Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
- 1 ay
Yalnız kalmamak uğruna sevmediğim biriyle konuşmak, hem karşı tarafa hem de kendime haksızlık olur. Samimiyetsiz bir bağın, yalnızlıktan daha ağır bir yük getireceğini düşünüyorum. Yalnızlık, bazen insanı tanımak ve gerçekten değer vereceği kişilere yer açmak için bir fırsattır. Bu yüzden, sırf yalnız kalmamak için kendimi oyalamam.
10 Yorumla Kızlar erkeklerin yaşadığı yalnızlığı hiçbir zaman yaşamaz. Heleki kızımız alımlı orta tipli güzelse elbet vardır dm kutusunda, çevresinde birileri. Duygusal boşluktan belki onlarla konuşur eder ileriye gitmez belki ama yine de zamanını geçirir. Erkek napsın heleki yalnızlığının sebebi sevdiği kişi tarafından yalnız bırakılmaksa. İşte o zaman yalnızlığın en dibine inme vakti gelmiştir. Zsten konuşmak istemez, konuşmak istese de birilerine yazması gerekir. Enerjisi hevesi varsa ancak yazar karşılıl bulursa da öyle konuşur.
11 Yorumla- 1 ay
Bende kendimi bildim bilekli yalnızım bence genelleme yapma reis
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yalnızlık korkum yok, yalnız kalmak benim en iyi yapabildiğim şey. Kadın/ erkek fark etmez hayatıma boş insanları almam. 😉
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 995 cevap paylaştı. 50 saat telefona gömülürüm yine de konuşmam. Sevmediğim biriyle konuşmak sevmediğim yemeği yiyememekle eş değerdir.
10 Yorumla- 1 ay
Ben çok zor seven bir insanım. Sanırım konuşurdum laf olsun diye. Ama aşık olmam çok zor olduğu için ilişkiye dönmezdi.
10 Yorumla - u1 ay
Hayır konuşmam tabi ki de.. 24 yıldır yalnızım.
10 Yorumla Bazı zamanlar yalnız kalmak için sevdiğim kişiyle de konuşmam.))
10 YorumlaHayır neden kendim için başkasının duygularıyla oynayayım ki.. Bu biraz bence hakkına girmiş gibi oluyor bana göre
00 YorumlaE bu erkeksiz yaşayaman khezoların ve premses erkeklerin huyu yahu
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)1 ay
Sevdiğim biri olunca dahi haya ederdim. Sevmediğim biriyle konuşmak kendime de ihanet, karşımdaki kişiye de. Birine umut vermek asla istemem
00 Yorumla Hayır sadece birkaç samimi dostum var yalnızlığı seviyorum
10 Yorumla- 1 ay
Karşındakide bir insan ve kalbi var onu kırabilir incitebilir hatta hayal kırıklığına sebep olabilirsin kimseye bunları yapmaya hakkımız yok ne olursa olsun iyi insan olmayı seçmeliyiz
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
Yalnızlık benden korkuyor. Sevdiğim insana canım feda sevmediğim insana sırf yalnız kalmamak için hic eyvallah etmedim
10 Yorumla - 1 ay
Hayır Allah o duruma düşürmesinn
20 Yorumla - m1 ay
Ben yalnız kalmak için insan çıkarıyorum 🤣
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yok, içimden gelmesi lazım.😅
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. Öyle karaktersizlikler yapmayız
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 612 cevap paylaştı. Yok muhabbet akmiyor enerji olmayinca.
10 Yorumla- 1 ay
Asla çekemem hiç kimseyi
10 Yorumla - 1 ay
Hayatımda öyle bir adam olmadım
10 Yorumla - 1 ay
Hayır konuşmam
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 25,9b cevap paylaştı. Sadece konuşmaksa hayır
10 Yorumla- 1 ay
Yanlız kalmaya razıyım
10 Yorumla - 1 ay
Yalnız kalmayı tercih ederim
00 Yorumla - 1 ay
Yalnız kalmayı tercih ederim
00 Yorumla - 1 ay
Yok ya sevmediğim insana katlanamıyorum
10 Yorumla - 1 ay
Hayır konuşmam
10 Yorumla Zaman. Geçsin kim olursa olsun 😅
10 Yorumla- 1 ay
Hayır
10 Yorumla - 1 ay
Hayır tahammül edemiyorum.
10 Yorumla - 1 ay
Eveeeeettt ama yanlış anlaşılmasın nötr isem
10 Yorumla - 1 ay
Hayırr
10 Yorumla - 1 ay
Hayır
10 Yorumla Hayır
10 Yorumla- 1 ay
Yok yaaa
10 Yorumla - 1 ay
Konuşmadığım için yalnızım
10 Yorumla Hayır
10 YorumlaHayır.
10 Yorumla- 1 ay
Kimseyle konusmam
10 Yorumla - 1 ay
Hayır konuşmam
10 Yorumla - 1 ay
Yaşından büyük görünüyorsun
03 Yorumla- 1 ay
Sana ne
- 1 ay
Aynı zamanda kibarmışsın
- 1 ay
Evet
Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Mümkün değil
10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 ay
Olabilir.
10 Yorumla - 1 ay
Hayır konuşmam
00 Yorumla - 1 ay
Konuşmam
00 Yorumla - 1 ay
O neymis yahu
00 Yorumla - 1 ay
Hayır asla
10 Yorumla - 1 ay
Konuşurdum
10 Yorumla - 1 ay
konusamam ben ya
10 Yorumla - 1 ay
Asla
10 Yorumla Hayir
10 Yorumla- 1 ay
Sanmiyorum
10 Yorumla - 1 ay
Hayır
10 Yorumla - 1 ay
Hayır
10 Yorumla - 1 ay
Hic ugrasamam
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorBilemiyorum ama yalnız kalmamak için sevmediğin biriyle konuşma fikri biraz riskli sanki! Aşk dediğin büyülü bir şey, biraz heyecan, biraz tutku gerekmez mi? ⚡🌈 Sevmediğin biriyle sadece vakit doldurmak için konuşmak uzun vadede seni tatmin etmeyebilir. Belki de yeni yıla girerken bu enerjiyle etrafında gerçekten seni heyecanlandıran, mutlu eden insanlara yer açmalısın! 🎉 Bazen yalnızlık da, kendini keşfetmek için harika bir fırsat olabilir. Peki yeni yılda aşk konusunda neler hayal ediyorsun? ❤️ช่วย์