4senelik eski sevgilim, ikimizde Hatay’liyiz ama o İstanbul’da çalışıyor bende Adana da okuyorum her resmi tatil geldiğinde bana yazıyor buluşuyoruz ama barışma yok geçen seneden beri böyle sürüyor en son 29ekim buluştuk ve birdaha bana ramazanda yani Mart gibi yazacak o kadar eminim ki şu an beni engellemiş ben hala seviyorum ne yapabilirim bu durumda buluşunca sadece yakınlaşma oluyor 😢
Güncellemeler
1 yıl
Yorumlar korkunç nişanlanacaktık biz aileler erken dedi geçen seneden beri ayrıyız ama ilişki yaşamıyoruz şaka misiniz ya
Uf başkası var işte 4 sene olmuş adam istabulda burdan orayı düşünüyorsun ya o şimdi İstanbul'da neler yapiyor İstanbul bozar adamı düşünmeyi bırak hayatına bak.
Kavga ettik çünkü benimle sadece yakınlaşmak için mi görüşüyorsun dedim ne saçmalıyorsun 5 senede koskoca İstanbul’da kimseyi bulamaz miyim yakınlaşacak dedi tepki gösterdi kavga ettik ve engelledi
Kesinlikle oyle geldinde yazip gjtinde engeliyirsa sebebi. nr olabilornyazmak istemiyor de cevap vermez ama engelliyo. mesaj atmani aramana mani oluyo.
Kavga ettik çünkü benimle sadece yakınlaşmak için mi görüşüyorsun dedim ne saçmalıyorsun 5 senede koskoca İstanbul’da kimseyi bulamaz miyim yakınlaşacak dedi tepki gösterdi kavga ettik ve engelledi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
sevmiyor
Bu ne saçma ilişki böyle
İlişki değil eski sevgilim
Hiç muhatap olma derim
Sence neden engelledi
Uf başkası var işte 4 sene olmuş adam istabulda burdan orayı düşünüyorsun ya o şimdi İstanbul'da neler yapiyor İstanbul bozar adamı düşünmeyi bırak hayatına bak.
Başkası olduğunu nereden biliyorsun
Gördüm
Başkası olsa benimle niye buluşsun
Knk senle takılıyor buraya geldiği zaman
Reyhanlilisin demidjdjdjdn
Hayir
Bende hatay bu arada Hemşerilerime selam😃
FB olmuşsunuz
Hayir
Sebebi bariz bello degil mi
Sence neden engelledi
1. sevgilisi vs var adanaya grldijde senle yakinlasmak istiyo.
2 gitinde sevgilisi yakalanmamk icin engelliyo
Sevgilisi olsa benimle niye buluşsun daha saçmala.
Kesinlikle oyle geldinde yazip gjtinde engeliyirsa sebebi. nr olabilornyazmak istemiyor de cevap vermez ama engelliyo. mesaj atmani aramana mani oluyo.
Bak hakli ciktinda ksstirip atmis
Sevgilisi var dedin?
Evet neden senin ona ulasmani engelesin ya dusun kizsin sinili olsun sa a cevap vermez neden iletisim kurmani engellesin
Çünkü kavga ettik aq anlamıyor musun
ya tatilden tatile yaziyo diyosun ya
Sadece mi
Bazen kola cips alıyoruz sohbet ediyoruz ama geneli öyle
Bunun orada sevgilisi var belli engellemesinden
Daha neler saçmalama , kavga ettik öyle engelledi
Engellemiş
Yorum yapmak için yorum yapma bende önce bi oku istersen tuba😃
Sana ne be ahshshsh
😄😄
Kullanıyor seni boş ver
Sence neden engelledi