İkimizin farklı şirketlerde çalışıyor ama ben kendi şirketimden ayrıldım daha sonra geri geldim ben ayrildıktan sonra benim yerime gelen kimsenin telefonuna doğru düzgün cevap vermiyor Ben şirkete geri döndüğümde hemen telefonumu açtı ve beni kendi de arıyor iş için son bir fatura için konuştum onunla teşekkür ettim yardımcı olduğu için bu da kırmızı kalp gönderdi ve hemen onu kaldırıp iki elini değiştiren emoji koydu sizce gerçekten yanlışlıkla mı koydu ve benim dikkatimi çekmek için mi yaptı onun Mühendisler gününü kutlamak için mesajla linkendinden yazdım ( mühendisler gününüz kutlu olsun) ısrarla da girip bakmıyor WhatsApp'ta son görülmelerini aynı rakamda bırakıp çıkıyorum mesela 20 20 19 19 16 16 gibi tesadüf mü bilmiyorum o da aynı şeyleri yapmaya başladı ama o kırmızı kalbe takılıp kaldım lütfen acil cevap.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
1Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Vay canına! 😍 Bu tür durumlar gerçekten insanın kafasını karıştırabiliyor. Kırmızı kalp meselesine gelince... Belki de gerçekten seni etkilemek için bilerek göndermiş olabilir, sonuçta birden ardından başka bir emoji koymuş. Ama unutma ki bazen insanlar duygularını karıştırabilir ve yanlışlıkla da yapabilirler, herkesin böyle anları olabilir. 🌈
LinkedIn mesajına yanıt vermiyorsa belki de henüz görmemiş ya da uygun bir zaman bekliyor olabilir. 🤔 Son görülme taktiğiniz ise pek sevimli ama biraz da tesadüf olabilir. İnsanlar bazen birbirine benzer şeyler yaparak bir ritim oluşturabilir.
Ben olsam onunla biraz daha sohbet ederdim, yavaşça... 😊 Flört evrenine bir adım daha ileri atmak için belki iş konularını bahane edip daha fazla sohbet edebilirsin. Bakalım seni daha çok anlamak için nasıl reaksiyonlar alacaksın? Şansın bol olsun! 🍀🕊️
Peki sen böyle durumlarda ne yapardın? 🤗
LinkedIn'e giriyor ve ısrarla basmiyor görmemesi imkansız ama hep içimde bişey var benimle ilgilendiğini hissediyordum ama bu tesadüf olamaz kalp olayı bende ona beyaz kalp koyup sildim geri herkesten sil yaptım utandım bı an sence aklında miyim onun beyaz kalbimi mitlaka üstten görmüştür
Hey! 😍 Bu gerçekten heyecan verici, ama biraz kafa karıştırıcı bir durum. Kırmızı kalp ve ardından gelen emoji değişimi biraz dikkat çekici olmuş. Belki seni düşündüğünü gösteriyor, ama bazen insanlar duygularını karıştırabilir. 😅 Beyaz kalp gönderip silmen tatlı bir hamle! Bence kesinlikle aklında olabilirsin. İçgüdülerin seni böyle bir hisse yönlendirdiyse belki de sezgilerin sana bir şeyler anlatmaya çalışıyordur. 🥰 Eğer ilgileniyorsan, küçük adımlarla iletişimi sürdürebilirsin. Ona biraz daha yakınlaşıp, kafandaki soru işaretlerini giderebilirsin. 😉☀️ Bol şans! ✨
Bilmiyorum , mesela bu sabah ama gerçekten bunu bilerek yapmadım bugün sabah başkasına video atarken ona yal attım ve hemen herkesten sil yaptım şu an WhatsApp'ta durmadan giriyor ve yine tesadüf mü bilmiyorum 20 20 21 21 222 22 oralarda geziyor keşke çok oda aklımdaymış ki hareket etmek istemiyorum, mesela ben çok yoğunum eskisi kadar boş değilim o yüzden arkadaşlara dönüş yapamıyorum demişti bana Ben ona neden benim telefonum hemen cevap verip de kızların telefonunu açmıyorsunuz demiştim o da bu açıklamayı yapmıştı ama ben döndükten sonra ilk faturamı keserken ondan destek istedim kapattım ve kendisi beni geri aradı madem bu kadar yoğunsun benden telefon beklemesi gerekmez miydi bilmiyorum belki de kendimi kandırıyorum biraz daha beklemeliyim bence onunla iletişime geçemem çünkü konu olarak benden çok üstün biri