Cevaplayinn rica?

15 aylık evliyim kocamla pazar günü kavga ettik kaynım yüzünden fırsat verdikleri yok vakit geçirmek için çok yoğun çalışıyor vaktimiz olmuyor hafta da 1 kere tatili oluyor bazen oda olmuyor aradı durdu rahatsız etti gel diye aradı bende kaynima kocamın erkek kardeşine mesaj attım biraz anlayışlı olun ben kocamı dört gözle bekliyorum tatil olsun diye iple çekiyorum dua ediyorum kocamla olayım vakit geçirmek için dedim oda eşimi aradı abi senle konuşmam lazim gelcem dedi çıktı geldi pazar günü gelmesine gerek yoktu telefonlada konuşabilirdi her neyse çıktı geldi bana yolun ortasında bağırıyor sen karişamazsin sen kimsin de karışıyorsun abimle aramızdaki muhabbete karişamazsin seni ilgilendirmez seni alakadar etmez diyor ben ondan 6 yaş büyüğüm benimle nasıl konuşuyor her neyse tartıştık çıktı gitti yarım saat kocamda hiç savunmuyor beni yengenle boyle konusamazsim demedi çekti gitti o biz kavga ettik kocamla sonra gitmiş benim babamı aramiş akıl almak içinmiş sözde her neyse babamı doldurmuş biraz babam geldi bana laf ediyor falan persembe günü de ben cinsel içerikli izlediğini gördüm gittim sordum kocam niye izledin falan dedim kavga ettik ya ondan izledim dedi ben ağlarken uzulurken kahrolurken o gün babama dolduruyor çareler arıyor her neyse sen ittin beni bende izledim dedi normal de ben varken bakmazdi yotubeden oyunda kizlar çıksa kafasını çevirir yönünü döner senden başkasına bakmam izlemem derdi senden başkasına kalkmz diyordu adam ben uzulurken ağlarken tansiyonum yükseldi o gün adam şey peşine düşmüş bide benim yanımda kızlara bakmazdi yotubeden oyunda reklamlarda kizlar çıkardı yok bakmam diyordu izlediğini görünce şok oldum ben asla izlemem senden başka kadınla filmde olsa bakmam senden başkasına gözüm gormez senden başkasına kalkmz kalkrsa keserim diyordu şimdi kalkmiş o yola sen ittin diyor kavga etmişiz ondan eee biz kavga ediyoruz diye başka kızlara da mi gidecek benim güvenim inancım kalmadı artık

Güncellemeler
1 yıl

15 aylık evliyim kocamla pazar günü kavga ettik kaynım yüzünden fırsat verdikleri yok vakit geçirmek için çok yoğun çalışıyor vaktimiz olmuyor hafta da 1 kere tatili oluyor bazen oda olmuyor aradı durdu rahatsız etti gel diye aradı bende kaynima kocamın erkek kardeşine mesaj attım biraz anlayışlı olun ben kocamı dört gözle bekliyorum tatil olsun diye iple çekiyorum dua ediyorum kocamla olayım vakit geçirmek için de
Cevaplayinn rica?