Bence 175 erkekler için ideal
165 erkekler için fazla uzun
180 ve üstü için cüce gibi
Benim boyum 175 erkek için harika
Bence 175 erkekler için ideal
165 erkekler için fazla uzun
180 ve üstü için cüce gibi
Benim boyum 175 erkek için harika
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ne ideali 21 cm var arada
İllaki 165 erkeğe mi bakayım awk 165 erkeğe bakmam
Sonra adam arıyoruz diye ortalıkta ağlayıp dolanma 😂. Sen 175 olsaydın kesin 2 metre erkek isterdin
Evet ama 165 erkek olmamalı zaten koruyamaz beni
Boy ile korumanın ne alakası var
165 erkekle iyi durmayız
Sen bana bunu desene ben tipe önem veriyorum tip odaklıyım. Karakterden önce görünüş benim için daha önemli de kurtul
Hayır ama tipi yaratık gibi de olmasın
O zaman 1, 65 ile 1,70 boy arasında olup görünüşü iyi olan karakterli sadık biriyle olur dimi
Olur ozaman
İnandırıcı gelmedi ki. Bana kısa diyenler varken o boy görünmezdir
175 iyi işte
Allah'tan boyun kısa senin. Biraz daha uzun olsaydın 1.85 aşağısı erkek değildir iqsüz ekibinde bile olabilirdin sen 😂. Özetle öncelik tipmiş her zamanki gibi. Umarım istediğini bulursun
Hayır öncelik tıp değil ama biraz da uzun olsun
Tabi ki karakter
1.75 aşağısı bir erkekle birlikte olmak istemiyorsan önceliğin tiptir. Buna kendini de inandır
Haklısınız
Teşekkürler. Eğer güzel biriysen bunu başarman zor değil. Ama sorun şu ki adam akıllı erkek bulmak sıkıntı. Bu da senin seçimin olacak
Adam akıllı erkek olsa da bana bakmaz herhalde çünkü aşk konusunda şanssızım
Kaç yaşındasın sen
18 hiç bana daha önce çıkma teklifi edilmedi
Ama çirkin değilim vallahi
Sanki benim yaşındasın da böyle şeyler söylüyorsun daha 18 sin 🤦. Güzellik göreceli kavramdır. Ve sen adam akıllı erkek arıyorsan o erkek senin güzelliğine bakmayacak bu arada haberin olsun
Umarım iyi birini bulurum sıkıldım yalnızlıktan
Daha dur kızım acele etmene gerek yok. Sen tip odaklı yerine karakter odaklı olursan aldatılma ve mutsuzluk oranın büyük ölçüde azalır ama ben kime anlatıyorum. Bunları yaşayacaksın da o zaman akıllanacaksın gibi belki. Üstelik 18 yaşındayım deyip aşkta şanssızım diyorsun. Ben ne diyeyim acaba 😂. Bana denk gelenlerin hepsi sıkıntılı çıktı. O zaman sen benim yerimde olsan depresyona girerdin kesinlikle
Haklısınız teşekkür ederim
Rica ederim
ufak :D
175 erkek için ideal
yok erkek de 180 olsa daha güzel
Kiloya göre değişir.
Kilosuna bağlı
İyidir
İgrenc
Kendine bak cüce
kendini teselli etmeye devam et köylü 1.70 manken gibi kızlar var sana mi bakcak burada kurgu yapman çok komik anandir o anan cüce ki sende cüce olmuşsun ucube orspcocu sana denileni bana deme cingene boylu varoş