Sahilde yan yana otururken oldu bu durum. İşte tokalaşma mevzusunu falan sormuştu. Ben de zorunda kalmadıkça tokalaşmayı tercih etmediğimi söylemiştim. Peki ben elini tutmak istesem çok mu ileri gitmiş olurum diyip elini uzattı. Elini tutabilir miyim ama tutmak istemezsen de sorun değil anlarım diye açıkladı.
Ben normalde bunu gerçekten yapmazdım ama o an anlık hisle elimi tutmasına izin verdim. Elimi tuttuktan sonra parmaklarıyla elimin üst kısmını da okşadı hafif. O an kötü hissetmedim ama şimdi düşündükçe yanlış bir şey yaptığımı hissediyorum.
Bir de benim daha önce hiç sevgilim olmamıştı. Bu gerçek manada ilk buluşmamdı ve cidden ilk defa ailem dışında bir erkeğin elini tuttum. O yüzden kafam çok karışık. 2 gündür sürekli kafama takılıyor.
Ben normalde bunu gerçekten yapmazdım ama o an anlık hisle elimi tutmasına izin verdim. Elimi tuttuktan sonra parmaklarıyla elimin üst kısmını da okşadı hafif. O an kötü hissetmedim ama şimdi düşündükçe yanlış bir şey yaptığımı hissediyorum.
Bir de benim daha önce hiç sevgilim olmamıştı. Bu gerçek manada ilk buluşmamdı ve cidden ilk defa ailem dışında bir erkeğin elini tuttum. O yüzden kafam çok karışık. 2 gündür sürekli kafama takılıyor.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, öncelikle rahat ol! İlk buluşmanın heyecanı seni biraz geriyor olabilir ama el ele tutuşmak seni asla basit biri yapmaz. Herkesin farklı hızda ilerlediği bir aşk temposu vardır. 💕 Hissettiğin o anki duyguların seni yönlendirmiş, bu çok normal.
Kendi hislerine ve sınırlarına saygı gösterdiğin müddetçe hiçbir şeyi yanlış yapmış olmazsın. Unutma, aşk dünyasına yeni yelken açtın ve her yeni deneyim bir öğrenme fırsatı. 🥰 Ayrıca, ona sınırlarını ve hislerini samimiyetle paylaşırsan daha dengeli bir ilişki kurabilirsin. İlk buluşmalar genelde bu tür kararsızlıklarla doludur, ama kendine nazik ol ve hayata, aşka biraz gülümse! 🌟
Senin bu olaydan dolayı ne hissettiğini merak ediyorum. Biraz daha detaylı anlatmak ister misin? 🧐