Evlenince köy hayatı yaşama şartı var. Öyle düşünüp soruya cevap verin.
![Köyde yaşayan sevgilinle evlenir miydin?](https://cf.kizlarsoruyor.com/q23821603/305bea02-e294-41a7-a56a-c0aba30e43ce.jpg)
Evlenince köy hayatı yaşama şartı var. Öyle düşünüp soruya cevap verin.
Köyde yaşayan biriyle evlenmek, sadece sevdiğin kişinin yaşadığı yerle ilgili değil, hayat tarzını ve önceliklerini sorgulatan bir durum. Ben köyde yaşamaya uygun biri değilim; şehirde alıştığım bir düzen, belirli bir konfor alanım var. Tabii sevgi her şeyin önüne geçer diyorlar ama bana göre, hayatı birlikte paylaşacağın kişiyle yaşam tarzı konusunda da uyumlu olmalısın. Bu yüzden, köyde yaşama fikri bana çok uzak. Şehirden bir köşe bulup orayı "ortak nokta" yapmayı tercih ederim.
Sevdiğimle cehennemde yaşamaya razı olacak adamım yeter ki mutlu olalım mekanın ne önemi var
eic için ve burada olduğun için teşekkür ederim.
🙋
😘
Cevap
44Cevap
Nerede yaşadığının zerre önemi yok.
İşte bak aşk kadını 🙃
Yok istemem, çalışıyorum zaten yani zor iş. Köyde yaşamakla olmuyor ki şu işi de yapıver bunu da yap, gelen misafiri sen ağırla, şehirde yaşayıp köy özlemi çekip gelen herkes evinde, çok zor. Eşimin çiftliği var bir iki sefer akrabaları ay sen de şunu yaparsın bunu yaparsın dedi, yardım ediyordum yardımı bıraktım, eskisi kadar da gitmiyorum 😅
Aşk nerede peki 😬🤣kimse kabul etmiyor abovvvvvv
Ay valla eşimin bi akrabası var köyde yaşıyor, gencecik kadın, yaşadıklarını görüyorum hiç benlik değil aşk maşk kalmaz bende wkxlsk
🤣🤣🤣🤣 şaka bir yana kolay değil köy hayatı
Dışardan tatlı gibi duruyor ama zor 😅
Ben İstanbul'da büyüdüm köyde büyüyen bir insanla evlenmek insan ilişkilerine sağlıklı ilişkiyi sürdürülemez ve anlaşmazlık yol alır, çünkü biri şehirde diğeri köyde büyüyen her iki aile kültürleri farklı olduğu için sağlıklı bir evlilik hayatını sürdürüleceğini sanmıyorum. O yüzden benim için uygun olacağını düşünmüyorum.
Davul bile dengi dengine diyosun yani 🙃sen de haklısın tabi ki
Anlaşmazlık olur sıkıntı 🙂
Evet evlenirdim yani evlenmek için bir insanın köyde ya da şehirde yaşaması gerekmiyor düzgün aklı başında Allah'ın kitabını bilen güzeli yetiştirilmiş insan olduktan sonra olmaz diye bir şey yok ama şimdi artık kıyı şehir fark etmiyor insanlar ahlaksız olduğu önemli olan düzgün insana denk gelmek
Önemli olan da bu zaten
Bunu düşünen var mı yok
Yok :<
Allah sonumuzu hayır etsin gördüğüm kadarıyla sen de çok düzgün birisin
Amin teşekkürler 🙃
Rica ederim ters gülen kız 🤩
🙃🙃🙃
🤩🤩
Bazıları köyde yaşam mı olur falan yazmış.
Siz hangi devirde yaşıyorsunuz, köylerde artık her imkan var. Altında araban istediğin her sosyal ortama gidebiliyorsun. 1 0 mezar gibi evlerde gün ışığı görmeden işe gelip, gidip. Kapitalist sistemin çarkına su taşımak daha mı mantıklı yani, kendinizi kandırıyorsunuz.
Ben iki yaşam türünüde bilirim, insan doğadan bağını kestiği anda bütün dengesi alt üst oluyor.
Kendi ürettiğini ye, sat. İstediğin saatte uyan.
Kocaman müstakil evde yaşa, hayvanlarla içli dışlı ol. Bak bakalım o bunalım haliniz kalıyor mu. Burası bir tarım ülkesi üretmez şehirde tüketmeyi beklerse herkes, ne yiyeceksiniz aceba şehirlerde tabiki dışarıdan gelir ürünler o zaman. Bakış açınızı biraz genişe alın, kadrajı azıcık açın bi zarar görmezsiniz.
Kocam Yozgat'ta yaşayalım diye ilk tanıştığımızdan beri başımın etini yiyor. Ama en başta hayır demiştim. O kendince ikna olurmuyum diye ara sıra yokluyor ama evliliği probleme dönüştürmüyor açıkçası. Yozgat değilde Akdeniz'de veya büyük şehire yakın bir köy olsa kabul ederdim
Benim büyümüş olduğum şartlara uygun değil o yüzden ben böyle bir evlilik yapamam
Eğitim ve kültür farkı olacağı için anlaşmamız pekte mümkün olmaz
Ben o kadar altı yıl üniversite okuyup bilmediğim bir köyde yaşayamam
O kadar vermiş olduğum eğitime yazık olur
Köydeki kızlar şehre giderken ben köye gideceğim daha neler ☺️ elli yıl akrabalarımın dilinden düşmem
Köyde yaşamazsak evlenirim. Bizim de köyümüz var. Köylü diye dalga geçme amaçlı kullanılan bir tabir var. Dalga geçen kişiler kadar beyinsiz değildir en azından köylüler. Onların ürettiği şeyleri yiyorlar marketten , manavdan alıp. O zaman yemesinler de. Aç yaşasınlar. Onların beslediği hayvanların etini kesip yiyorlar, yemesinler madem.
inek falan bakamam diye dusunuyorum ahshhahaah
ogrenirsem bakabilirim de bilemedim simdi. tarla isi de hic yapmadim, yani zorlugunu bilmeden tam bi sey diyemem ama denerdim
Hahah süt sağ yaren nolur fhfhf evde kalıcaz sonunda
tereyagi falan yapiyomusum, salvarimla kir bahce gezerim. saclar iki yandan orgu, basima da bi yazma aldim mi. iste mukemmel koy kizi ahshahah
Misker de tarhana çorbası ohhh 😅
buram buram koktu ahahahah
Koktu valla 🤣
yapalim ayol ahshaha
Turşu lazım ama 🤤
tursuyu da kurariz 🥲
Evet 🥲
Ben, Köy?, Yok abi gittim gördüm, tövbe , amelelik bildiğin yaw, teknoloji niye gelişmiş he AKŞLSDAFADFADF
Yapamayız ya çok zor fjfjgh
TövbeeeğğşlkafADDAS
aşıksam tabi ki de evlenirim ben.. sevgilim için de onun istediği yerlerde yaşardım elbette.. ama anlaşmak da önemli burada
Senin gibi uyumlu biri yok cidden 🙃 umarım seni hak eden, değer veren, çok seven biri ile bu yıl tanışırsın
Teşekkür ederim.. 🌸🙏😌
Rica ederim 🙃
Ayak uyduramam ben ya, şehir hayatının sunduğu seçenek ve rahatlığı köy hayatı sağlayamıyor maalesef
Diyelim ki aşıksın deli gibi
Yok 🤣 adamın işi , hayvanları var köyde 🙄olmaz😬 köyde yaşama mecburiyetin var
Hahahah yaşattım dimi sana bir an olayı
fjgjgjg
Yalan söylemeyim , hayır çünkü köy hayatı sevmiyorum
Olabilir tabi ki 🙃
✌🏻🌺
Ben ayak uyduramam köy hayatına şehirde yaşıycaksak evlenirim😂
Misker de tarhana yaparsın hjhjhj
Hayvanlari tarla bag bahçe olursa ben ayak uyduramazdim o yüzden yok evlenmem
Alışık olmayınca ayak uydurması zor peki aşkın için hiç mi oluru olmazdı?
Biliyorum kendimi ilerde sorun ederim
Evet haklısın bir günlük dava da değil bu yaşam kolay değil
Yok köy ve doğal hayatı sevmem çok. Çok nemli olmayan, havadar ve şehir merkezine çok uzak olmayan bir yer tercihim. Köyden bir kadın ile evleneceksem ben onu buraya getiririm.
Yani şu anda da köyde yaşıyoruz aslında köyde görev yapıyoruz ömür boyu burada da kalsak evlenirim sonuçta maaşımız var
Köyde veya uzayda yaşardım ve evlenirdim her zaman için sadece karşılıklı aşk ve güven olması yeterli olurdu.
Mümkünatı yok zaten evlilik karşıtıyım buna toptan karşıyım Allah yazdıysa bozsun yanlız ölürüm daha iyi vgjjgjb
Sevdikten sonra evlenirim ne fark eder köy şehir, sonuçta ne zaman şehire gitmek istiyorsan atlarsın arabana gidersin
Evlenirim, birlikte hayvan otlatırken cilveleşiriz.😄
Elbette köy şehir ayrımı yapmam. Karakter eğitimi önemli.
Ahagdh nasıl tanışmışız? Ortak karar olmalı yaşayacağımız yer konusunda..
Çocuklarım var yoksa bir dakika şu İstanbul da kalmam
Valla gönül kimi severse yaşadığının yerin önemi çoksa göze gelmez insanın
Gönül kimi severse, aşk onda güzeldir.
Köy mü kaldı şimdi abla her yer şehir gibi oldu
Tabi ki de yahu neden olmasın. Köylü milletin efendisiydi ya hani
Evlenince köyde yaşamak isterim köyde yaşam diyince aklınıza fotodaki gibi 50 yıl önceki yaşam gibi şeyler gelmesin necen şehirdeki gibi konforlu ev güzel bi hayat köyde olmasın ki
Neden olmasın canım kader kısmmet 😄
Tabi ki 😇
Yaşamayın lan köyde yaşam mı olur 😂
🤣🤣
Ben yaşıyorum da ne oliyi sanki 🤣
Zor değil mi?
Zoru bırak baya sıkıcı 😂
Allah kolaylık versin 🙃
Amin 🥰
Şehir de sıkıcı 😒
Şehir bari geniş yeni insanlar görüyon ama köy öyle mi 😂
Bide kadınları yok mu Allah'ın cezaları 🤣
Yok ya 🤣 hiç öyle değil kimse kimseyi görmüyor ki insan insandan kaçıyor.
Hep aynı tipleri görmekten iyidir 😂
Yani o da bir bakış açısı gkbkhjg
Artık hepsinin kimlik numarasını bile ezberliyon 😂gerek yok bea 😂
Hahaha
😂😂😂😂
Evlenirim sonra şehre taşınırız
Taşınmak yok fjfjg şart bu soru öyle
Evlenmem o zaman köyde geçimimi nasıl saglayayim
Köy benlik değil ki😂
Hani aşk sorarım sana haniii 😬🤣
Ücra bir köyse korkarım istemem 😀
Kocan, kaynanan, kayınpederin, görümcen, kayınbiraderin belki eltilerin yanında olacak ne korkusu 🙄😬🤣
O zaman elvedaaa hiç hiç olmaz ben canımı yolda bulmadım o kadar uzun boylu değil 😄😄
Köy napacak sana asıl bunlardan kork sen hahah
Onlardan korktuğum için dedim zaten köy değil onlar öldürür stresten 😂
🤣🤣🤣🤣
Çok organik olurdu bence..
He organik , doğal tavuk kardeşten yumurta isterdin 😃ne güzel hayat
Kıyı şehirlerinde olur tabiki
Aşk bu kıyı, orta dinler mi 🙄
Ahahah iç güveyi iç yarası derler 😀
Yok sen onlara iç yarası olmuş olacaksın hahah
🤣🤣🤣
Çoban olmaya niyetim yok sjsjsjs
Deme öyle linç yersin 😅😃
🤣haha bide miskerde tarhana ohh
🤣😅
Doğruyu söylemek gerekirse hayır evlenmezdim
Uyum sağlamak zor olabilir.
Evlenirim
👏👏👏 çoğu zoru gördü, tüydü 🤣 ben de dedim ki hani aşk 🙄
Tabi ki
24 senedir köyde yaşıyorum adla köyde yaşayan birisi ile evlenmem.
Yok köyde yapamam ben evlenir getiririm olduğum yere
Köy yaşamı süper bu arada ben Eskişehirliyim herkes merkezi için gitmek istedigini söylüyor ama ben köyüme gitmek için can atıyorum ilerde biri teklif etse olur derdim
Bide organik adam deniyim napim kader 🤣😂
bilmem, olabilir bebişşşşs
Köy hayatı zor evlenmezdim
Köyde doğdum. Köyde büyüdüm. Köyde yaşarım.
Zaten koyde bag evim var.
Evet olabilir neden olmasın ki
Evet nerde yasadigi pek beni ilgilendirmez di
Mümkün değil, ben yapamam
Evlenmezdim açık ve net
Şehirde büyüyen bir köylü olarak kabul ederdim
Sevmişim evlenirim tabi
Mesleğim gereği hayır
Hayır
Köyde yaşayan kızlara bayılırım
Ayak uyduramam.
evlenmezdim, koy hayatina uyum saglayamam