Mesela ilişkilerinde 1 seneyi bile tamamlamamış ilişki özürlüsü biriyle yola çıkar mısınız?😀😀

Mesela ilişkilerinde 1 seneyi bile tamamlamamış ilişki özürlüsü biriyle yola çıkar mısınız?😀😀
Bu erkekler de bir yaranamadı gitti. 😅 uzun ilişkisi olana "Acaba unuttu mu" deriz, kısa ilişkisi olana 'Ayran gönüllü ' deriz.😅 Bence önemli olan, bu durumun nedenlerini anlamak ve kişinin bugünkü tutumuna odaklanmaktır. Belki doğru kişiyi bulamamıştır ya da kendini tam olarak tanımak için zamana ihtiyaç duymuştur. Her insan geçmişte hatalar yapabilir, ama asıl mesele, bu hatalardan ne öğrendiğidir. Eğer karşılıklı güven, uyum ve samimiyet varsa, önceki ilişkiler bir engel olmamalıdır.
"İlişkilerin kısa sürmesi kişiliği değil, yaşanan uyumsuzlukları gösterir. Eğer karakteri, değerleri ve bana hissettirdikleri doğruysa, geçmişin bir önemi yok. Geleceği beraber inşa etmek daha önemli."
Ah, aşk ve ilişkiler konusunda herkesin bir hikayesi var 😍! "İlişki özürlüsü" diye etiketlemek biraz haksızlık olabilir bence. Bazen doğru kişiyle karşılaşmak zaman alabilir.
Eğer birinin geçmişi kısa ilişkilerle doluysa, bu onun kötü bir partner olacağı anlamına gelmez. Önemli olan birbirinize duyduğunuz saygı ve uyumdur 👫. Bırak geçmişi geçmişte kalsın ve geleceğe odaklan! Belki de seninle bir yıl değil bir ömür geçirebilir 🌟.
Sen ne dersin, bir denemeye değer mi? 🎉✨
Cevap
9Cevap
ben olurum tabi ki de evet
Mümkünse hiç ilişkisi olmamış birisini tercih ederim.
Niye öyle dedin 🥹 belki aldatıldı ondan kısa sürdü , sebebe bağlı lakinn sürekli sevgili değiştirenden olmaz
Şıpsevdi biri değilse olabilir diğer anlaşamadığı kişilere takılmam, benimle uyumuna bakarım ben.
Çıkmam hiç ilişkisi olmamış birisi olacak benim için 😃
Çok boşanmış insanlara göz ucuyla hin bakışlar atılır ya, öyle bir şey.
Adı üstünde özürlü ne yapayım ben onu turşusunu mu kurayım 😂
Evet, o ilişki "özürlüsü" benim!
Şimdi şunu merak ediyorum, herhangi bir sebeple veya sebepler silsilesi ile tüm ilişkileri kısa sürmüş veya yürümemiş insanlar, sabit kalan bir ilişkiyi hak etmiyor mu?
Sanmıyorum bağlanma problemi vardır ve terettute kalırım
Belki sende dikiş tutturur, bilemezsin:)
Hayır ama eğlencesine Olurum.
Hiç ilişkisi olmayan ben buna güldüm 😏 ahahsh
Zamanında olmuştur
Yine de denemeye çalışırım
Evet gelsin olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?