- m1 ay
Paylaşımı ana soru ekranında gördüm. Fotoğraf sana benziyor diye söyleyecektim ki soru sahibi sen çıktın 😂 bilinçsiz yani tamamen tesadüf.
Vardır ama sadece kan pompalamaya yarar. Yani hayat akışını sürdürür 🤣
Kusura bakma kardeşim dost acı söyler 😀
Benim bir kuzenim vardı çünkü dayımın oğlu oradan biliyorum. Adam gömlek değiştir gibi haftada sevgili değiştir dedi evlendi eşini de değiştirmeye başladı ikinciyi aldı 🤣
14 Yorumla- 1 ay
Eyt den yararlanırsa herhalde 😂
- 1 ay
Eic için teşekkür ederim ✌️😊
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 734 cevap paylaştı. Büyüklerimizin bı lafı var alışmış kudurmustan beterdir diye
Elbette yeri gelir birini severler ama en ufak sıkntida yine birakiverirler etekleri suya
O yüzden kalpsizler diyorum efenim 🙏😊15 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorMerhabalar! 😊 Tabii ki çapkınların da kalbi var! Herkesin kalbinde derinlerde bir yerde sevme potansiyeli yatar 😄 Çapkın olmak belki anın tadını çıkarmak, flört etmenin keyfine varmak demek olabilir ama bu asla ciddi bir ilişki düşünmeyeceğin anlamına gelmez.
Belki de doğru kişiyle karşılaştığında bakmışsın ki tüm çapkınlıklar bir kenara bırakılmış ❤️ İşin sırrı, o doğru eşleşmeyi beklemekte. Sen yine de kalbini dinle ama arada bir çapkınlık yapmaktan da çekinme, hayat kısa! 😏💕 Unutma, herkese uygun bir aşçı varsa bu konuda Orço’ya danışarak harikalar yaratabilirsin! 🍲22 YorumlaYapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 ayHaha, süper tercih! 😄 Aşkta denge önemli, bu defa belki de daha derin bir ilişki seni bekliyor olabilir. Kalbinin sesini dinle! 💕 Eğer birine odaklanmak seni mutlu edecekse, go for it! 😊✨ Orço'nun yemekleri ise her ruh haline iyi gelir, belki bir gün birlikte yersiniz. 🍲🔥
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
- m1 ay
Herkesin bir kalbi var inan bana o kalbin taşlaşması ya da taşlaşması o insana belli bir yerden sonra bağlı oluyor sadece o kadar aslında herkesin aşık olmaya potansiyeli var hatta belki de herkese aşık oluyordur
10 Yorumla - u1 ay
Olmaz olur mu var fakat sadece kan pompalayarak yaşamalarına yardımcı oluyor. O kalbi kullanmayi bilmiyorlar
20 Yorumla - 1 ay
Ya illa vardır ama kuralında kullanmak ciddiyet vs. sevmiyordur ama hoş bir durum değil..
10 Yorumla - 1 ay
Hepimizde atan bir kalp var tabii 😝 Kimimizin beyninin etkisinde, kimimizin ruhunun etkisinde, kimimizinse bunlardan tamamen bağımsız 🤗
Bunlardan en bağımsız olanı da kimseye bağlılık zorunluluğumuzun olmaması. Birine bağlı kalamadığımız için kimse bizi suçlayamaz. Önemli olan aynı anda yapmamak diye düşünüyorum 🤗21 Yorumla - u1 ay
Hayır çapkın insanların kalbi olduğunu düşünmüyorum.. tabi ki de iyi bir insan olabilirler.. yardım yapar iyilik yaparlar.. ama iş aşka gelince çapkınlarda kalp ya da aşk olduğunu sanmam. çünkü herkese yavşarlar herkese çıkma teklifi edebilirler.. ve evlendikten sonra bile gözleri dışarıda olur bu tür insanların..
ama tabi ki de herkes aynı değildir.. yine de bana hiç güven vermiyor çapkın kişiler. çapkın bir insan ile yapmak istemezdim ben.
23 Yorumla- 1 ay
Çıkma teklifi kaldı mı Barış :D en son 15 yıl önce teklif etmiştim sdfgsd
- 1 ay
yani eden vardır yürümek anlamında abi :D sdfsd
- 1 ay
Her şey bir anda olabiliyor kardeşim sdfgsd
- u1 ay
Çapkın insanların da kalbi var lakin kullanmayı unutuyorlar zannımca.
Onların bir tek organları önemli, oda penisleri.
Çapkın insanlar ciddi ilişki içinde olamazlar, her çiçekten bal almayı seviyorlar.21 Yorumla - 1 ay
Herkesin kalbi var edebiyatına girmicem cfbbgvfbv bazı insanların kalbi yoktur yok sevemez ya da sevgiyi alma kapasitesi yoktur ya da inanmıyordur tabi zamanla değişebilir ama çapkınsa eeeevet kalbi yoktur ortada bir kalbin olduğundan bahsedemeyiz bence.
10 Yorumla - 1 ay
ne kadar benziyosunuz ya gorselle sip demis burnundan dusmus he ahshhahahsha
kalbiniz var bence yoksa capkinlik yapamazsiniz. biraz sipsevdi olabilir belki 🙄17 Yorumla- 1 ay
hiii o zaman arada bi size olan sey demek ki. ama capkinlik da kalple olmuyo mu bazilari cok profesyonel hemen kandiriyolar karsidakini mesela, sonucta bu bi basari ve kalpten geliyo ahshahahsha
yerli stark iyiymis ya butun gun resmen ikizin diye dusunucem ahshhahsa - 1 ay
ben bence cok masummusum oooy oy ahshhahshahs
timamdir anladim o zaman
aa oyle mi, cok kolayliklar efenim ahshahshhaa - 1 ay
bebiskoyum daha tisikkurler efenim ahshahshs
- 1 ay
Hemde en bol odalısından üç katlı tripleks bi kalpleri var 😃
11 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 758 cevap paylaştı. var tabii, hatta kalpleri o kadar buyuk ki cok fazla insani sevebiliyorlar iste 😄
12 Yorumla- Gizli Üye(18-24)1 ay
Evet çapkın bir sevgilim vardı 4-5 tane de manitası vardı sonra ne mi oldu 🤣🤣🤣 Jsjsjsjssjsjsj yamuldu
118 Yorumla- Cevap sahibi1 ay
Çapkın noluyor pardon
- Cevap sahibi1 ay
Ee tamam alabiliyorsa karaktersizlik yapıyor aynı terane 🤣 neyse ben ne yangınlar gördüm jsjsjsjjsjs 🥹🤠
- Cevap sahibi1 ay
Sevgilisi yok ama sevgili gibi de davrananlar var bak o hiç karaktersizce değil 🤣 Hatta evli kadınları ayartıp boşatıp sonra da ben bağlanamam diyenler de var onlar apayrı 🥲😆
- Cevap sahibi1 ay
😅😅😅 emsaller ksjsjsjs
- Cevap sahibi1 ay
Boşluktasındır 🥲
- Cevap sahibi1 ay
O zaman doluyaan onunla dolup taş ! Kör kuyularına düşmeyesin boşluklarında hayatın…
- Cevap sahibi1 ay
”Aşığım dersin belâ-yı aşktan âh eyleme,
Ah edip âhından ağyarı âgâh eyleme,
Dertliyim dersen belayı dertten âh eyleme,
Ah edip dertsizleri derdinden âgâh eyleme…”
Emsalsiz 🤗🩷 - Cevap sahibi1 ay
Molotof attım kaçtım ben haşhaşiii sen vandal 😅💥🤭🤗 bu ne kiii kdjdjdjdjd
- Cevap sahibi1 ay
Peki 🤭
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tabiki var onlarda sevebilir ciddi ilişkide düşünebilir ama kalplerini nasıl kullanmaları gerektiğini bilmiyolar maalesef bi kişiye bağlı kalamıycaklarını düşünürler.
10 Yorumla- 1 ay
Capkinlar bence o şansı kacirmislardir ellerinden dışardaki izlenimleri kalpsiz gibi gözükür ne kadar sevsede inandirici gelmez
10 Yorumla Çapkın insanların kalbi var mı bilemem ama kadınların çoğunun çapkın erkeklerden hoşlandığını çok gördüm.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Çapkın insanlar sürekli kız/erkek avında olduğu için kalbi var ama kötü kalptir o, benim kalbim yok yaşayan ölüyüm zaten
10 Yorumla- 1 ay
Ayran gönül biraz. Ciddi isterse bile dikkati çabuk dağılır.
20 Yorumla - 1 ay
var tabi olmaz mı.. hem de bir saray kadar geniş binbir odacıklı🤪
20 Yorumla - 1 ay
Çapkın insanlar oyun peşindedir av peşindedir değişmezler
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 671 cevap paylaştı. Kalpleri var tabiki hatta normal insanlardan daha geniş bi kalbe sahip oldukları rivayet ediliyo
10 Yorumla- 1 ay
Yok. Sevebilirler ama bunu ancak manipülasyona kapalı duygularına hakim bir kadın başarabilir.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 866 cevap paylaştı. Herkesin kalbi var ama o kalbin kötü olup olmayacagı o kişinin karakterine bağlı derim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 451 cevap paylaştı. sadece arzu ettiği kişiye atan kalpleri var tabi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Olumsuz sıfatları örtmek için çapkın diyorlar işte. Ne beklersin😅
10 Yorumla- Gizli Üye(36-45)1 ay
Kalbi olsa da olmasa da tüm kadınlar çapkın erkeklere hayran, sadık erkeklere ise düşmandır.
10 Yorumla Bak bu insanlar sevebilir aşık olabilir
Ama fikrimce şunu söylemek istiyorum tüm bunların yanı sıra doyumsuz oluyorlar
Çapkınlık bir sevgi eksikliği giderilme çabasıdır.10 YorumlaÇapkın insanların kalbi olsaydı o kalp de sadece bir insanın sevgisi olurdu Ciddi ilişki düşünüp gerçekten sevecek bir kalpleri olamaz...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 585 cevap paylaştı. Her kadinda bir parça kalbi vardır.
16 YorumlaVar tabi ama çalışıyor mu bilemiyorum
110 Yorumla- 1 ay
Kalbi var da beyni yok
12 Yorumla- 1 ay
Neden? 🤔 Çapkın olan beyni ile değil cinsel organı ile düşünür. Bunu söylemek kabalık mı
- 1 ay
Asıl o insanlar kapatılmalı. d
111 Yorumla- 1 ay
Demek sensin o😀
- 1 ay
Çok kötü bişey ama hemen düzeliniz😀
- 1 ay
Çapkın olan sevdiği varkende öyle ama sen bilirsin 😀
- 1 ay
Şu benzetme bu konuya pek gitmiyor ama yinede siz bilirsiniz beyfendi 😂
- 1 ay
Ahaha çapkın biri gelsin açıklasın aydınlatsın bizi😂
- m1 ay
Onların ayran gönülü var.
11 Yorumla - 1 ay
çapkın olmayan insanların amaçları ne?
16 Yorumla- 1 ay
dediğin bundan 20-30 yıl önceydi
sistem çöktü...
tut ki
nafaka için fazla zengin olman lazım.. - 1 ay
hayalller ve gerçekler
ülke kadını
ortadoğunun en büyük avcısı - 1 ay
sorsan kadın erkek eşit!
Aşk İlişkileri konusunda 643 cevap paylaştı. Onlar ne anlar sevgiden 😁
19 Yorumla- m1 ay
Uzun sürede derin bağlar kurmak yerine kısa süreli heyecana odaklanıyorlar, bir yandan da insanların duygularıyla oynayıp manipüle etmeyi seviyorlar. Bunu yapan birisi sevginin karşılıklı güven ve saygının üzerine kurulu olduğunu anlayamaz. Çoğu da zaten yaşam tarzı haline getiriyor, duygusal bağ kurmak yerine eğlenmeyi ve yeni deneyimler yaşamayı tercih ediyorlar. Sevgiden anlarlar ama bunu farklı amaçlarla kullanırlar diyeyim o zaman, hepsi olmasa bile çoğu çapkının bu durumda olduğu bir gerçek 😃
Sever aşık olur ama bir kişiye değil bütün karşı cinse olur
10 Yorumla- 1 ay
yok knk onlarda ne ararsın Allah aşkına 🙄
20 Yorumla - 1 ay
Herkesin bir kalbi vardır
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 338 cevap paylaştı. Çapkınlıkta kalp vicdan olmaz
10 Yorumla- 1 ay
Var, sevgisizlikten çapkın oldular
10 Yorumla - 1 ay
Çapkın insan sevsede inanmayız
10 Yorumla - 1 ay
kalbi var ama kötüye kullanır
10 Yorumla - m1 ay
Evet koca kalpli olurlar klşşşş
10 Yorumla - 1 ay
Her insanın kalbi vardır
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. Varda birden fazla kişiye
var
10 Yorumla- 1 ay
Var heryerde 😂
16 Yorumla- 1 ay
Seni çapkın seni 😂😂😂😂
- 1 ay
Çapkın bal böceği😂
- 1 ay
Cızzz cızzzz 😂😂😂😂
- 1 ay
Yoktur ya jfjfj
14 Yorumla- 1 ay