Aldatıldığımı öğrendim günden güne tükeniyorum?

1 yıldır beraber olduğum erkek arkadaşım ile 30 Ekim günü artık gücü olmadığını bir süre görüşmek istemediğini söyledi ayrıldı benden Instagram hesabımı silmişti bende kendime yeni bir hesap açtım bunu görmüş ve 15 Kasım günü bana yazdı aradı hakaretler etti bunu bana ödeceğini intikamını alacağını canımı yakacağını söyledi daha önce de aldatmıştı pişman olduğunu düşünüp affetmiştim daha büyüğünü yaşatacağım sana dedi ve gitti bende 18 Kasım günü instagram hesabına baktım bir sürü kız eklenmiş içlerinden biri dikkatimi çekti ve gidip o kişiye yazdım ne zamandan beridir tanışıyorsunuz dedim biz 11 kasımda konuşmaya başladık dedi ve dünyam başıma yıkıldı ve kıza açıklama yapmış işte onunla ilişkim 1.5 ay önce bitti vs diye bende dayanamayıp ayrıldığımız şahısa yazdım nasıl yaparsın bu kadar çabuk gücüm yok diyordun dedin dedim bana sen utanmıyor musun nasıl yazarsın insanlara dedi seni ilgilendirmez vs dedi bende engelledim ve bir daha asla yazmadım ona oda bana yazmadı ( aldatılma olmuyor diyenler için 6 kasımda da buluşmuştuk 18 Kasım gününe kadar yazıştık hemen hemen her gün ) en azından bir açıklama yapmasını beklerdim o bana değil ona açıklama yaptı ve ben öldüğümü hissettim çok ağırıma gitti o beni her yerden engelledi bende onu her yerden engelledim şimdi deli gibi tekrardan kız ekliyor hiç bir şey olmamış gibi tam 18 gün oldu engelimi de kaldırmadı bir açıklama da yapmadı görüyorum stalklıyor bir şekilde ama ben günden güne tükeniyormuşum gibi hissediyorum en azından yüzleşmek içimde kalan her şeyi yüzüne söylemek istiyorum rahatlamak istiyorum lütfen aldatıldın tekrar dönmesini mi istiyorsunuz demeyin sadece yüzleşmek istiyorum içimden geçenleri söylemek istiyorum sizce nasıl bir yol izlemeliyim böyle bir deneyimi olan var mı fikir verebilir misiniz?

Aldatıldığımı öğrendim günden güne tükeniyorum?