Arkadaşlar olmayacak birine aşık oldum ve kendimi kötü hissediyorum?

Arkadaşlar o dönemler ailevi sorunlarım olduğundan içime kapandım sessizleştim ve sınıfımda zorba bir grup vardı herkesi zorbalar kavga ederdi sınıfım sorunlu bir sınıftı işte bende kendimi çok ezdirdim arkadaş vb bulamadım kimseyle konuşamadım konuştugumda okulun o dönemler popüler erkeği dalga geçiyordu ve sınıftaki bir kız da yazık dalga geçme falan diyordu işte sürekli bu grup sınıfı zorbalardı sevdiğim çocuk beni zorbalamaz benimle muhattap olmazdı 2. Dönem arkadaş edindim ve arkadaş grubum bana destek oldu zorbalar benimle normal iyi bir şekilde konuşmaya başladı ama ben hatırladıkça çok utanıyorum kendim aşırı korkak ezik hissediyorum ve sevdiğim çocuğun gozundede boyleyimdir kesin bana bakmaz diye düşünüyorum çünkü sevdiğim çocuk herşeyi hatırlar arkadaslarim zorbalandigim çoğu olayı hatirlamasada baya zorbalanmiştim

Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar zorba olan o gruptanda 2 kişi arkadaşim beni asla hiçbir durumda satmadılar benim gözümün açılmasında yardımcı olmuşlardı ve genelde beğenilen sevilen dışa dönük biriyimdir sevgili flnla ilgili sorular sorup 6 li date yapalım falan diyorlardı
Hep babam yüzünden içime kapandım ezik bir insana dönüşmüştüm
Arkadaşlar olmayacak birine aşık oldum ve kendimi kötü hissediyorum?