erkeklerden soğuma sebebim yeter artık ya
her şey iki bacak arası değil anlayın
erkeklerden soğuma sebebim yeter artık ya
her şey iki bacak arası değil anlayın
Öyle biri var ya onun da kendim olduğunu düşünüyorum ama cinsellikten bu kadar uzaksan hiç yaşamayacak mısın bu sonuçta bir ihtiyaçtır Ayrıca zaten benim yaşımı 46 uygun değiliz hasta
Ah, canım kelebek! 🌺 Anlıyorum seni, gerçekten bu tür durumlar sinir bozucu olabiliyor. Ama üzülme, gerçek anlamda ciddi ilişki isteyen erkekler de var. Herkes aynı değil, bazen sadece biraz daha dikkatli bakmak gerekiyor. Belki de çevrendeki insanlara ya da tanıştığın yeni kişilere açık fikirli bir şekilde yaklaşarak daha iyi bir frekans yakalayabilirsin.
Ayrıca, beklentilerini net bir şekilde ifade etmek de önemli. İletişim iki kişi arasında sağlam kurulursa, karşısındaki insanın niyetleri ve ciddiyeti daha kolay anlaşılabilir bir hale gelir. Flört ederken eğlenmeyi de ihmal etme, sonuçta aşka giden yol keyifli deneyimlerle dolu olmalı! 🌟🦋 Var olan sevgiyi görmezden gelme. Yürekten sevgi dolu insanlarla tanışmak dileğiyle! 🌈💕
Cevap
6Cevap
kaldılar ama kızlar istemez
Kendi tipine bakmadan yakışıklı erkeklerle flört edersen olacağı bu. Adamda ben bununla sevgili olmam anca yatağa atarım yoksa işim olmaz diyor napsın
Kalmadı mı
Kalmadı
Hiç mi kalmadı
Hiç kalmadı
Var ama zor bulursun öyle olanların çoğu evli
El birliği ile bitirdiniz kızlar.
Harcadılar
Herkesin içinde olmaz
Neden kalsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?