Merhaba arkadaşlar. Geçenlerde kötü bir şey öğrendim. Erkek arkadaşım altı senedir ara ara bir kızla konuşuyormuş, öyle takılıyorlarmış. 14 kere mesajlasmislar, görüntülü konusmular. Birbirlerinin hikayelerine bakmislar vs. Kıza gel gel, git git muamelesi yapmış. Aklına esince engellemis kizi. Ama bir şekilde tekrar konuşmuşlar. Hatta bir keresinde kız buna baya ağır şeyler söylemiş, engellemisler birbirlerini. Ama sonra kız yazmış tekrar devam etmişler. Sonra tekrar sohbet kesilmiş. En sonunda da kızın sosyal medyasını baska arkadaşlarına dağıtmış erkek arkadaşım.
Valla bana dedi ki, kız her dediğime tamam diyordu. Ya dediğim gibi kız buna baya ağır sövmüş, engelleseler bile birbirlerini gene devam etmişler bir süre sonra. Hatta kız için demiş ki benim boşta kalınca takıldığım manita
Bu tip zevklere sahip olan insanlar nadirdir veya kendini açıklayamaz çekinir vs vs. Bunlar birbini bulup alışmış anlamislarsa kopamazlar kavga barista olsa böyle giderler sürekli bence
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Fb olarak kullanmis
Onlar öyle mi
Şu anda yani
Hafifinden mi ağırından mi peki
Hesabini millete dagitmissa büyük bir kavga etmislerdir. Hala devam ediyorlar midir bilemem
Ya kavga etmedik dedi. Ama şey demiş kiza, sosyal medyadan baska birini bulalım onunla konuş izleyim seni. Kız da olur demiş
Bir de bu dediğini gercek hayatta da yapmak istemiş. Kız ona da tamam demis
Cocuk cuckold hisler taşıyor demek ki kızda duruma okey
Bu durumda dediğin mantıklı ve hala fb lerdir
Bu çocuk senden de isteyebilir bunları zamanla
Bir de en sonunda, çocuğun baska bir arkadaşı kiza yazmis. Kizi rahatsız etmiş
Ya bu kizla kopar mi bunlar
Uyumlari yüksekse zor koparlar ama net bir yorum tanımadan imkansiz tabu
Valla bana dedi ki, kız her dediğime tamam diyordu. Ya dediğim gibi kız buna baya ağır sövmüş, engelleseler bile birbirlerini gene devam etmişler bir süre sonra. Hatta kız için demiş ki benim boşta kalınca takıldığım manita
Onun dışında, bir de şey sormuş kıza. Benimle konusmadığın donemlerde baska biri ile konuştun mu? Konuştuysan çok hoşuma gider vs
Ağır cuckold bu cocuk belli ki
Bunlara yatkinligin yoksa hizlica kurtul
Kız da her şeye tamam demiş. Ya boşta kalınca gittiğim manitam demiş ya
Ben zaten bitiricem de, esas merak ettiğim şu. O kızla ne olur. 2018 den beri ara ara devam etmisler
Bu tip zevklere sahip olan insanlar nadirdir veya kendini açıklayamaz çekinir vs vs. Bunlar birbini bulup alışmış anlamislarsa kopamazlar kavga barista olsa böyle giderler sürekli bence
:( bu kızı bırakmaz bu
Bencede