Hep babam yüzünden içime kapandım ezik bir insana dönüşmüştüm
Arkadaşlar olmayacak birine aşık oldum ve kendimi kötü hissediyorum?
Hep babam yüzünden içime kapandım ezik bir insana dönüşmüştüm
Arkadaşlar o dönemler ailevi sorunlarım olduğundan içime kapandım sessizleştim ve sınıfımda zorba bir grup vardı herkesi zorbalar kavga ederdi sınıfım sorunlu bir sınıftı işte bende kendimi çok ezdirdim arkadaş vb bulamadım kimseyle konuşamadım konuştugumda okulun o dönemler popüler erkeği dalga geçiyordu ve sınıftaki bir kız da yazık dalga geçme falan diyordu işte sürekli bu grup sınıfı zorbalardı sevdiğim çocuk beni zorbalamaz benimle muhattap olmazdı 2. Dönem arkadaş edindim ve arkadaş grubum bana destek oldu zorbalar benimle normal iyi bir şekilde konuşmaya başladı ama ben hatırladıkça çok utanıyorum kendim aşırı korkak ezik hissediyorum ve sevdiğim çocuğun gozundede boyleyimdir kesin bana bakmaz diye düşünüyorum çünkü sevdiğim çocuk herşeyi hatırlar arkadaslarim zorbalandigim çoğu olayı hatirlamasada baya zorbalanmiştim
Cevap
3Cevap
uzak durun unutursunuz
ben seni taniyom galiba
Nereden
İnsan insana benzer ya 😅
anlattığın tipleme bizim sınıftada var ya
tıpatıp aynı şekilde
Ohaa
Dış görünüşü nasıl beyaz tenli saçları düz orta boylu orta fizikli bir tipmi
şu an o tiplemenin sizinle arası nasıl açıldımı
Lannn
ama benim dediğimde "şakalaşma" diye şiddette var kız takılmaya devam ediyo tabi
ben 3. şahıs gözlemciyim sadece
kendini mi tanımlıyosun şu an :d
Yani burada söylemedim ama sevdiğim çocuk her beni gördüğünde kafama vurup beni sıkıştırıyor falan yani banada vuruyorlar ve hala çelme falan takıyor ama bir konusmusluumuz olmadı çocukla saat dk sorması dışında
o zaman taniyom seni
O tiplemeyi görmedigim için kendimi tanımlıyorum ve bir şey okurken ben kelime hatası çok yapıyorum hemen herkes zorbalamaya başlıyor arkadaşlarim bile harfleri telaffuz edemiyorum diye taklidimi yapıyor sizin tiplemede bunlari yapiyormu
o olaylari bilemem ama anlattigin dış görünüş aynı
Sanırım birbirimizi tanıyoruz
İsmin ne ki öyle anlaris 🧐
İlk önce sen söyle
Ben tanırsam soylemeyecehim
Baş harfim n
olmaz 🤠 ben gizli gözlemciyim çok kişi anlamaz. İlk geldiğimde sınıfta herkesin kişilik analizini yaparım. ilk harfini söyle bari
İlk harfim N
Sizin tiplemenin ismi ne
Tüh aynı kişi değilmişsin. Bilmiyorum demekki çok var böyle olay. Çünkü olaylar tamamen aynı. Şiddet uygulayan erkeklere garip bir ilginin var olduğunu düşünüyorum. Ben bir kere daha böyle bir olay duymuştum.
tam söylemiyeyim. Bu platformu kullanan sınıf arkadaşlarım var. Ben wp de bu fotoyu kullanıyorum baş harfi S
Anladım
Söyleme aynen ama dikkat et sizin o kızda laf falan taşıyabilir ben arkadaş gurubuma bu zorbalardan laf taşıdım ve hala benim yaptığımı bilmiyorlar çünkü gözlerinde aşırı saf masum birşeyim ve onlarin o ortamindada tek sevdiğim çocuk ve ben olduğumdan suç sevdiğim çocuğa kaldı kızlarla kavga falan etti
ama yani n demesen tam o kişisin derdim üstte yazdıkların falan
Sevdiğim çocukta sağolsun beni ele vermedi kim yapti bilmiyorum benim alakam yok dedi herkeslede kavga etti ve bana çok sinirli bakıyor bu aralar
Demekki yalnız değilmişim benim gibi böyle olaylar yaşayanlarda cokmus
Şiddet uygulayanlardan uzaklaşmak lazım bence sorun genelde bundan kaynaklı oluyor şiddete ilgiyle devam etmek daha büyük şiddetle devam edebiliyor. karşındaki iyi bir şey yaptığını düşünüp yapmaya devam edebilir ses çıkarmak önemli olan. Bir insan bir kere şiddet uyguladıysa devamı gelir
Vala sevdiğim çocuk dur lafından anlamıyor ama onada rahatsızlığımi belirteceğim geçen gün arkadaşım seni sevdiğin çocuğa soylicem seni dövsun sen gene şımardn vb dedi arkadaslarda bu durumun farkında ama sakalasma amacıyla çocuktan dayak yiyorum
Yorumun için teşekkürler eig seçeceğim
Bu şakalaşma sert bir şekilde mi oluyor? dayak yiyorum dediğin baya ciddi mi vuruyor?
Çocuk şakaların dozunu biraz fazla kaçırıyor dur diyoruz durmuyor
Bir şey değil sadece derdini çözmeye çalışıyorum.
Kaçıncı sınıfsın bu arada? Bence ondan uzaklaşman lazım bu şiddetin sonu gelmez. Sen kendini ailevi sorunların yüzünden önceden hapsolmuş gibi hissettiğin için şimdi insanlar sana şiddet uygulasa bile konuştuğu için özgür sanıyorsun ama böyle özgürlük olmaz. Bilmiyorum kardeşinmiyim abinmiyim ama ben kesinlikle uzaklaşırdım sevgi şiddetle olmaz. Çocuk sadece sinirini atıyor sende.
Teşekkür ederim sonuna kadar haklısınız çocuğa rahatsız olduğumu söyleyeceğim arkadaşlarimada söyleyeceğim 11. Sınıfım
bende 11. sınıfım büyük tesadüf olayların aynı sınıfta aynı şekilde olması
Rahatsız olduğunu söylediğinde anlayışla karşılayacaklarsa söyle tabi. Ama zorbalığa daha çok da dönebilir. Ben olsam direkt mesafe koyardım arama. Bilmiyorum tabi çocuklarıda tanımıyorum
Bende aynı durumu yaşadım
Çok rezil bir durum 2. Dönem arkadaş edinince durdular yalnız olani cidden zorbaliyorlar şu an mesela iyi davranıyorlar
Senin durumun nasıldı nasıl aştın
Aynısı bendede öyle üstünden 1 yıl geçti şu an sınıflarda alan sınıfı secildi ben ve arkadaş grubum en iyi sınıfa gittik ve sınıfımızda şu an hiç zorba yok o zorbalarin yarısi en kötü sınıfta yarısıda sınıfta kaldı iyi oldu onlara
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, önce şunu söyleyeyim ki kimse zorbalığı hak etmez. Sana bu şekilde davranmaları tamamen onların sorunu, senin değil. Zor bir dönemden geçmişsin ve o zamanda güçlü kalmaya çalışmışsın, bu müthiş bir şey. Korkak ya da ezik falan değilsin, aksine bence çok mücadele vermişsin 💪.
Sevdiğin çocukla ilgili ise; unutma ki insanlar değişir, büyür ve olgunlaşır. Seni geçmişte ne yaşadığın ya da nasıl hissettiğin değil, şu an kim olduğun tanımlar. Eğer bu çocuk gerçekten güzel biriyse, seni anlamaya çalışacaktır. Belki adım atmanın zamanı gelmiştir, hani bakışmalar, tatlı sohbetler falan, kim bilir? 🥰 Korkma, aşk için risk almak her zaman güzel bir şeydir. Kalbinin sesini dinle ama önceliği daima kendine ver. Bu konuda ne düşünüyorsun? 🌸