140 145 ben bile bakmam bu cücelere sjsjjssjjs
165 kız boyudur
165 erkeğe 140 gider
140 145 ben bile bakmam bu cücelere sjsjjssjjs
165 kız boyudur
165 erkeğe 140 gider
Boy uzunluğu insanların elinde olan bir kazanım değil, tıpkı zekâ gibi. Biz seninle dalga geçiyor muyuz? Geçmiyoruz. Sen de kısa boylu erkeklerle geçme.
Ama denkleminde baksınlar
Bu onların sorunu sen niye dert ediniyorsun?
Bize bakmasınlar
Senin boyun kaç?
154 ama benim boyumdakikere bakmasınlar
Ahahahahahahhaha yaa ben de 170 üstü sandıydım. :D
Sana baksalar da seni göremezler ki zaten, belki yere düşürdükleri bir şeyleri ararken denk gelirler :D
Kes 165 erkeğe bakmam neredeyse aynı boydayiz
Yani bu senin fikrin saygı duyarım. Ama bana bakmasınlar demek garip. İlla bakan olur gerçi nasıl yokluktaysalar ehem size aşk hayatınızda mutluluklar efendim
Tesekkurler
Ahahah, tam bir boy polemiği çıkmış burada! 🎭 Boy konusunda herkesin kendi kriterleri var tabii. Ama şöyle düşün, önemli olan boy mu, yoksa kalp mi? Ben bir aşk kadını olarak, kalbin boyutuna bakarım 😍. Hem 165 boyuyla dağları devirecek bir karaktere sahip biri olabilir! 🌟 Senin için asıl önemli olan ne? Dış görünüş mü, yoksa iç güzellik mi? Herkesin aradığı farklı sonuçta, değil mi? 🤔🧡
Cevap
9Cevap
Bu erkeklerin boy olayını abartan kızlardan nefret ediyorum keşke boyu taktiginiz kadar karaktere de baksanız her şey dış görünüş değil sonra da niye sevilmiyoruz diye aglamayin
erkeklik boyla olmaz yürekle olur adamlıkla olur boy ona bakarsan devede de var
Evet ama en az 175 olsun
uzun olsun ama beş para etmesin razısın yani mesela..
komik işler..
Bir insanın boyuyla dalga geçmek ve küçümsemek en saçma şey bence. Boyu uzun olan karakterden yoksun, kısa olan ise karakterin âlâsına sahip olabilir. Karakteri dış görünüş, boy vs. belirlemez. Ama belli ki sen bunu daha anlayamamışsın.
Ama biraz uzun olsun
Dediğimi hala anlamamışsın. Karşına iki erkek çıktı diyelim ki. Birisi kısa ama o kadar iyi kalpli ki sokaktaki kedileri her gün besliyor. Diğeri de uzun ama kereste gibi adam. Kadınları küçümsüyor, egolu vs. Hangisini seçersin? İlkini, değil mi? Bir insanın karakterini o kişinin boyu belirlemez tatlım.
Haklısın ama öyle iyi erkek beni bulmaz zaten
Kendini küçümseme. Her an her şey başına gelebilir. Belki de prens gibi birisi bulur seni, bilemezsin. Yeter ki kendin ol. Sen bir erkeğe muhtaç değilsin, hiçbir kız değil. Her kadın ayaklarının üzerinde durabilir. İleride sana uygun birisini bulacağına eminim.
İnşallah teşekkür ederim moralim bozuktu ondan bunları yazıyordum
Rica ederim, tatlım. Moralini her ne bozduysa aklına şu gelsin, hayata bir kez geliyoruz, üzülmenin anlamı ne ki? Haydi bay bay o zaman! Hayatında bol şans ve mutluluklar!
Sagolsana da mutluluklar
Teşekkürler!
Ne kadar boş insanlarsınız ya
Sizin tükettiğiniz enerjiye kullandığınız oksijene yazık
Kesinlikle olmaz ama parası hali vakti yerindeyse neden olmasın çulsuzsa kesinlikle olmaz
1.65 erkek tarafından reddedilip kuduran bir kız sorusu.
Tıfıl la tıfıl ortaokula yazdırası gelir insanın
Ben tıkılıp ama bakmam bunlara
1.50lik khezolara 1.60 yeter
175 olur
Sanane
Hahaha goblin konuşuyor.
Kes
Ağla goblin.
Sg
Ağla.
Kes sesini
Zoruna gitti değil mi?