Erkekler kendisi için çabalayan kadınları sevmez mi? Nasıl cepten çikarim?

Sevgilimle 5 senedir uzak mesafa ilişki olmasına rağmen beraberiz. Çabuk sinirlenen gergin biri. Babasından sert bir şekilde yetiştirildiği için uzak duruyor ondan ve tek başına yaşıyor. Hassas ince ruhlu kırılgan biri olduğunu biliyorum ve yalnız olduğundan hep çabalayıp ona sevgi ve aile hissi vermek için uğraştım senelerdir. Kavgalarda alttan alıp bazen haksız olsada tamam neyse dedim, kavgaları uzatmadım barışma yolunu hep denedim, engellediğinde bekleyip sakin bi şekilde onunla iletişime geçmek için yeni hesaplar açtım, kirasından bir ara sıkıntı çekip maddi yardım ettim, bazen birine sinirlendiğinde ya da üzüldüğünde dertleşip positif düşünmesi için uğrastım onu sevdiğimi söyleyip kendini o an iyi, güvende ve değerli olduğunu bilsin istedim hep. Her kavgada küfür ediyor ve ben alttan almazsam ve karşılık verirsem beni engelliyor. Bazen 1 gün bazen 1 ay değisiyor. Yalnız oldugu için içim rahat etmiyor. Kardeşleriyle çok da olmasa iletişimim var. Ayda bir falan yazışıyoruz. Kardeşlerini de engelliyormuş kavgalarda. Beni sevmediğini düşünmüyorum aslında. Annesiyle beni kendi isteğiyle tanıştırttı ve numarasını da yolladı. Ailesine beni biliyordu uzun zamandır ama bi işsizdi bi evden taşındı bi benim annem rahatsızlandı istemeye gelemediler. Ailemin sevgilimden haberi var ama okuyorum ve uzak mesafe diye yavaştan alıyorlar. şu an sevgilim yine beni engelledi. Her anında yanında olmaya çalışıp şüphe etmesin diye her ufak sorun olabilecek şeyleri anlatıyorum. Sizce hata mı yapıyorum? Cepte görüyor bence beni nasıl kurtulurum? şu an beni engelledi kavga etmiştik nasıl davranmalıyım? Onun yazmasını bekleyecem ama çok mu soğuk olmalıyım yoksa sinirli olduğumu belli etmeyip mesafeli mi olmalıyım kafasıni karıştırmak için?

Erkekler kendisi için çabalayan kadınları sevmez mi? Nasıl cepten çikarim?