu yaladi.
Baktı ben bu kızla evlenmezsem çakamam dedi. Formaliteden teklif çakana kadar oyalayım dedi 😂 ne olsa amaç sadece s. i. k. mek. Başı dönmüştür onu. A. m. s. ızlıktan
biz surekli birlikteyiz ki, birlikte yasiyoruz.
iki yil birlikte yasadik ben lafini hic acmadim o etti uc ayri teklifle
senin hesap patladi yani
Ben hikayeyi yazdım. Gerisini sen düşün öyle veya değil. Yani adam zaten çakıyor bunun için teklif etmedi diyorsun 🤔