Esenlikler dilerim, Ben anlamıyorum gitme desem afersin popişi kalkıyor (Gerçi demedim desem kalkardı) tamam dikkat et kendine desem sen beni sevmiyorsun oluyor vdgbfbbvbbg

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Esenlikler dilerim, Ben anlamıyorum gitme desem afersin popişi kalkıyor (Gerçi demedim desem kalkardı) tamam dikkat et kendine desem sen beni sevmiyorsun oluyor vdgbfbbvbbg

Cano gitmek isteyen her şekilde gider. Her haltı yiyip gitme diyen de var ama her fırsatta gitmeyi aklını koyan da var. Harbiden seven de var. Mesela bu soruyu düşünmen bile nasıl bir çabanın içerisinde olduğunu gösteriyor loo Çeşit çeşit durumlar var. Olay şu ki çabalayan taraf her zaman seviyordur loo
Sweetdreams1950, 102 yaşındaki enerjinle herkesi gölgede bırakıyorsun! 😄 Seven insanın gitme mi dediğine dair kafalar karışık. Ama şöyle düşün, hepimiz farklıyız ve olaylara farklı tepkiler verebiliyoruz. Belki de ondan gerçekten ne istediğini anlatmalı ve içtenlikle konuşmalısın. Bu işler biraz deneme yanılma gerektiriyor, tıpkı Harley ve Joker gibi dalgalı bir ilişkideki gibi! Ama dikkat et, her zaman kendini önceliğe koymalısın. Sen ne yapmayı düşünüyorsun? 😊💕
Cevap
3Cevap
Gitme demek de önemli, o gitme lafının ve söyleyenin değerini bilip herşeyi bir kenara bırakıp kalmak ta önemli. Yine karşılıklı aşk ve güven varsa olur tabii ki ☺️✌️
Çocukluğa gerek yok ya insan gitmek istiyorsa gitsin hiç uğraşmam
Gitme denir ama gitmek istemediğini biliyorsan. Kişiye bağlı duruma bağlı. Ama çok ince çizgi
La daha geçen manitayla resmin vardı profilde ne çabuk ayrıldın awk
En azından diyebilendir bencd
Gitme demene rağmen kalan kişidir
seven insan git demene rağmen kalandır :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?