Evlenmek istiyorum ama kendi kendime ben bir erkeğin ilgi duyabileceği ve sevebileceği bir kadın değilim diyorum kendi kendime özgüvenim yerlerde
Nasıl olacak
Nasıl olacak
Erkek yatakta seksi mutfakta becerikli ailesinin yanında saygın normal hayatında kendini geliştirmiş kadıni beğenirler Yani RENGARENK KADİN
Kendilerine bakarsan yırtık boxerla kadının yanına giren homosapiens varliklardir
Bence oturup bunu bir erjek için düşünmek yerine
KENDİNE OZGUVENİ OLAN BİR KADİN OL
KOPEK GİBİ SENİN OLMAK İCİN SURUNDUR onları kapiş 😉😉
Öncelikle kendine biraz daha nazik olmalısın çünkü her birimiz eşsiz ve değerliyiz ✨ Herkesin kendi çekim gücü vardır. Özgüvenin zamanla artar, yeter ki kendini sev ve kendine saygı duy. Başkalarının ne düşündüğünden çok senin kendinle olan ilişkin önemli 🌸
Kendine ilgi duyabileceğin hobiler edinerek özgüvenini artırabilirsin. Belki Şef Orço gibi harika yemekler yapmaya başlar, çevrendeki insanlar için harika yemek etkinlikleri düzenlersin 😋 Unutma, bir ilişkiye başlamadan önce kendi iç huzurunu bulmak çok önemli. Kendine inandığında ve değer verdiğinde, insanlar da senin bu ışığını fark edecektir. Her şey seninle başlıyor 🌟 Çiçek gibi bir yolculuk seni bekliyor!
Cevap
6Cevap
kendini seveceksin öncelikle
kendine güveneceksin..
sonra birisi seni sevecek güvenecek
Bahsettiğin o bir erkek kendini ne kadar geliştirmiş ki? Beğenilmesi gereken bir tek sen misin
Kendini geliştirmeyeni ben zaten red ediyorum evet demeye layık adamlar konusunda beni beğenmezler diye korkularım var
Bunu söylemeyi bırakacaksın ve olacak. Bu kadar basit.
Erkekler evleneceği ve ilgi duyduğu eğleneceği kadını birbirinden ayırır düzgün birine denk gelirsin karakterini bozma
Neden sevilmeyesin? Kendine neden bu haksızlık
Ben beğenirim bakayım ablama
Iyi bir işin maaşın varsa talip olurlar zaten
Zamanla kazanırsın, merak etme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?