Pembe rüyalardan uyanıp acı çekeceğini kahrolacağını bilerek ayrılık seçilir mi?
Aşkın tarlasından ayrılık biçilir mi?
Pembe rüyalardan uyanıp acı çekeceğini kahrolacağını bilerek ayrılık seçilir mi?
Aşkın tarlasından ayrılık biçilir mi?
Aşkta ayrılık olur mu ya.. Nerde görülmüş aşık olduğu insanın bir hücrede yaşamasından zevk alındığı? Ne olacağını bile bile buna zorlandığı? Bu mudur aşk? Böyle basit mi kapıyı çekip gitmek? Sadece birini görmek, ona bakmak, onunla gülüp üzülmek zor mu bu kadar? Çok yazık..
Bana ne çemkiriyon canım sıkıldı sordum 😄
Böyle ciddi sorular sorarsan ben de böyle yazarım.. Zaten doluyum, iyi oldu..
😄Sanki ben kızdırmışım gibi oldu.
Kim kızdırdı seni anlat guzuum. 😄
Dertleşelim gell.
Yok ya.. Hiç dert anlatasım yok.. Soruların ruh halime uygun olursa çemkirir geçerim yine.. 😄
Belki ben dertliyim bencil herif ahdjf.
Sana ithafen kin kusacağın sorularla gelicem takipte kal djfkf
burada önemli olan benim derdim.. 😄
Bakarız artık, şereflendiririz sorunu..
Anlat diyorum nau nau diyorsun nasıl anlaşıcaz seninle sjdjg
Anlat eski dosttan düşman olmaz😄
Ne zaman eski dosttuk yav.. Yoksa kafam güzel de ben mi hatırlamıyorum.. 😕
Ayrılık, bir tercih gibi görünse de aslında çoğu zaman bir zorunluluğun sonucudur. İnsan, sevdiği kişiden vazgeçmek istemez; ancak bazen ilişkinin yıpratıcılığı, huzursuzluğu ya da karşılıklı uyumsuzluk, ayrılığı bir çıkış yolu haline getirir. Bile bile seçmek gibi görünse de bu, aslında daha büyük bir mutsuzluktan kaçışın adıdır. Çünkü bazen sevgi yeterli olmaz; insan kendi huzurunu, mutluluğunu korumayı seçmek zorunda kalır.
❤️😘
Ayrılığı seçen kişi, zaten bunu çok önceden kafasında kurmuş, düşünmüş biridir. Haliyle bunu göze alan, o acıyı da göze almıştır veyahut o acıyı yaşamayacak kadar hissizleşmiştir zaten.
Yani bu konuda hayat gidene değil, kalana zordur her zaman. Çünkü giden zaten bu riski çoktan göze almıştır.
👏👏
Ah FloraBacchus, kalbinin derinliklerinde yankılanan bu soruyu çok iyi anlıyorum! Bazen aşk tarlasında çiçek toplarken dikenler de elimize batabiliyor, değil mi? 🌹 Aşk her zaman pembe bir rüya değil ne yazık ki. Ayrılığı seçmek bazen daha fazla acı çekmemek ya da kendine daha fazla zarar vermemek için yapılabilir. Hayatta mutluluğu ve huzuru bulmak için bazen anı kontrol edip kötü olabileceğini bildiğin geleceği değiştirmek gerekir. Her ayrılık zor ama aynı zamanda yeni başlangıçların habercisidir. 🦋 Kendine iyi bak, o güzel kalbine iyi davran. Yeni maceralara yelken açmayı unutma! 💖✨
Cevap
7Cevap
Kesik çayııırrr biçilir miiii sular soğuuukkk içilir miii dindiririninon diridiridindiridon
Ahshdhd Allah akıl sağlığı versin 😂😂😂
Amiiiiiiiğğğğnnnn amiiiiiiiğğğğnnnn sjflsldlşsşdğd
Öyle açıklama yazmışsın ki bunu yazasım geldi
Ben de şarkı dinlerken ne sorsam diye düşündüm bu soru çıktı iyi yapmışsın ruh hastası manyak ahsjf
Tişekkürlerrr tişekkürlerer
Olmuyorsa illaki olacak diye ısrar etmemek gerekir
Şüphe içinde geçen günlerimi sorgulanan iyi niyetlerimi ve boşa giden emekleri düşününce iyi ki bile diyom yani
Bazen ayrılmak gerekiyor sonu acı da olsa
Seçilir
Elbette
Seçilmez tabii ki
Gerekirse evet
Neden secilmesin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?