Sadece zihninizde iyiyse yani onunla yaşadığınız gerçekliklerden memnun değilseniz kafanızın içindeki hâlini seviyorsanız mesela n’olur?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Çok ucu açık ve bunların neler olduğuna, hayal/gerçek oranına ve konu başlıklarına göre değişecek bir soru bu
Ucunu kapatalım o zaman: Ben davranış olarak bahsettim. Yani hayalde daha anlayışlı, daha fazla çabalayan, daha fazla ilgili, daha az pes eden, bir şeylere daha az geç kalan bir profil var gerçeğin aksine.
Peki gerçekte nelere geç kaldığını düşünüyorsun ve çabalama gibi konular ne gibi bir senaryoda eksik geliyor?
Karşılıklı konuşmadan gidildiğinde geri dönüp hâl hatır sormak gibi bir konuda geç kalmak mesela, ters tepki aldığında çok çabuk pes etmek, açıkça ifade edilmeyen niyetleri anlamamak, gerçekten ne hissettiğimi anlamamak tipi durumlardan bahsediyorum.
Anladım erkeklerin geneli daha fazla rasyonel düşünme eğiliminde olurlar ve eğer hareketlerde tutarsızlık varsa ister istemez uzaklaşırlar.
Yani hepiniz böyle misiniz? Ben her şeyi illa tane tane anlatmam mı gerekiyor bir erkeğe beni anlaması için? İçinizdeki en zeki olan bile benim dile getirmediğim şeyleri davranışlarımdan ya da detaylardan fark edemez mi demek istiyorsun?
Karşılıklı konuşmadan gidilme durumu konuşmanın bitirilmesi örneğinde mesela bu olumsuz yönde güçlü bir iticidir. Stabilite ve düzen ilişkinin türü farketmeksizin herşeydir kısacası
Zeki olan birisi eğer sayısal düşünme eğiliminde ise mantıksız belirsizlikleri bunaltıcı bulma ihtimali çok yüksek.
Mantıksal düşünce eğilimi arttıkça duygular sade ve daha minimalist hale gelir.
Bence tam da sevgilimi anlattın zeki olan sayısal düşünme eğiliminde olan bu erkekler peki bir problem anlatıldığında ilk başta çözüm bulmaya da çalışırlar mı dinleyip anlamaya çalışmak yerine?
Şimdi şöyle açık ve net hareket edip benzerini karşıdan bekleme eğilimi olması muhtemel... Eğer karşı taraf mantıksal düzlemde tutarsız birisi ise riske girme ihtimali çok düşük olur
Mesela örneğin dışarı çağırır ve eğer herhangi bir sebepten kabul etmezsen bunun tekrarının olma ihtimali aksi halde net bir belirti yoksa çok düşer.
Ben kesinlikle mantıksız düzlemde tutarsız birisiyim bu konuda anlaşabiliriz. Sevgilim de zeki olup sayısal düşünme eğiliminde olan insan kişisi o zaman bizden olmaz mı yani sonuç olarak biz anlaşmayı beceremiyoruz da dört yıldır artık nerdeyse olurumuz var mı yok mu ne diyorsun bakalım karmaşık konuşan Kompozisyon?
Aaaaa ikinci mesajı yeni gördüm ve şaşırdım evet olabilir yaşanmış olabilir böyle bir şey ben ne dersem genelde onu mutlak gerçek sayma eğiliminde ama benim bir söylediğim bir söylediğimi tutmadığı için beni zerre kadar tanıyamadı 4 yıldır. Sen çok ilginç tespitler yapıyorsun gerçekten ilgimi çekti bunlardan böyle ne kadar fazla yapabilirsin hepsini dinlemek istiyorum şu an djdjdhdh
Toksik ilişki olur çünkü bakış açılarınız komple farklı. Zeka dedigimiz kavramın türleri var sonuçta sanatsal, mantıksal/matematiksel, uzamsal/spatial, duygusal, sosyal vb diye gidiyor.
Bu türlerden özellikle mantıksal zekaya daha yatkın kişiler duygusal durumları mantıkla cozecegi için stabil olmayan bir ilişki çok zor
Buna Einstein ve Atatürk örneklerini verebiliriz bence. Bu iki isimde uç derecede zeki ve karakteristik yaklaşımları bence çok benzer
😃 Mutlak gerçek sayma eğiliminde olmaz ancak mantıksal olarak bakınca farklı düşünmesi için belirgin bir sebep yoksa bu düşüncesi değişmez
Aynen öyle toksiklikten yanıp kavrulan bir ilişkimiz var çok şükür jdjdjdhrh nur topu gibi ya neyse peki bu ilişkinin düzelmesi için ne olması gerekir?
Ayrıca senin mesleğin ne ya da üniversitede falan ne okudun ya da nereden öğrendin bu tespitleri çünkü kafandan atmıyorsun bence kullandığın kelime grupları var gibi özellikle.
Senin ona güvenmen ve tamamen stabil, pragmatist ve her yönden geliştirici yoğunlukta, iletişimi kuvvetli ve sace bir iliskiye evrilmesi lazım.
Aksi halde cok zor
Peki onun değiştirmesi gereken bir şeyler de yok mu yani?
Teşekkürler. Halihazırda yüksek mühendis olma yoluna girmeyi hedefleyen bir mühendisim. Hedeflerimi uzun süre engelleyen çok talihsiz olaylar yaşadım ama rotaya doğru toparlanmaya başladım diyelim 🙂
Şimdi degiştirmesi gereken şeyler yok mu sorusunu yine mantiksal düşünme eğilimi olan birisine soruyorsun 😃 Bence anlattiklarina göre yok
Umarım bu yoldan hayallerindeki gibi çıkıp çok mutlu olursun diyorum öyleyse ve talihsiz olaylar için de geçmiş olsun atlatmış olman büyük bir başarı cevapların için de ben teşekkür ederim gerçekten gidip bir ara anlatırım herhalde sevgilime djdjfhhf
Rica ederim ben de öyle umuyorum. Anlat bakalım ne diyecek 😃
Ben yarattığım karakteri sevmişim :D sevgilimi değil. Uzaklaşırım
Anladım, cevap için teşekkürler
Hayalimdeki ile yaşarım hayatimdan çıkarırım
Uzaklaşırım
Ama seviyorsun ki onu
Hayalinde nasıl gerçekte nasıl
Hayalimde yapmasını beklediğim iyi davranışlar var ama gerçekte ya çok çabuk pes ediyor ya daha geç fark ediyor ya da yanlış anlıyor.
O yüzden ayrılmak en doğrusu 😍 Mutlu olsan hayalde daha güzelini etmezdin
Anladım, cevap için teşekkürler.
Ben teşekkür ederm
Naber? Napıyosun
KS'de takılıyorum
Bende :)
Yaz bana sohbet ederiz
Yapamam ne yazık ki sevgilim kıskanıyor ve kendisinden ayrılma niyetim olmadığına göre bu ona saygısızlık olur, üzgünüm.
Peki saygı duyarım ☺️
Ayrılırım
Ama seviyorsun onu
Kırmızı çizgilerim var, kendi saygınlığım için yaşarım, eğer anlaşamıyosak bunun tek sebebi bana saygısız olmasıdır
Anladım, cevap için teşekkürler öyleyse.
Hayatında biri var mı
Var