Evli birinin ilgisinden, merakından hoşlanan insanların var olduğu gerçeği...

Evli birinin ilgisinden, merakından hoşlanan insanların var olduğu gerçeği...

Aşkından gebersem de, tanıyorum kendimi uzak dururdum, uzak tutardım kendimi, onu gördüğümde bakmalara doyamasam da kafamı yere eğerdim, çünkü haysiyetim her şeyden mühim, tabii ki büyük konuşmak istemem, yaşıyor insan çünkü, sesi bile heyecan verirken bana, yanımdan geçerken bile tir tır titrerken yüreğim sonuna kadar kapatırdım kalbimin kapılarını ona, daha doğrusu kapatmış gibi görünürdüm, biliyorum ki yuva yıkanın yuvası olmaz, mutsuzluğa doğru adım atmak istemem, hayallerimde dokunurdum ona sadece, biliyorum eziyet olurdu bana lakin daha büyük eziyetler uğramasın diye mani olurdum kendime, tutardım kendimi, sarılıp dokunmak, öpmek istesem de onu o aşkı gömerdim kalbime, evli olması benim için o kişinin imkansız olması demektir ve evli bir kişi bana ilgi duyuyorsa nasıl güvenebilirim ona, duygularım olsa bile nasıl itimat edebilirim, karısını aldatan bana da yapar aynını hem, diyelim duygularında samimi ne değişir , nasıl kirletebilirim kendimi, bakamam aynada kendime, delirsem de onun için evli adam felaket demek. Bir de ben fazla duygusalım, hisliyim, şimdi karısını düşünüp vicdan azabı çekerim, duygularım varsa bile uzak dururum diye düşünüyorum, her gün s@lak gibi ağlarım lakin en azından kendi gözümden düşmem, evli adamdan hayır gelmez, ben metres olamam, kapatma olamam Allah korusun, hem ailemin yüzüne nasıl bakarım, kendi yüzüme nasıl bakarım
Cevap
11Cevap
O kişiden uzak durur karısına söylemekle tehtid ederim ikincisi olursa söylerim değil onun için karısına yaptığı karaktersizliği gizli kalmasın diye..
Acun Ilıcalı gibi ise o kişi niye olmasın derdim ahahah ama bekar olsam tabi ki yanlış anlaşılmasın 😂
Çok sıkıntılı durumlar. Büyük konuşmayalım, başımıza gelmesin. 🙄
Sadece senin duygularını kullanır hikaye bu kadar
Emre neden profil böyle
O kim
Puahahahzhdjdkdnsbdjx
2 ay önce evli adamdan mesaj aldım senden hoşlanıyorum benimle takıl yaşa hayatı eşimi bosarim gerekirse dedi hayir dedim 1 hafta sonra eşi benim çalıştığım yerde işe başladı utancımdan kadından kaçtım kac hafta sonra eşini yakaladı başkasıyla
Hayır ya midesizlik, iğrençlik, karaktersizlik, peynirliktir bu hadi ben engelleyecem onu, karısına yazık adamın.
Hoşuna giden, bundan mutlu olanlar var.. İlgi bağımlılığı bu, karşı cins hastalığı..
Bunlara özel tedavi üretilmeli 😄🧠
Var aslında ama kullanmamışlar zamanında..
Çalıştıgım yerde abi dediğim insan ilgi duyuyormuş Berbat bi his iğrenç evli insan ilgi duyamaz kardeşim
İlgi duyulan peki..
Bende kendi mi iğrenç hissettim suçu kendimde aradım ve uzaklaştım
Uzak dururum. Bulunduğu ortama girmemeye çalışırım. Bu tarz şeyleri tiksinç buluyorum
Bundan hoşlanan kadınlar var.. İlgi göstermesi, sorması, merak etmesi hoşuna gidiyormuş.. 😀
Yazık evet..
Bundan hoşlanan kadınlar varda erkekler yokmu. Evinde eşi ilgi bejlerjen beden ortalıkta ilgi arayan ilgi seven kadınlarla oynasoyorlar
Kendimi çeker haddini bildiririm sevmem öyle şeyleri, uzak dururum. Evli biriyle öyle iletişim kurmam zaten
Kimsenin hayatında ikinci bir kadın olmağa meraklı değilim ben.
Hani böyle hayranlık masumca sevgi ise hoşuma gider büyüğüm gibi görürüm ama diğer anlamda ise bin belasını versin iğrenç bir şey
Anneannem hep der ki evlinin aşkı evine gidip evdeki karıyı görene kadardır. Ajahshs boş iş yani. Sinirlenirdim muhtemelen. Ne münasebet yanii
Napcam uzak dururum. Karısına söylemeyi her ne kadar istesem de kabak bana patlar kadın bana kızar suçlar falan hiç uğraşamam
Ben böyle bir hatayı bir kere yaptım geçmişte. Yapmam gerekiyordu yaptım. Şu an böyle bir şey başıma gelse engellerim.
İğrenç hissederim engellerim her yerden yok sayarım mümkünse basinada beyzbol sopası ile vurmak isterim belki aklı başına gelir😂
Heryerden engelledim ama karısına söyleyecek cesareti bulamadım
Evli olduğunu bilmem uzak durmam için yeterli bir sebep.
Hiç evli bir kadınla bir şeyler yaşamamış biri olsan seni ciddiye alır dinlerim ama yaptığın şeyleri başkaları yapınca zoruna gitmesin arkadaş
Ne diyorsun l*n sen..
Basit ve net yazdım? Hayatında hiç evli kadınlarla bir şeyler yaşamamış gibi ahlak bekçiliği yapmayı bırak diyorum.
Zor ama dene en azından kendine saygın kalır.
Kiminle ne yaşamışım, söyle açık açık..
Kendini bilmeyen bir adam değilsin tek tek isim vermem ben sen gibi kadınların da bir onuru gururu var! Ne yaşarsan yaşa ama saygılı kal en azından kendine yap bunu
Yok isim ver.. Uzaktan sallamak kolay, gizlenmek de kolay ama konu açık konuşmaya gelince kaytarırsınız.. Yazık
Eski sevgili ya da flörtlerini gözden geçir kaçı evliydi?
Boş yapıyorsun da bir tane kadın çıkıp der ki benle şunu yaşadın mal gibi kalırsın yapma arkadaş yapma! Hoş sözlerle anlatıyorum sana yakışmaz hareketler sergileme daha fazla
Hayır sen söyleyeceksin isimlerini madem ortaya atıyorsun.. Flört dediklerin mesajlaştıklarımsa, demek ki sen her mesajlaştığın insanla flörtsün..
Off gizlenmiş gelmiş burada yargı dağıtıyor.. Sen adam ol da bir göster kendini.. Yoksa sen evli misin burada gelip bunu savunuyorsun.. 😀
Gördüklerine inan, duydukların aslında duyman gerekenlerdir belki de.. O yüzden havaya konuşma..
Ahaha küfür ederim kadınana sadk olmayan başka bir kadına sadk olmaz
Karısına kocasına üzülürdüm değmeyen birisiyle ömrünü tüketiyor diye
Tiksinmek... Ben tepkimi koyarım devam ederse abilerimi devreye sokarım
Kendince duygusal boşluğunu dolduruyordur. Ne kötü bişey. Bence uzaklaşılmalı. Araya mesafe koymalı. Öyle insanlar bencildir. Ben olsam görüşmezdim bidaha.
Ölü taklidi yapıyorum saf salağa yatabildiğim kadar yatıyorum
uzaklaşırım ben bana ulaşamasın diye engellerim her yerden
Bu olan bir şey ama evli olduğunu bilmiyordum öğrendiğimde iletişimi kesmiştim
Kaybedenin baştan belli olduğu ilişki tarzı bu. Uzak durulmalı
olmustu 3 4 kisi engelledim napcam baska? bide utanmadan yalvarıyorlar konusalim diye yazık sadece eşlerine acıyorum.
Koşarak uzaklaşırım, evlilerden uzak durulmalı. Çevremde evli erkek arkadaş bile bulundurmam, gitsin karısıyla takılsın
tabi ki hoslanir insan ama karaktersiz de davranmamak gerekir
Umursamam ben evli değilim kardeşim kimseye bir söz vermedim. Bunu evlen olan kişi umursamalı
O kişiyle arama bir mesafe koyarım ve uzak dururum. Hiç hoş değil
Evlilerle konuşmam engellerim.
Güzel bir his olduğu kadar yanlışta
Uzak dur benden seni rezil ederim derim
İletişimi kesip uzak dururum
Ben açıkçası korkarım
Neden
Uzak durur mesafe koyarm
karisina ve babama derim
İğrenç şeyler, benden uzak
Malum kesim sever sadece.
Davranmam, sohbetim varsa da orada bitiririm.
Karaktersizlik iki türlüsüde
Çok ağlamıştım çok zoruma gitmişti
Hiç tınlamam uzak dururum... Bana mı sormuş!
Uzaklaşırım ve sinirlenır engellerdim
Allah korusun, Kötü hissederim
İletişimi koparır, yüzüne bakmam. İlgi "dilencisi" değiliz çok şükür ahdjsh😅
Eşine nasıl söyleyebileceğimi düşünürüm
Kötü hissederim. Uzak dururum
Kim o ahagsas
Gönül eğlendiririz herhalde ya
Direk Red. Uzaklaşma.
Aksi düşünülemez..
Her yerden engellerim
Uzaklaşırım
biliyosam bunu uzak dururum