Aşk İlişkileri Sevgiliyle evde buluşulur mu? Şiirden-bıkmış-şair Takip Et Yoda Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor dışarda maliyetler artınca evde buluşmak neden olmasın 🥹Sevgiliyle evde buluşulur mu? Güncellemeler1 yıl Görsel bana ait değil 😬 Sevgiliyle evde buluşulur mu? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Karşılıklı birbirine güven varsa buluşabilirinir. Ama ev her zaman için tehlikelidir.. 1 2 Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Ev niye tehlikeli mayın mı döşediler eve haberimiz yok 😂 Yorumla 54srp 1 yıl Evet mayın döşeyebilirler😬😂 Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Çatı katında samanlıkta bodrum da heryerde buluşulur yeterki gönül istesin 😂😂 2 1 Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl İşte aradığım görüş 😀 benden eiğ size Yorumla
Belayımdiyorum Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Buluşulur ne olacak kış ayıysa normal ama yazın bence mantıksız 1 2 Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Yazında dışarı sıcak oluyorrr Belayımdiyorum 1 yıl Orası öyle de yine de hiç bişey yapmasan bi gölge bulur oturursun yani
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Buluşulur sorun yok 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,8b cevap paylaştı. Güvene bağlı 1 0 Yorumla
Suleyman_xxx Takip Et Guru Yaş: 32 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Ev tehlikedir 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Karşılıklı birbirine güven varsa buluşabilirinir. Ama ev her zaman için tehlikelidir..
Ev niye tehlikeli mayın mı döşediler eve haberimiz yok 😂
Evet mayın döşeyebilirler😬😂
Çatı katında samanlıkta bodrum da heryerde buluşulur yeterki gönül istesin 😂😂
İşte aradığım görüş 😀 benden eiğ size
Buluşulur ne olacak kış ayıysa normal ama yazın bence mantıksız
Yazında dışarı sıcak oluyorrr
Orası öyle de yine de hiç bişey yapmasan bi gölge bulur oturursun yani
Buluşulur sorun yok
Riskli
Buluşan buluşuyor.
Güvene bağlı
Ev tehlikedir