Hem sevmiş gibi davranan hemde sizi kendinden soğutmak için her yolu deneyen biri oldumu hayatınızda?

Aşk sadece anlayana 🐻'lara değil.

Hem ilgileniyormuş gibi davranan, hemde diğerleriyle her fırsatta flört eden ve ya ediyormuş gibi görünen birinden bahs ediyorum. Böyle duygularını göstermeyen ilgisi var mı yokmu belli olmayan taraf varsa. Konuşmaya çekinen.

Böyle birinden kim soğumaz ya? İlgilenen adam bir kadına ilgisini belli eder birşekilde , yoksa o -🐻 herkesle konuşsun , gülsün vs bana gelince sussun, görmezden gelsin konuşmaktan çekinsin nasıl davranmamı bekliyordun? Ya sen bu bilinmez davranışlarından ne anlamamı bekliyordun? Cevabını bana karşı nasıl olduğuna bakarak anlaya bilirsin...

Benim duygularım oyuncak değil istediğin zaman oynayıp canın sıkılınca istediğin zaman kenara bırakasın.

Etrafımda da , hayatımda da kimse yok , olsaydı görürdün hepsini , ben sende gördüğüm gibi kimse durduk yere soğuyup uzaklaşmıyor mlm şahıs.

Hem sevmiş gibi davranan hemde sizi kendinden soğutmak için her yolu deneyen biri oldumu hayatınızda?