İyi adam komik olursa cıvık denir ciddi olursa soğuk bulunur. Kötü çocuk komik olursa sevilir ciddi olursa havalı bulunur. Kızların olduğu her ortamda yaptığım esprilere kızların mimiği oynamazken benden duyduğu espriyi aynen tekrarlayan papağan badboylara kızlar kahkahalarla tapardı. Bazı gerçekler asla değişmez.
Ya biz kızlar tipe o kadar bakmıyoruz, aslında cebiyle de ilgilenmiyoruz. Tek istediğimiz ( en azından benim ) iletişim kurabileceğim, beraber eğleneceğim anlayışlı komik bi erko.
Kısmen önemi var. Komik erkek zaten zekidir. Esprituellik zeka ister. zeki erkeğin özgüveni yüksektir özgüveni olan erkek karizmatiktır zincirinden birazcık tipi + boyu varsa o erkekten olur
Her tercih herkes için geçerli değil, yani bu profil bu tweeti attı diye tüm kızlar bu kritere bakarak erkekleri sevecek diye bir kaide yok. Komiklikten önce daha çok kriter var.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
İyi adam komik olursa cıvık denir ciddi olursa soğuk bulunur. Kötü çocuk komik olursa sevilir ciddi olursa havalı bulunur. Kızların olduğu her ortamda yaptığım esprilere kızların mimiği oynamazken benden duyduğu espriyi aynen tekrarlayan papağan badboylara kızlar kahkahalarla tapardı. Bazı gerçekler asla değişmez.
Yalan usta. Komik ama tipin olmayan erkekten anca arkadaş olur🙃
Doruuu
Ne sandın yiğidim😌Benim yanlış bir şey dediğim görülmemiş olay💅🏻
Akrepmi burcun 😳
Koç burcuyum ne akrebi 🥸😂
Aboriiii
Hayırdır senin bu burçlarla alaka usta 😂
Benimde koç kendimden biliyorum 😶🌫️
Ne varmış ki bizim burçta?😅
Tehlikeliyiz itiraf et
O zaman dikkat et bayım, tehlikeli biriyle karşılaşmış olabilirsin🐥🔪😂😂
Bende boş diilim
Öyleyse tehlike ikiye katlandı demek güzellik 😂😌💅🏻💅🏻💅🏻💅🏻💅🏻🎀🎀💕🤍✨🦋
Galiba öyle 😂😂
Ya biz kızlar tipe o kadar bakmıyoruz, aslında cebiyle de ilgilenmiyoruz. Tek istediğimiz ( en azından benim ) iletişim kurabileceğim, beraber eğleneceğim anlayışlı komik bi erko.
Kısmen önemi var. Komik erkek zaten zekidir. Esprituellik zeka ister. zeki erkeğin özgüveni yüksektir özgüveni olan erkek karizmatiktır zincirinden birazcık tipi + boyu varsa o erkekten olur
Her tercih herkes için geçerli değil, yani bu profil bu tweeti attı diye tüm kızlar bu kritere bakarak erkekleri sevecek diye bir kaide yok. Komiklikten önce daha çok kriter var.
Yok artık o kadar da değil komik ama çirkin biriyle kanka olursun ancak bişey yaşamak istesen miden kaldırmaz
İlgi veren sadık dinleyen anlayan şevkatle yaklaşan erkegin tipi normal olsa bu saydıklarım onu 10/10 biri haline getirir
İletişimde vücut dili ses tonu jest ve mimikler büyük önem taşır ve bunlar ilişkiyi başlatan en önemli faktör
Güldüren sever mantıgı doğru bunu guney koreden tut Rusya her yerde kullandim. Verdiler Allah razı olsun
Kültürlü ve saatlerce konuştuğun erkek >>>>
Esprisi yeter. Aşık olunacak erkek olduğu anlamınada gelmez
Ata Demirer'e de aşık olacak ysni😂😂 kadınlar hoşlandığı erkeğe güler
Yalan değil yanlış, kendileri de bilmiyor ne istiyorlar
Komik erkekte de tip önemli. Tipin önemli olmadığı tek nokta para. Erkekte para varsa gerisi önemsiz
Açsın komedi filmi izlesin.. Ben neden kadını güldürcem diye uğraşayım
Komikse ve aynı zamanda zekası da komik olmayla eşdeğer ise evet güzel arkadaş olunur.
Kim diyor bunu kim 😂 Komik insandan sevgili olmaz ama çok iyi kanka olur 👍
Yani komik olmak dış gorunusunden daha önemli ama dahw önemli şeyler de var sanki
Kizin diger tweetlerine bakarsak bircok tezat fikir vardir
Sevdiği kişi insana komik gelir diğer türlü al palyaço diye sirkte oynat komik erkeği napcaksın çekici bulmadan
tipsizin şakası bile bazilarina komik gelmez ne anlatıyor bu.
bebegi gibi ilgilenen, komik, kibar 3/10 erkek > 8/10 erkek. dogru
Böyle bir kız muhtemelen hem para hem tip bekler gerçekler...
Ata Demirer, Recep İvedik, vs vs. Parası olmasa bakarlarmı acaba
Biraz fazla uçmuş gram umrumuzda değil diyemeyiz ya da ben diyemem komik erkek dikkat çekebilir ama nereye kadar dış görünüş beğenmediğin sürece
Haklısın da devri değişti çoğu insan parası var mı diye bakiyor
Biraz doğru bu arada komik olan biri on adım önden başlar
Rizz denen şey gerçek.
Geçici süreliğine doğru olabilir...
Hayır yanlıs katılmıyorum
Fazla çirkin değilse doğru
bence de yalan
Yok demeyelim de 5-10 gram kadar önemli
Komik falan olmasın yakışıklı olsun
Kadın tipe çok önem vermiyorlar bence ya
Lütfen doğru olsun amin
Yalan