Mahkum değil ama gerçekten kadın ilk adımı atsa bile tüm adımların atılması kadına ait olmamalı. Karşılıklı aşk ve güven varsa hem kadın hem erkek adım atmalılar bence. Orada bile karşılıklı ritim gözetilmeli.
Bence değiliz yahu. Bazı erkeklerin gözünde basit görünüyoruz ama bu bizim suçumuz değil. Aşkın karşılıklı olduğu bir ilişkide kim ilk adımı kim atarsa atsın, ama yeter ki atsın.
Kesinlikle hayır. İlk adımı atan bir kadın kaybetmek değil, aslında cesaretiyle kazanmaya çoktan başlamış demektir. Kendini ifade etmek, duygularını dile getirmek bir güç göstergesidir. Ayrıca, ilişki dinamiklerini belirleyen şey sadece başlangıç değil, o bağın nasıl inşa edildiği ve sürdürüldüğüdür. Cesur olanlar her zaman kazanır, çünkü en azından "keşke" demek yerine denemeyi seçerler.
Hayır. İlk adımdan sonra güzel bir yaklaşımla devam ederse kaybetmeye hahkum olmaz, kadınlar ilk adımı atma evresine geldiği zaman "ne zaman istersen senin olabilirim" izlenimi verecek şekilde hareket ediyorlar ve karşısında ki kişi onu basit görüyor, kimse basit biriyle olmak istemez.
Hayır, ilk adımı atan kadının her zaman kaybetmeye mahkum olduğu söylemi kesinlikle doğru değil ve oldukça eski bir düşünceye dayanıyor. Bu düşünce, geçmişte kadınların daha pasif bir rol oynaması gerektiği ve erkeklerin her zaman kovalayan taraf olması gerektiği gibi geleneksel cinsiyet rollerine dayanıyor. Ancak günümüzde toplumsal cinsiyet rolleri büyük ölçüde değişti ve kadınlar artık ilişkilerde daha aktif bir rol oynamaktan çekinmiyorlar.
Hayir degildir. Ortada gercek ask varsa o kadinin saf duygulari benim icin cok kiymetlidir. Hatta hayranlik duyabilirim bunun icin... Gundelik iliskilerdeki flort baslatma seysinden bahsetmiyorum ama. Kiz asik adama ve aciliyor samimi sekilde... Kastettigim boyle durumlar.
İlk adım atıldığında karşı taraf bu durumu sadece egosunu tatmin etmek amaçlı kullanıyorsa adım atan kişi baştan kaybetmistir zaten. Bu erkek içinde kadin içinde aynıdır
Üçün beşin hesabini hiç yapmadım ömrümde ilk adimi da atarim ilk mesajida atarim... dım yani.. bi halta yaramadi bundan sonra atmayayım vardir bi bildikleri
Kurallara bağlı kalarakta bi ilişki yaşamak tuhaf geliyor kim içinden nasıl geliyorsa öyle hareket etmeli bence. Yok şöyle yaparsam böyle olur böyle yaparsam kiymetim bilinir vs hiç sevmediğim şeyler..
Aynen bende beceremem hiç. Ama bazı kızlar illa ilk mesajı o atsın hep önce o adımı o atsın ben kaçayım kovalasin vs ee nerde kaldı sevgi böyle kalıplara göre yaşanmaz ya 😅
Ama her zaman değil. Çünkü bazen cidden erkek yeşil ışık alsa bile, karşı tarafı yanlış tanımasından da olabilir benzer birçok sebepten de olabilir adım atmıyor. Burada iş kadına düşüyor biraz evet.
Bir kere yaptım daha yapar mıyım , asla demeyeceğim ama yapmayın, beni yedekte görmüş sanırım hoşlandığımı diyince , sonra yakınındaki kızla konuşuyormuş, bir gün bana mesaj attı olur muyuz diye hayır dedim çünkü net değil ve karaktersizdi, bana mesaj attıktan bir gün sonra profiline tarih ve sevgilisinin baş harfını koydu😂😂yapmayın siz değmez
Hayır ilk adımı atabilen kadın benim gözümde cesaretlidir, aksine ben atmam erkek atsın diyenin zekasından şüphe ederim kalmadı artık ilk mesaj olayı aşalım bunları