Bu durumda olmak çok kırıcı değil mi napmalıyım?

4 yıl sevgili olup 5. Yılımızda evlendik evliliğimizin 5. ayındayız kısaca özetlemek istiyorum olayı. Nişanlıyken eşimin çok güvendiği abi dediği evli çocuklu adam eşimin yanında baya bana yavşıyor gibi davrnaıp ben herkese samimiyim diyordu (eşim çok kıskançtır her şeyde bişe bulmadına rağmen bu adamın hareketlerini farketmedi) uyardım ama o abim falan dedi. Bir gün nişanlıyken tartıştık o adam ara bulmaya geldi. Eve bırakacakken eşime, evine kadar eşlik etmesini söyledi. O da zorla geldi ayağıma bastı bende yavaş ol dedim küstü gitti resmen gelmedi yanımda. O adam geldi eşim gelsin diye işaret ettim gelmedi. Beni götürdü apartmandayken durdu dudağımdan öpecek gibi oldu ama kafamdan öpüp sen benim kızımsın eve git bişe olmamış gibi davran yuvanı kurtar dedi. Eve çıktım eşime yazdım niye gelmedin diye o da abi dediği adamı korudu. Düğüne yakın bana hoşlandığını söyledi. Düğün sırasında bişe çıkmasın diye düğünden sonra söyledim. Şimdi de beni bursaya abisinin yanına götürdü kendisi döndü sonra eften püften sebeplere kavga etmeye başladı ben şüpheleniyorum senden diyip ayrılmak istedi. Ailesine bile anlatmış abisi bana, niye apartmanda bağırmadın hadi kardeşim canım anlamamış niye babana söylemedin dedi bana. Hepsi aldattım düşüncesinde ama öyle bişe yok. Şimdi de boşanıyoruz hepsi beni aldatıyor biliyor

Bu durumda olmak çok kırıcı değil mi napmalıyım?