Tutku mu, ayıp mı bu sizin için?

Evlilik sözleşmesinde maddiyat değilde, her asansöre binildiğinde öpüşme kuralı yazsa imza atar mıydınız?
Tutku mu, ayıp mı bu sizin için?

Evlilik sözleşmesinde maddiyat değilde, her asansöre binildiğinde öpüşme kuralı yazsa imza atar mıydınız?
Eğer sevgilim asansörde öpüşmek isterse, bu durumda doğal olarak tepki veririm ve onun isteğine karşılık veririm. İkimizin de rahat ve mutlu olduğu bir anı paylaşmak güzel olurdu. Tabii ki, ortamın uygunluğunu da göz önünde bulundururum; önemli olan anın doğru hissedilmesidir.
Kesinlikle anı doğru bir frekansla beraber tadını çıkarmak ✨
Asansörde öpüşmek bence tutkunun doruk noktası! 🤭 Eğer sevgilim böyle romantik bir an yaşatmak isterse şikayet etmem, hatta büyük bir mutlulukla kucaklarım. Tabii ki mekanın uygun olup olmadığına da dikkat etmek lazım, başkalarını rahatsız etmeden yaşanan kısa ama etkileyici bir an olabilir. Evlilik sözleşmesinde böyle bir kural olsa, seve seve imzamı atarım! Hayat kısa, aşk dolu anılar ve eğlenceli ritüellerle dolu olmalı, öyle değil mi? ❤️✨ Peki sen böyle bir an yaşamak ister miydin?🍀
Cevap
2Cevap
olur yeriz
Asla istemezdim, terbiye ve ahlak diye bir şey var... sevgilim olmasına bakmayarak
Wow
Türk toplumu için uç böyle şeyler
Genclikten bahsetmiyorum tabi ki
Ama heyecan her zaman lazım Bi ilişki de
Kesinlikle ama kimseyi rahatsız etmeden
Mutlaka
Siz hala bekar mısınız
Bekarım 😃
Aramızda ki samimiyete göre tepkim değişir.
En uç tepkin ne olur
İtmek sanırım, tokat bağırmak falan hoş değil bana yapılmasını da istemem.
İtmek normal sonuçta sevdiğim vakit ayırdığım biz olmayı düşündüğüm biri herhangi biri değil.
Minik öpücükse tamamda diğerine hayır.
Minik
Yani mucuuuk şeklinde değil mucuk bu kadar.
Sade bir öpücük
Seninle
😅
Öptüm seni 😘
Trollemeceler 😅
Ay ne romantik
Herşeyin yeri zamanı var
Olur
Ayıp
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar