Arkadaşlar ben üniversiteye gideceğim bu yıl Nevşehir. Daha 3 - 4 aydır jilet kullanıyorum. Ama kardeşim 17 yaşında olmasına rağmen hormonlardan dolayı ve okulunda hocaların biraz bile sakalda okuldan kovmasından dolayı yüzü saç gibi çıkıyor. Çok kötü. Ben makineye devam etmesini istiyorum da kendisi jilet istiyor arkadaşlarından dolayı kullanıyorlarmış vs. Siz kaç yaşında jilete başladınız? Ve hangisi sizce daha iyi. Ben makine kullandığım dönemde çok sivilce çıkıyordu. Sizde aynı sorun var mı? Jilet daha çok ve kaba görüntü verir mi kardeşim hep tıraş olmak zorunda kalıyor? Jilet mi makine mi kullanmalıyım?Jilet mi makine mi kullanmalıyım?
19 yaşında jilete başladım, ondan önce hep makine kullandım. Sen makineye ikna et, her ne kadar genetik olsa da sakal durumu jiletle aldıkça kalınlaşır ve gürleşir ayrıca deriyide inse tabaka halinde kazıdığı için sivilce çıkabilir. Bende sivilce çıkmadı ergenlikte bile toplasan 10 tane falan çıktı.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
aynen bende öyle. hatta makine kullanıyordum bodrum'da üniye kadar otelde çalıştığım için yeni başladım jilete.
Yok genetik değil bir tek onda çok fazla çıkıyor ve düzensiz. Sakal çizgisi de yok. makine kullandığı için düzensiz çıkıyor. O yüzden jilet istiyor ne ypmalı ?
Tüyleri almak için birçok yöntem var. Özellikle erkekler jilet mi makine mi kullanmaları konusunda kararsız kalabiliyorlar.
Jilet mi makine mi tercih edilmeli?
Tıraş makinesi daha hızlı tıraş olmayı sağlar. Tıraş yapılacak bölgenin pürüzsüz olmasını sağlar. Jilet ise köpük ve sabun kullanmadan acısız, hızlı ve zahmetsiz şekilde pürüzsüz olmayı sağlar. Jilet gibi kesen makine bulmak zor olsa da her ikisiyle de istenilen sonucu almak mümkün. Ben kadınların da erkeklerinde jilet kullanması taraftarıyım.
jilet mi makine mi
Makine ile tıraş olmanın zararları birçok kişiyi korkutuyor. Benim tercihim acısız, hızlı ve kolay yoldan istediğimiz sonucu almamızı sağlayan jilettir. Ben kadınların da erkeklerinde jilet kullanması taraftarıyım.
Benim tavsiyem Gillette Venus!
Gillette venus tıraş bıçağı
Acısız, hızlı ve kolay yoldan pürüzsüzlük sağlaması yönüyle benim tercihim Gillette Venus. :) Tüyleri alırken cildi tahriş etmiyor ve cildimde kesiklere yol açmıyor. Ben sivilce gibi sorunlar da hiç yaşamadım. Jel barları sayesinde köpük ve sabun gibi şeyler kullanmaya da gerek kalmıyor. Ben kullanmaktan çok memnunum. Gillette Venus'un birçok çeşidi var. Kendinize uygun olanı seçmeniz yeterli. :)
Makinede katılıyorum acayip sivilce çıkıyor :( sırf bu yüzden jilete döndüm , ama kardeşinin öyle aşırı derece çıkıyosa makine kullansın en azından makinele alınca uzaması biraz daha uzun sürüyo