Güncellemeler
1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=2UiuGP88SXw Bu videoyu izlemeden önce yaptığım tahminin doğru olduğunu görmek hem mutlu hem mutsuz etti. 18:40'ı açın çirkin erkeğin %99 oranında reddedildiğini görün.
Ben tipsizim hiç sevgilim olmadı. Olsun diye de denemedim. Kaç kere deneseydim o kadar kere reddedilirdim bence. Arada bi deneyeyim diyorum da reddedilme ihtimalim %99'un üzerinde. Çirkin erkeklerin reddedilme oranı % kaçtır sizce?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yorumlarin hepsini okudum ve senin diger cirkin erkeklerden daha fazla gibi. Objektif fikrimi sunacak olursam ozguvenin eksik gibi duruyor konusmalarindan ve elime kadin eli degmedi diye ağlıyorsun her olumlu fikre olumsuz bir cevabin var. Bir kadin perspektifinden bu ezikce gorunuyor
Tamamen doğru görmüşsün.
"senin diger cirkin erkeklerden daha fazla gibi" yazmışsın burada eksik bir kelime var mı? cümle tam değil gibi geldi.
O cumle dogru ozguvenin yoksa kendine herkesten cok reddedilirsin
Hayır tam tersi. Özgüvensizlik çirkin erkekleri reddedilmekten koruyor. Denemiyorum ki reddedileyim. Deneyip de kabul edilen bir çirkin erkeğe rastlamadım daha.
Valla sen kafanda bitirmissin bu isleri yinrde soyliyim. Kendine bakicaksin spor yap kaslı erkekleri sevenler var. Giyimin mi kötü degistir dolabini giyinmeyi ogren. Sacin sakalini kestir bakimli ol. Ha ciddi anlamda yuzunde bir asitmetriklik mi var estetikle düzelt. Her seyin cozumu var yeterki ugras. Bir kadin olarak benimle konusmaya calisan cirkin erkekler de oldu gozlemledigim kadariyla bazilari hic sacina sakalina bakmayan her gun ayni kiyafeti giyen insanlardi ama temelde kaybetme nedeni ise iki kelimeyi bile bir araya getirememesiydi diyelim. Kadinlar sohbet edebilen erkekleri severler en azindan benim icin kriter bu. Kadinlar sevdikleri erkekleri yakışıklı bulurlar cirkin olsalar bile. Sen ne zaman kendine guvenir hayatinin bittigini dusunmeyi birakirsan bence ileride sevgili yapabiliesin. Dunyanin sonu mu kardesim sevgilin olmamasi illaki olur sen yeterki abartma olayi kendine odaklan. En iyi yatirim kendine yaptigin yatirimdir
Giyimim de gayet iyi , spor da yapıyorum , gayet de bakımlıyım. Çirkin diyince aklınıza neden hep kokan pis şişko adamlar geliyor. Zayıf biri çirkin olamaz mı? Ya da bakımlı biri çirkin olamaz mı? Estetik falan yaptırmayacam çünkü ameliyat olmaktan korkuyorum. Ayrıca özgüven özgüven diyip işin sonunda yine dış görünüşü değiştirmekle alakalı tavsiye vermek nasıl bir kafa? Yanlış biliyorsun , kadınlar yakışıklı buldukları erkekleri severler. Çirkin erkeklerle konuşmuyorlar bile.
Kendin cirkin oldugundan yakindigin icin sana dis gorunus tavsiyesi verdim. Sisko olmayip sacina sakalina dikkat etmeyen giyinmeyi bilmeyen bir cok adam var. bu senin dusuncen cirkin erkeklerin cok guzel kizlar tarafindan sevildigini gördü bu gozler. Iki kelimeyi bir araya getiremeyen insanlar gelmis agliyor burada.
Ben tercümanım güzel , akıcı , akılda kalıcı konuşmak benim mesleğim. Video atıcam kanıtlamak için diyeceksin ki başarılı olan özgüvenli olduğu için başarılı. Tipi iyi olanın aldığı tepkiler de iyi , gördüğü muamele iyi , çirkin olanı kovalıyorlar resmen. " https://www.youtube.com/watch?v=2UiuGP88SXw " 16:01'i aç , 18:40'a kadar izle. Özgüvensiz olan erkekler neden özgüvensiz onu anlarsın belki. Tipsiz erkekler kızların kendilerine olan davranışlarından , ilgisizliklerinden , hakaretlerinden dolayı özgüvensizler. Tipin iyiyse en fazla hayır diyorlar. Tipin kötüyse 18:40'daki gibi tepkiler alıyorsun.
Yakışıklı olanın başarı oranı %43 , çirkin olanın başarı oranı %1. Yakışıklı olanı reddedenlerin bir kısmı da zaten sevgilisi olduğu için reddediyor. Ama çirkin olan erkek , kızın sevgilisi olsun veya olmasın reddediliyor. Buna ne diyeceksin?
Bu arada güzel olan kızı da yalnızca 1 kişi reddediyor. Onun haricinde herkes kabul ediyor. Çirkin olan kıza da herkes instagram kullanmıyorum diyor kabul edenlerin de amacı cinsellik yaşayıp bırakmak :D Yani dış görünüş herşeydir. Bütün insanlar dış görünüşe bakar. Tip yoksa hiçbir kızı etkileyemezsin. Hiçbir erkeği de etkileyemezsin.
Tanışma seviyesine göre değişir.
İlk görüşte yüzde yüz.
Tanıştıkca bu seviye yüzde on'a kadar düşebilir.
Tanımıyor kimse o yüzden o oran hiç düşmüyor.
Çirkin ve tipsiz kişiler bir sıfır geriden başlar.
Durumu eşitlemek için ekstra girişimler Yapman gerekir
Yani , kendini kanıtlaman
Hiçbir başarı yakışıklılık kadar kızların ilgisini çekmiyor.
Tek başına yakışıklılık da beş para etmiyor.
Kızlar gelip teklif ediyor.
Off...
Kardeşim git en fiyakalı kıyafetleri giy...
Temizliğine özen göster
Güzel kokular sürün.
Tek sorun tipin ve fiziğin olsun
Sırf bu özenli oluşundan ötürü bile merak uyandirirsin
Yakışıklılık bir sıfır önde başlamaktır.
Empati yap, kadınlar arasında daima en güzeli en tatlısı dikkatini çeker.
Kadınlarda da böyle.
Göze hitap eden öne çıkar.
Bunun ileri seviyesinde sohbet, uyum gibi şeyler öne çıkar.
Her şey bir bütündür.
Sen 2 metresin önünde sırasıyla 6 metre bir duvar var , 1 metre bir duvar var , 1 metre bir duvar var. Sen 6 metrelik olanı aşamıyorsun ki 1 metrelik olanları aşabilecek durumda olsan da o duvarlara sıra gelmiyor.6 metrelik duvar (tip) senin diğerlerine ulaşmana engel oluyor. Ayrıca tipsizsen kadınların seninle alakalı tüm alanlardaki görüşü hep önyargılı ve negatif. Örnek verecek olursam
Yakışıklı bakınca kesişiyoruz
Çirkin bakınca taciz ediyor
Yakışıklı vazgeçmeyince aşık, tutkulu
Çirkin vazgeçmeyince takıntılı
Yakışıklı az harcayınca tutumlu
Çirkin az harcayınca cimri
Yakışıklı çok harcayınca cömert
Çirkin çok harcayınca savurgan
Yakışıklı küfür edince açık sözlü
Çirkin küfür edince ağzı bozuk
Yakışıklı tek takılınca çok cool
Çirkin tek takılınca içine kapanık
Yakışıklı çirkinim dediğinde mütevazı
Çirkin çirkinim diyince özgüvensiz
Yakışıklı kadın düşkünü olunca çapkın
Çirkin kadın düşkünü olunca abazan
Bak yapılan eylemler aynı ama kadınlarda uyandırdığı etkiyi eylemi yapanın tipi belirliyor. Ben spor yaptım , dil öğrendim , para kazandım, hayvanseverim , ahlaklıyım ama gel gör ki elime 1 tane kız eli değmedi. Ben bu kadar şey yaptıktan sonra okuma yazma bilmeyen kızları bile etkileyemiyorsam bana kimse gelip de kendini geliştir , parfüm sık vs. demesin. Tip tek kriter başka bir kriter falan yok.
Hocam denemedin ama
Denemelisin
Adım atmalisin
Kadınlar sana adım atmaz
Ve en basiti
Bir kadinla her gün aynı ortamda olursun
Bilmezsin ki bazı geceler seni dusleyerek ve arzulayarak uyur
Haberin bile olmaz
Kadın adım atmaz. Kolay kolay kendini açmaz.
Bilmek için illa benim denememe gerek yok. Aynı segmentteki çirkin erkeklerin denediğini ve aldığı sonuçları görebiliyorum.
Bende deneyip sonuç alanları görüyorum.
Sonuç pozitif.
Ben hiç görmedim.
Ekonomik durumu karakteri zekası bunlarda öne çıkıyor ama ilk izlenim de tip önemli
Sonraki izlenimleri etkileyen şey zaten ilk izlenim. Tip yoksa 2. 3. 4. 5. kaçıncı izlenim olduğu önemli değil. İlkinde notunu veriyorlar zaten.
Gerçi giyim kuşamda ilk izlenimi etkiliyor ya da araba anahtari vs detaylar
Herkesin bir alıcısı var unutma
Tabi efendim. Benim alıcı adresi bulamadı herhalde. Gelecek yüzyıla kavuşuruz inş.
Umutsuz vakasın galiba
Tip yoksa kız da yok. Umutlu olsam ne olacaktı ki gene reddedilecektim. Umutsuz olmak en azından reddedilmekten koruyor çirkinleri.
Bu kafayla mutsuz kalırsın tip herkese göre cirkin olamazsın göreceli bir durum bu
Herkese göre çirkinim. Beni görsen haklısın derdin zaten.
Galiba yaşın küçük sana bir şey anlatamam baş ağrısı iyi geceler
31 yaşındayım abisi. Senin yaşın küçük ben sana bişey anlatamam. Kafan basmıyor belli ki. İkili ilişkiler hakkında hiçbir şey bilmediğin o kadar belli ki. Herşeyin sadece tipe baktığını çözememişsin daha.
Muhabbetin iyiyse tipinin önemi kalmıyor
Gece gece canım yalan çekmişti gerçekten iyi geldi teşekkür ederim.
Yalan söylemedim
Peki bu gözlemin gerçek hayata mı dayanıyor yoksa romantik komedi filmlerine mi?
Yalnızca kendi görüşüm✨
Ben arkadaş ortamında baya gülünen muhabbeti sevilen biriyim. O zaman kadınlar benim esprilerimi anlayabilecek kapasitede mi değil? yoksa tipe mi bakıyorlar?
Ya zannediyorsun ya da farklı görüşlerde olan kadınlarla aynı ortamda bulunuyorsun. Bilemiyorum.
Tamam kanki sen en iç güzelliğe önem veren insansın. Hadi iyi geceler.
Kendine iyi davran. Yüzdelere kafa yorma.
%90 falan
Az değil mi?
Paran varsa %0
Param var %100.