ben bugun naptim biliyor musunuz? evrim agaci izledim! uzun zamandir sadece kerimcan durmaz izliyordum ama buna bir dur demek istedim ve kendimi bilime adadım. kuantum falan biseyler dedi, ben en son 10. sinifta fizik gordum, son yazilida da kopya cekmistik hatta yani o yuzden pek anlamadim diyebilirim. bana bunlari ogretecek, e=mc²'den bahsedecek, 1 ve 0'lardan olusan bir dili konusacak sayisalci sevgiliyi nerden bulabilirim? sen karsiliginda ne vereceksin derseniz, bu konuyu sevgilimle konusurum sadece.
Bana hic bilmedigim seyler öğretecek, uzay ve fizik hakkinda konusacak, sayisalci sevgiliyi nerede bulurum?
Buradan bile bulursun. Hatta benden sana muhtemelen bilmediğin bir şey daha Şişli'deki Cevahir AVM ile Amerika'daki ikiz kuleler aynı mimarlık şirketi tarafından tasarlandı
Pluton'un keşfi 1930 yılında. Dünya etrafındaki dönüşünü yaklaşık 248 Dünya yılı süre içerisinde tamamlayacak. Yani pluton'da geçen 1 yıl, Dünya'daki 248 yıla eşittir.
Puahshajsb inan çevremde onlardan o kadar var kiii. Erkekler daha çok kendi aralarında konuşuyorlar bu konuyu. Proje mroje olmadıkça kızlarla konuşmuyorlar. Haspamlar.