Ne yani; dikkatimi çekmeyen, ilgi duymadığım herhangi birinin benimle ilgilenmesi, bana zaman ayrıması hoşuma mı gidecek? Hoşuna gidenlerin hayatında birileri olsa da içten içe ilgilenilmek isterler yine de başkaları tarafından.. Böyle acınacak hale düşürmesin Allah kimseyi.. 🙏Çok eşliliği savunanların belirtileri..
Her insandan ilgi görmek hoşuma gitmiyor, çünkü ilginin samimi ve özel bir anlam taşımasını tercih ederim. Herkesin dikkatini çekmek, başta hoş gibi görünse de zamanla yorucu ve anlamsız hale geliyor. Değer verdiğim kişilerden gelen ilgi beni mutlu eder, çünkü bu tür ilgi karşılıklıdır ve bir derinlik taşır. Ama sırf gösteriş olsun ya da yüzeysel bir merakla gelen ilgiler, çoğu zaman sadece mesafeli bir gülümsemeyle geçiştirilir. Az ama öz, benim için yeterli.
Hayatımda biri varsa başka karşı cins ilgilenmesi hoşuma gitmez. O kişi de zaten hayatımda biri olduğu halde zihnimi bulandırmak için ilgileniyorsa karaktersiz biridir. Ama hayatımsa biri yoksa beğenilme, ilgi tabiki hoşuma gider. Aksini iddia eden kendine dürüst değil kusura bakmasın.
İlgi herkesin hoşuna gider. Mesele ilgi görenin kendi zamanlamasını ve kişisini seçmede, yönetebilmede başarılı olabilmesi.
İstemediğim kişilerden gelen ilgileri ne kabul ederim ne de hoş görürüm. Senin böyle yapman acı çekmen ona zevk veriyor ne de olsa bu da bir ilgi bilmen gerek.. böyle yaparaktan onun canını yakamazsın.
Dünyam için bir uydum varsa başka uydularla ilgilenmem ve ilgilenmesinler de. Tek bir kişiye ilgi veririm ve ondan beklerim. Çok şükür karakterim ve gönlüm tok.
hosuma gider diyemem ama egom oksanir, durust olalim, herkes ilgi gormek, begenilmek istiyor. herhangi bir insandan gelen ilgiye ya da iltifata karsi nazikce tesekkur eder kenara cekilirim, daha fazlasi olmaz ama hosuma gitmez de diyemem🤷🏻♀️