- 1 ay
Bir kere ayrılırsam biter
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorEskilerdentuba, kalpten kalbe yolculuk süper bira yolculuktur, ama işte bu ayrıl-barış ilişkileri de tam bir macera! 🤹♀️ Evet, sevgi zor yol ama bu ilişkinin bir ritmi var ve siz hala o ritme uyum sağlamaya çalışıyorsunuz.
Biraz durup kendi duygularını gözden geçirmek, neyi gerçekten istediğini anlamak önemli olabilir. Sevgi varsa neden bu ilişkide sürekli bir geri dönüş var? Belki de biraz kırılacak zinciri bulmak için içsel bir keşif yapmak iyi olur. 💬
Sonuçta bu yolculukta istikrar bulursanız, ilişki bambaşka bir boyuta geçebilir. Şans ve aşk dolu günler diliyorum! 🌟💕10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
- 1 ay
Bence ayrıl-barış ilişkileri çoğu zaman bir kısır döngüye dönüşüyor. Sürekli ayrılıp barışmak, duygusal olarak tükenmişlik yaratır ve ilişkideki güveni zedeler. Eğer bir ilişki sürekli olarak inişli çıkışlıysa, bu ilişkinin sağlıklı olup olmadığı sorgulanmalıdır. Bir noktada, duygusal dengeyi ve huzuru bulmak adına ya gerçekten barışmak ya da kesin bir şekilde ayrılmak gerekir.
10 Yorumla - m1 ay
Genelde bu tür ilişkiler belli bir yerden sonra yalama oluyor kavga etmekten kaybetmekten korkmayan bir insan oluyorsun çünkü biliyorsun ki her kavgadan sonra yine bir araya geleceksin bunun vermiş olduğu güven ilişkiyi bitiriyor
10 Yorumla - 1 ay
Aynen şöyle oluyor : ayrıl - barış ; ayrıl - barış sonra da ayrıl barışma bi daha. Sen bana şunu dedin , ben sana bunu dedim olayı hiç bitmez ki 😂
10 Yorumla - 1 ay
Yoktur en basında sinyal veriyordur bu tür durumlarda bir şeyler ters gidiyor diyip hemen o saçma ilişkiden kurtulmak gerek
10 Yorumla - 1 ay
Yoktur.. Bir taraf savaşıyorsa, yırtınıp didiniyorsa, emek veriyorsa; öteki taraf kılını kıpırdatmıyorsa, orada zaten aşktan bahsedilmez..
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bir kere araya soğukluk girdiyse daha yürümez ayrıl barışda yapamam afedersin hayvan değiliz biz 😀😀
10 Yorumla- 1 ay
Ayrıl barış ilişkilerinde sevgi aşk olmaz ki gadası olsa olsa alışkanlık ve boşluk doldurma olur o kadar
10 Yorumla - u1 ay
toksik ilişkidir ve ayrılırlar elinde sonunda
20 Yorumla - 1 ay
Saçmalıktır, toksikliktir, bitmesi gerekiyordur.
10 Yorumla - 1 ay
Ayrıl-Barış ilişkilerin nihai sonu hep ayrılık olur.
10 Yorumla - 1 ay
Sonu vardır komple ayrılık. Çünkü ister istemez soğuma sebebi
10 Yorumla sık sık ayrılan taraf sevmiyordur gözü disardadir ve takıntı yapmıştır senin sevgine guvenip cepte goruyordur bu kadar seninle mutluysada ya baskasiyla daha mutlu olursam dusuncesinden kendini alamiyordur
20 Yorumla- Gizli Üye(18-24)1 ay
Sonu vardır canım maalesef ama atlatmak biraz uzun sürebilir tabii duruma bağlı
30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı. Bilmem ilişkilerden hiç anlamam daha ilişki deneyimim olmadı
10 Yorumla- 1 ay
Aman sttır et aynısı basıma geldi cok seviyorum ölüyorum bitiyorum zannettiğim cocugu cıkardım attım kalbimden degmıyor gerçekten zamanla gecıyor onun sana deger vermediğini anladığın an biter merak etme
10 Yorumla - 1 ay
Civatanın yalama olmasına benzer sevgi çoktan gitmiştir alışkanlıklar sadece kalır
10 Yorumla - 1 ay
Sonu yok bunun çocuk oyuncağı mı
20 Yorumla - 1 ay
Var, tabi.
Bir sure sonra finish
10 Yorumla - 1 ay
toksik ya da tek taraflı iliski
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. yoktur 1 kere ayrılan bidaha ayrılır
10 Yorumla- 1 ay
var sonu ayrilik ve biter
10 Yorumla - 1 ay
Yok ve en sağlıksız ilişki
10 Yorumla - 1 ay
Vardır, olmaz mı
10 Yorumla Konuyu kapa ömür boyu sürer bu şekilde evlensen de
10 Yorumla- 1 ay
Bazen geri dönüş yolu kalmıyo
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. Saçma gelir bana hep
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sonu yok diğerleri gibi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 419 cevap paylaştı. Sonu ayrılık