İlla işaret verip bekleyelim mi yani🙄
Kadının ilk adımı attığı bir ilişki daima kaybetmeye mahkum mudur?
#reda
Kadının ilk adımı attığı bir ilişki daima kaybetmeye mahkum mudur?
#reda
Mahkum değil ama gerçekten kadın ilk adımı atsa bile tüm adımların atılması kadına ait olmamalı. Karşılıklı aşk ve güven varsa hem kadın hem erkek adım atmalılar bence. Orada bile karşılıklı ritim gözetilmeli.
Bence değiliz yahu. Bazı erkeklerin gözünde basit görünüyoruz ama bu bizim suçumuz değil. Aşkın karşılıklı olduğu bir ilişkide kim ilk adımı kim atarsa atsın, ama yeter ki atsın.
Maalesef öyle oluyoo😀
Siz ışık yakın biz koşmaz uçarız
Tşkrlr çukulatam
Rica ederim çukulatamm
Cevap
55Cevap
Kesinlikle hayır. İlk adımı atan bir kadın kaybetmek değil, aslında cesaretiyle kazanmaya çoktan başlamış demektir. Kendini ifade etmek, duygularını dile getirmek bir güç göstergesidir. Ayrıca, ilişki dinamiklerini belirleyen şey sadece başlangıç değil, o bağın nasıl inşa edildiği ve sürdürüldüğüdür. Cesur olanlar her zaman kazanır, çünkü en azından "keşke" demek yerine denemeyi seçerler.
İlk adımı kadın attı diye ne zaman kaybetmiş?
Bkz ben hemde iki kez
Yok valla bendim djfjf hele ikincisi çok koydu onun üstüne ne fante.. pardon planlarım vardı flgkg
Yarappi şükür kdj
Aaa ayıp skdkkd
Hayır. İlk adımdan sonra güzel bir yaklaşımla devam ederse kaybetmeye hahkum olmaz, kadınlar ilk adımı atma evresine geldiği zaman "ne zaman istersen senin olabilirim" izlenimi verecek şekilde hareket ediyorlar ve karşısında ki kişi onu basit görüyor, kimse basit biriyle olmak istemez.
Hayır, ilk adımı atan kadının her zaman kaybetmeye mahkum olduğu söylemi kesinlikle doğru değil ve oldukça eski bir düşünceye dayanıyor.
Bu düşünce, geçmişte kadınların daha pasif bir rol oynaması gerektiği ve erkeklerin her zaman kovalayan taraf olması gerektiği gibi geleneksel cinsiyet rollerine dayanıyor. Ancak günümüzde toplumsal cinsiyet rolleri büyük ölçüde değişti ve kadınlar artık ilişkilerde daha aktif bir rol oynamaktan çekinmiyorlar.
Hayir degildir. Ortada gercek ask varsa o kadinin saf duygulari benim icin cok kiymetlidir. Hatta hayranlik duyabilirim bunun icin... Gundelik iliskilerdeki flort baslatma seysinden bahsetmiyorum ama. Kiz asik adama ve aciliyor samimi sekilde... Kastettigim boyle durumlar.
İlk adım atıldığında karşı taraf bu durumu sadece egosunu tatmin etmek amaçlı kullanıyorsa adım atan kişi baştan kaybetmistir zaten.
Bu erkek içinde kadin içinde aynıdır
Üçün beşin hesabini hiç yapmadım ömrümde ilk adimi da atarim ilk mesajida atarim... dım yani.. bi halta yaramadi bundan sonra atmayayım vardir bi bildikleri
Evet içimden nasıl geliyorsa öyle yaşamak isyerim hesap kitaptan oldum olası anlamadim
Kadın yeşil ışığı verdiyse, erkekte boş değilse, erkek atmalı kesinlikle fakat bazen olabiliyor böyle terslikler, bazıları da atmıyor, çözemedim :d
Ama her zaman değil. Çünkü bazen cidden erkek yeşil ışık alsa bile, karşı tarafı yanlış tanımasından da olabilir benzer birçok sebepten de olabilir adım atmıyor. Burada iş kadına düşüyor biraz evet.
Bir kere yaptım daha yapar mıyım , asla demeyeceğim ama yapmayın, beni yedekte görmüş sanırım hoşlandığımı diyince , sonra yakınındaki kızla konuşuyormuş, bir gün bana mesaj attı olur muyuz diye hayır dedim çünkü net değil ve karaktersizdi, bana mesaj attıktan bir gün sonra profiline tarih ve sevgilisinin baş harfını koydu😂😂yapmayın siz değmez
Hayır ilk adımı atabilen kadın benim gözümde cesaretlidir, aksine ben atmam erkek atsın diyenin zekasından şüphe ederim kalmadı artık ilk mesaj olayı aşalım bunları
Hayır adımı zaten hep kadın atar erkek atıyorum sanar ama kadın attırmıştır
kadın ister
İki kez ilk adımı attım ikisinde de beni yıllarca hazır kıta asker onları bekliyorum sandılar. Cidden adım atmamak lazım
Hayır ya neden öyle olsun bence adımı kimin attığı hiç önemli değil önemli olan doğru insana atılıp atılmadığı
ilk adımı genelde kadın atar zaten, yani sinyali veren kadındır. erkek sadece ilk adımı atıyormuş gibi yapar.
İlişkileri etik kuralların rasyonel ve önemli olanlarını aşmadığı sürece icinizden geldiği gibi ve taktiksiz yaşayın.
İyi ki o ilk adım atmışım şimdi üzümlü kekimle birlikteyiz
Benim kabilemde 2 kişi kaybetti, diğerleri kazandı
İlk adımı atmakla olmuyor yeri geldiğinde geri adım atarsan kaybetmezsin 👍
Değildir bence kim olursa olsun seviyorsa itiraf veya adım atılmalı
Kim dedi onu değildir mahkum. Bence seven elbet görülüyor. Eninde sonunda.
Tabii ki değildir bu kafadan çıkmayan kadınlar kaybetmiş olabilir
Sevildiğini bildiğin yerde cüretkar olursun. Azcık savaş payı bırakmamız lazım kızlarr
İlk adımı kadından bekleyen kim ki. Kadın erkeğin anlayabileceği bir yeşil ışık yakacak hepsi bu
Değil tabi ki. Bunun değerini anlamayan ve bilmeyen erkek kaybetmeye mahkumdur.
Hayır kaybedecek bir şeyi olmaz en azından şansını denemiş olur.
Zerre alakası yok
Hayır ilk adımı hep ben atarım hiçde memnuniyet verici bir şey değil mi acaba bu kadına hafif mi gösteriyor
Hayır sevmeye hakkı var erkekte ona değer vermeli değerini bilmeli
Hayır değildir sonuç itibari ile fıtrat farklı olsada hissedilen duygular aynıdır
Hayır ama her seferinde taviz veren kadın mahkûmdur
Bence değildir bana birçok kez teklifte bulunan oldu ve güzel iliskilerdi
Seçilen degl seçen kadındır özgüvenli ve cesur
Yok bu işler belli olmaz
Benim gözümde kazanır
İlk adımı atan kadın kaybetmez.
Hayır değildir
Yooo begeni ve istek önemli
İşaret ver biz geliriz
İlk adımı atan kadın mı varmış
Yoo kadınlar da adım atabilir.
Sanmam kime attığın da önemli
Değildir redacım
hayır bence değildir
Bazı günler hiç kaybetmedim.
Bence hayır hatta birisi yakında kazanacak
Evet ilk adımı atan her zaman cepte görülüyor
İlk adımı mutlu olan tek kadın Hz Hatice dir
Atıp
Gönül almayı bilmeyene ömür emanet edilmez.
Değil bence. Ciddiyetini ortaya koymuş olur.
Daima demek doğru olmaz.
Daima değil ama çoğu zaman
alakası yok benjee
değildir aksini idda eden kadınları beklıyorum
Bence kaybetmez doğru kişiye adım atıyorsa
Tabiki degildir
malasef
bence hayır
Hayır bence
karşı taraf sevmiyorsa kaybetmeye mahkum
Hayır ilk adımla alakası yok