- 1 ay
Hayır beceremem hiç öyle şeyleri 😅
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 ay
Hayır canım herkes için değil reddedildiğim oldu mesela
13 Yorumla- 1 ay
Yok ya berbat bir şey kafayı yiyorsun
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorTabii ki de aşık edebilirsin, tatlım! 🎯 Aşk oyunları biraz beceri, biraz da şans meselesi. Eğer o kişiye gerçekten ilgi gösterirsen, onu dinler ve samimi olursan çok şey başarabilirsin. İletişim büyük bir anahtar 🔑 Her zaman doğal ol ve kendini göster; çünkü kimse sahte birine aşık olmak istemez.
Ama unutma, herkesin kalbine giden yol farklı olabilir. Önemli olan o yolu keşfederken hem eğlenmek hem de karşındakine değer vermek. 🎈 Yine de son karar onların. İşte böyle aşk maceralarına atılmak, yaşamın en tatlı kısmı değil mi? ❤️ Peki, senin için aşkın tanımı ne? Hadi, biraz sohbet edelim! 🎉20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
- 1 ay
Neden uğraşayım ki? Eğer birini kendime aşık etmeye çalışıyorsam, zaten doğal bir bağ kurmak zorlaşıyor demektir. İnsanların duyguları, zorla ya da yapay bir şekilde şekillendirilemez. Eğer biri bana aşık olmuyorsa, belki de olması gereken bu değil. Zaten değerimi anlayacak biriyle, doğal olarak bir bağ kurmak daha sağlıklı ve anlamlı olur.
10 Yorumla - m1 ay
Hayır hiç uğraşamam.. Kendi halimde takılıyorum.. Kimseyle bir bağlantım yok..
10 Yorumla - u1 ay
Gözüme kimseyi kestirmedim, hiç o şeylerle uğraşmadım. Gereksiz işler.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yok reis edemem, uğraşmam da olacak olan oluyor zaten
10 Yorumla- Gizli Üye(30-35)1 ay
Yok kardeşim edemem en fazla dikkatini çekerim. Aşk insan seçemiyor kime nerde aşık olacağını bilmezsin. Tesadüfen hayatına biri gelir zamansız , ilk gördüğün doğal haline bi gülüşü bakışı, davranışı ona aşık olursun zaten. Duyğuların en yoğun haliyle yanaşırsın. Aklından bian bile çıkmaz, engel olamazsın düşüncelerine, her uzaklara daldığında gözün arar hayalini kurarsın düşündükce heyecanın artar, sıcak basar , kalp atışların hızlanır. Aksini iddia edenin aşktan gram haberi yoktur , aşık ederim diyenlerin aşk sandıkları şey haftalık hevesdir daldan dala atlamak.😂
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Hayır edemem aşktan bahsediyorsak tesadüfi başlar bana göre insan genelde yabancı birine aşık oluyor , gözüne kesdirmekle taktikle falan olmaz yanii. Taktikle elde etdiğim de zaten anlar , ben erkek olsaydım şıp diye anlarım neyin ne olduğunu,😂böyle de kötü değilim de neyse 🙈😝
10 Yorumla- 1 ay
Büyük bir iddia.
Sevmiyorsa aşık etmek için uğraşmam.
Ama biri kendini gizleyerek benimle oynamak istemişti. Tabi ben kim olduğunu anladım. O gün kendime söz verdim. Normalde bir daha iletisimim kurmamam gerekiyordu. Ama ekstra bir şey yapmadan bana asık olmuştu.
Sonrada bunu dostluğa çevirdik.
10 Yorumla - 1 ay
Birini kendinize aşık etmek çok kolay, önemli ve zor olan kendinizi değiştirmeden aşık edilmek. İstedikten sonra çoğu kişiyi kendime aşık edebilirim, herkesin karşı cinsten bir beklentisi vardır ve bunu çözmek karşı tarafı kendinize bağlamaya yeterli. Ben kendimi değiştirmeden hareket ettiğim için gözüme kestirsem de aşık edemeyebilirim.
10 Yorumla - s1 ay
Kafaya taktıysam olabilir. Ama hiç bu girişimlerim olmadı. Şey söylemesi ayıp olmasın beğendiğim insanların bana da ilgisi oluyordu😅🙈🙈
111 Yorumla- 1 ay
Çok enerjiksin demek :D
- 1 ay
Auram yüksek derler fal bakanlar da onu demişti😅
- 1 ay
Bu fal işi doğru mu hocam baktırmam lazım :D
- 1 ay
Bazılari cidden güzel bakıyor😄🤣
Ben Kıbrısta kaldığım zamanlar orada yol üstünde bir cafe vardı. Kadın çok iyi fal bakıyordu. Zaten İstabulda da ünlü yerlerde de fal bakan biriymiş. Ama yerleri de sormamıştım hiç. O kadar iyi bakıyorduki büyüledi beni🤣🤣 - 1 ay
Onu geç tuttu mu peki :D
- 1 ay
Dediği her şey birebirdi. Aşk hayatıma kadar🫣
Bana şey dedi bir de senin hayatına girenler seni daha çok seviyor. Sen mantık kadınısın erkekler bundan ürküyor🫢🫢 - 1 ay
Erkekler mantık kadının sevmez ama pek :D
- 1 ay
Enerji tutuyor demekki onlarda 😅
Mantık konusunda ilkel bakanları ben kendim tanımak istemiyorum zaten ta en baştan😎 - 1 ay
Yürü be hocam enerciiin bol olsun :D
- 1 ay
Cümlemize hocaamm😅😅
- 1 ay
Amin :D
- 1 ay
Olabilir
13 Yorumla- 1 ay
😄denerım
- 1 ay
ugrasacagim biriyse hic ugrasmam acikcasi. cok pesinde kosmam icin baya sirilsiklam asik olmus olmam lazim ben tanimadan da asik olamam. onun disinda istedigimi de alirim
10 Yorumla - 1 ay
Kimseyi gözüme kestirmem, kendime âşık etmeye de uğraşmam. Zorla güzellik olmaz, karşılıklı aşk ve güven varsa olur sadece. Başka türlü vakit ve duygu kaybı.
10 Yorumla Aşık etmek gibi bir iddiam yok ama sevgilim yaparım
10 Yorumla- 1 ay
Bu tür konularda çok beceriksizim elde var koca bir 0
10 Yorumla - 1 ay
Aşk fazla iddialı ama ilgi alanına girmeyi başarırım diyelim 😅
10 Yorumla - u1 ay
Gözüme kestirebilirim ama eyleme geçmem o gelsin bana ne
10 Yorumla - 1 ay
Edemem, etmek için de çabalamam.. Aşık olduğuma içimi gösteririm sadece..
10 Yorumla - 1 ay
Evet ederim ama sorun şu ki kimseyi gözüme kestiremiyorum.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. Hiç öyle bir iddiam yok çünkü herkesin kendi kalbi veya aklı ile hareket edeceği bir durum bu
10 Yorumla- 1 ay
Canım uğraşmak istiyorsa bunun için çabalarım ve başarırım diye düşünüyorum
10 Yorumla - 1 ay
Öyle bir iddiam yok. Ama @NeclaTekinAydınoğlu hanıma sormak isterim, siz edebilir misiniz?
11 Yorumla- 1 ay
edemem 👉🏻👈🏻
- u1 ay
Aşık edemem ben
10 Yorumla - s1 ay
Edebilirim ama uğraşmam
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 704 cevap paylaştı. Frekanslar tutmuyorsa kimse kimseyi aşık edemez.
10 Yorumla- 1 ay
Edemem. O konuda iddalı değilim.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Uğraşamam kimseyle hulkum yok zaten
10 Yorumla- 1 ay
Yoo o beni kendine asık etsin mxkdmdmx
10 Yorumla - u1 ay
Hayır uğraşamam hiç.
10 Yorumla Kafaya koyduysam yaparım
10 Yorumla- 1 ay
İkna olucağını düşünüyorsam evet
10 Yorumla - 1 ay
Ederimde etmek istemiyorum
10 Yorumla - 1 ay
Evet bunu yapmıştım
10 Yorumla - 1 ay
Ederim edemiyorsam yeterince ilgimi çekmemiştir
10 Yorumla - 1 ay
Gönlü varsa edebilirim
10 Yorumla - 1 ay
Adım atamıyorum ki aşık edebilsem
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 580 cevap paylaştı. Uğrasmam aslinda o zaten enerjiyi hisseder.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 697 cevap paylaştı. Aşka kapalıyım istemiyorum kimseyi..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 759 cevap paylaştı. Bu mümkün ama tercih etmem böyle bir şeyi🙄
10 Yorumla- 1 ay
Bu tiple nereye ediyorsun heheyt.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ederim
20 Yorumla- 1 ay
Büyücü müyüz biz aşık edelim 😂
10 Yorumla - 1 ay
Etmem uğraşmam
10 Yorumla - 1 ay
Etmeye çalışırım
10 Yorumla - 1 ay
Hayır edemem.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Zor biraz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Uğraşmam
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yok edemem.
10 Yorumla- m1 ay
Uğraşamam
10 Yorumla O kadar yetenekli degilim
10 Yorumla- 1 ay
Hayır keşke öyle birsey olsa
10 Yorumla - 1 ay
Valla şu an onu deniyorum
10 Yorumla - m1 ay
Hayır edemem,
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 ay
Uğraşmam ki
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay