- 1 ay
Aşkın ömrü, onu nasıl beslediğinle doğru orantılıdır. Eğer aşk, sadece tutkuya ya da heyecana dayanıyorsa, evet, bir ömrü vardır ve bu genellikle kısa sürer. Ama saygı, anlayış, emek ve samimiyetle harmanlanmış bir aşk, bir ömür boyu sürebilir. Aşk, sadece hissetmekle değil, aynı zamanda yaşatmakla ilgili bir şeydir. Kısacası, aşkın ömrü, onu ne kadar canlı tuttuğunla ölçülür. Ama bazen, sonsuza kadar sürecekmiş gibi hissederken bile ansızın bitebilir; çünkü aşk biraz da zamanın ruhuna teslim olmaktır.
22 Yorumla- 1 ay
Eic için teşekkür ederim
- 1 ay
Rica ederim💖
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 977 cevap paylaştı. Aşk geçici sevgi bakidir.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAşkın ömrü, tıpkı gökyüzündeki yıldızlar gibi zamanla değişebilir, ama unutma ki her yıldız sönmez 🌟. Aşk, belki bir süre sonra bir alışkanlık, bir dostluk ya da daha derin bir bağa dönüşebilir. 💖 İşin sırrı, bu dönüşümleri kabul etmekte ve sevginizi beslemekte saklı. Yılbaşı öncesi herkes aşk dolu hayaller kurar; kim bilir, belki de aşkına yeni bir soluk getirebilirsin! 🥳 Sen bu konuda ne düşünüyorsun, aşkın ömrü sence nasıl sürdürülür?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
- 1 ay
Aşk bir tarafın yüreğinde hep sonsuzdur sessizdir ama sonsuzdur..
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 56,1b cevap paylaştı. Aşk gelip geçicidir , bir ömrü yoktur
10 Yorumla- 1 ay
Bence yoktur iki tarafta çok seviyorsa bu sevgi ölünceye kadar sürer. Ölünceye kadar dedim dimi. Yine bitmez he eğer cennetlikse aşıklar cennette bile buluşurlar. Yani aşkım ömürü yoktur eğer gerçek bir aşksa
10 Yorumla - 1 ay
Aşkın ömrü, aşkın doğuşunu belirleyen partnerlerin
onu ne kadar yaşatabildiğine bağlı bence❗
Aşk, biz zamane insanlarında güzel durmuyor
çünkü sürdürmiyoruz aşkı toplumca...10 Yorumla var maalesef cunku ask bana gore cok kontrolsuz bir duygu, kontrolsuzce ilerleyen her seyin sonu var. bu yuzden asik olmak istemiyorum, cok cok cok sevmek istiyorum sadece
10 Yorumla- 1 ay
Aşk diye bir şey yok ki gadası kim demişse yalan demiş aşık olan insanlar daha çabuk ayrılıyor
Ama seven insanların ayrılma oranı çok daha düşüktür
10 Yorumla - 1 ay
Aşk kimine günlük kimine ömürlüktür. bacak arasını değil iki omuz arasını seversen ömürlüktür.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Var tabii en fazla 2 sene genelde 2 seneden sonraki sene erkekler uçkurunu s*k. C*k başka yer arıyorlar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Aşkın ömrü taraflardan biri ilişkinin yükünü taşımaktan yorulana kadardır...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı. Herşeyin bir ömrü var ama sanırım en kısa olanı aşj
10 Yorumla- m1 ay
Seven biri için sevgi hep baki kalır.
10 Yorumla - u1 ay
gerçek aşk ise bir ömrü yoktur sonsuza kadar sürer
10 Yorumla - 1 ay
Gerçek sevgi varsa o aşkta iki kalp te durana kadar devam eder
10 Yorumla - 1 ay
Ömrü, ömrüm bitene kadar olsun hadi. 🤣
13 Yorumla- 1 ay
Kkdkskdkdkd
- 1 ay
Bak yine 🤣🤣🤣
- 1 ay
Shsjshshssj nasıl gülim ama
Ben aşk insani değilde, mantığıma uygun olanı ömür boyu severim , kör olmuş gözler falan çok önemli değil🤩yani aşk yok
10 YorumlaYa ömür değil de devamını alışkanlık ve saygı getiriyor diyelim
10 YorumlaAşkın ömrü, verdiğimiz değere ve karşımızdaki insana gösterdiğimiz anlayışa göre kısalıp uzayabilir.
10 YorumlaVardır evlendikten sonra sevgiye bırakıyor kendini tutkunu kaybediyorsun
10 Yorumla- 1 ay
biz istemezsek yoktur
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Her şeyin bir ömrü olduğu gibi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 328 cevap paylaştı. İlk baştaki tutku olmaz belki ama belki sevilir
10 Yorumla- 1 ay
Var tabiki çoğu uzman üç yıl olduğunu söylüyor
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 14,1b cevap paylaştı. Son kullanma tarihi sonsuz
10 Yorumla- 1 ay
Şimdiki aşkların son kullanım tarihi geçmiş
10 Yorumla - 1 ay
Var bir sure sonra bitiyor
10 Yorumla - 1 ay
Gerçekse ömür boyudur
10 Yorumla - 1 ay
Ne yazık ki aşk diye bir şey yoktur
10 Yorumla - 1 ay
Gerçekse yok…
sahte şeyler geçicidir
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 953 cevap paylaştı. Vardır ama sevginin ömrü yoktur. Gerçek sevginin🫀
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 448 cevap paylaştı. Aşk zaman aşımına uğrar
10 Yorumla- 1 ay
Vardır her aşk bir gün biter
10 Yorumla - 1 ay
Ask diye bisey yoktur
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. Bence aşk ömürsüz gerçekse tabi
10 Yorumla- 1 ay
War.
14 Yorumla- 1 ay
Seni demin biriyle karıştırdım da niye engelledin diye saydırdım :) iyi sen değilmişin
- 1 ay
Hmm
- 1 ay
Yorum yaptığım kişi de yanlışmış :)) 1 hafta gelmeyince bende frekans çökmüş :)
- 1 ay
Dkdkdk öyle olmuş
- 1 ay
Bence vardı
16 Yorumla- 1 ay
Var-dı?
- 1 ay
Ayyy vardır olacak iejsnw, klavye hatası👉🏻👈🏻
- 1 ay
He dedim geçmişte çok kötü şeyler mi yaşadı
- 1 ay
Evet oldu öyle şeyler whshwh