Kızkıza clube gidiyorum diye engelledi?

Henüz 1 aydır tanıdığım bi erkek arkadaşım var ona yalan söylemek istemediğim için arayıp kızkıza clbe gidicegimizi söyledim yok falan dedi neyse sonra şu saatte evde falan emirler yagdırmaya başladı biz henüz bikere görüştük ve ayrı sehirlerdeyiz ona yalan söylemek yerine haber vererek kzkıza bsy yapmak istedim görüntülü ararım gerekirse falan ve onu tanıdığımdan beri zaten bu ortamlara girmyodm ve ben bisey yaptgımda sürekli engelleyip silip gidiyo ben yazmasam dönmyo bile sizce ben haksızmym yeni tanıdgmz bikere görüştüğümüz bi adamın hayatıma karısıp engellep gitmesi beni kaybetme korkusu olmadığını göstermezmi

Güncellemeler
1 yıl
Kızkıza clube gidiyorum diye engelledi gitti?
Güncellemeler
1 yıl
Henüz 1 aydır tanıdığım bi erkek arkadaşım var ona yalan söylemek istemediğim için arayıp kızkıza clbe gidicegimizi söyledim yok falan dedi neyse sonra şu saatte evde falan emirler yagdırmaya başladı biz henüz bikere görüştük ve ayrı sehirlerdeyiz ona yalan söylemek yerine haber vererek kzkıza bsy yapmak istedim görüntülü ararım gerekirse falan ve onu tanıdığımdan beri zaten bu ortamlara girmyodm ve ben bisey yaptgımda sürekli engelliyo
Kızkıza clube gidiyorum diye engelledi?