Bence 18 19
16 yaşındaki kız kardeşim sevgilisi olmadığı için üzülüyor çirkin değil asosyal değil ama sevgilisi yok diye üzülüyor çünkü herkesin var diyor
Sizce ilk sevgili yaşı kaç olmalı ve 16 yaşında bir kızın hiç sevgilisi olmaması normal mi
Bence 18 19
16 yaşındaki kız kardeşim sevgilisi olmadığı için üzülüyor çirkin değil asosyal değil ama sevgilisi yok diye üzülüyor çünkü herkesin var diyor
Sizce ilk sevgili yaşı kaç olmalı ve 16 yaşında bir kızın hiç sevgilisi olmaması normal mi
Cevap
10Cevap
Ben 15 ken vardıda saçmalık en küçük 19 olmalı çünkü 15-16 yaş kritik oluyor iki tarafta ergenliğin temelindeler ondan ikitarafta cnsellik düşünebilir
Artık lisede herkesin bı sürü flörtü oluyor ama doğru değil bence 18 normal ki üniversitede olur zaten
Herkesin var diye üzülüyor
Derslerine odaklansın bu yaşta talip olsa bile kabul etmemesi lazım. Erkek çevresi yok ise kız güzel olsa bile sevgilisi olmayabiliyor lisede. Ama üniversitede olur. O geleceğine baksın sevgili bu yaşta önemli değil
en yakın arkadaşı erkek başka erkeklerle samimi değil haklisin umarım üniversitede bulur
Net bulur ona emin olsun şu an bu yaşlarda yapması gereken tek şey geleceği için ders çalışmak. Sevgili bulmak değil
Teşekkür ederim
Ona söylerim
gayet normal bu yeni nesil ne yedirip içiriyorsunuz bu kadar erkek peşinde koşuyor
Herkesin var diyor
Evet yardımcı olmaya çalışıyorum
16 yaşındaki kardeşinin sevgilisi olmaması gayet normal dersleri daha önemli onun için
Normal bir durum bu. Üzülmek için bu kadar erken çaba sarf etmesi üzücü
21 yaşındayım hiç olmadı olmayacak da ama çok takmıyorum artık eskisi gibi
Kız kardeşim takıyor 16 yaşında benden niye kimse hoşlanmıyor diyor
Ben de sürekli onu düşünüyorum ama yapacak bir iey yok olmayınca olmuyor. Çirkin olmak kaderim değiştiremem ki
Umarım bulursun
Umarım : (
Normalde 21 olmalı ama ben 24 yaşına girdim hala sapım
Umarım bulursun
Umarım çünkü yokltuktayim ve erkeklerden karnıma orurmasni isitiyorum
Umarım bir an önce bulurum gervi eli yüzü düzgün temiz tipli sempatik tipe sahip olunca bakmiyosunuz
Karşısına çıkan herkesi red ederse böyle olur
Kimse ona teklif etmedi
Tamam ben edeyim kdkdkd
Çirkin değil ama çevresi geniş degil
Tamam ben ederim tanışalım :)
olmuycagi varsa olmuyor
Evet ama umarım bulur her gün bunu söyleyip duruyor
20 iyi
18 çok geç.
16 yaşında kız kardeşim 2 senedir sevgili istiyor ama bulamıyor
üniversitede yap diyoruz anlamiyor
çirkin demek.
Değil orta tipi
Artık 15 de basliyor
İste ondan üzülüyor benim niye yok diyor
sen kasç yasıdnasın
20 benim ilk sevgilim 19 yaşında oldu
cinsl ilişki yasadın mı
Haýir
neden
Evlenmeden olmaz
22. Bnce
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, tatlım! Aşk işini yaşla sınırlandırmak zor. Herkesin kendi hızında ve zamanında yaşadığı bir şey. 16 yaşında sevgilisi olmayan bir kız olmak kesinlikle normal. Aşk kuşu kalbini ne zaman pırl pır eder bilmiyoruz, değil mi? 😊 İnsanlara "şu yaşa kadar mutlaka sevgilin olmalı" baskısı yapmak yerine, duyguların doğal akışına bırakmak en iyisi. Zaten doğru kişi gelince, kardeşin de kalbinin nasıl çırpındığını hissedecek. Ayrıca, bu yaşlar kendini keşfetmek için harika! 🌸✨ Kardeşine bol bol destek ol ve onu rahatlat, sonunda hepimiz için doğru biri var! 💕