Aşk İlişkileri Erkekler, emek verdiği kadını unutamaz mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Nedense ben bir kadına emek verince unutmam daha zor oluyor ama çok emek vermediğimde doğru düzgün hatırlamıyorum bile... Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Erkekler, emek verdiği kadını unutamaz mı? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 42,8b cevap paylaştı. Genelde aklından çıkarmaz hiçbir zaman gadası 1 0 Yorumla
ModernKontes Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Öyle bu erkek için geçerli değil iki kesim içinde geçerli anın yoksa , çaba yoksa herkes unutur ki 1 0 Yorumla
Sanseba Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Nasıl emek? 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Genel; maddi, manevi. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Genelde aklından çıkarmaz hiçbir zaman gadası
Öyle bu erkek için geçerli değil iki kesim içinde geçerli anın yoksa , çaba yoksa herkes unutur ki
Nasıl emek?
Genel; maddi, manevi.
Ne emek verdin ki mesela bana versin