Güncellemeler
1 yıl
Soruyu neden cinsel yaşam kategorisine aldınız? Aşk ilişkileri dedim. Zevk sadece cinsellikle mi oluyor?
Anlatacak çok şey var da burada görür felan diye korkuyorum birini söyleyeyim bir müzikal var çok gitmek istiyordum kendisi de maddi olarak sıkışığım dedi biletler epey pahalı sen git dedi sana da alayım borcun olsun dedim kabul etmedi bir ay sonra alalım dedim yine yok sen al dedi. Ben aldım tek gideceğim bunun bir ton lafını yaptı neymiş kendi olsa bensiz gidemez bana da bilet alırmış ben borç demişim bilmem ne kusra bakma gurur yaparsın sandım dedim böyle daha çok yaptım şimdi git tek başına dedi. İçine etti sağolsun? Ne yapmalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
o zaman sevgilinden uzak durun
Borç diye nitelemen sorun olmuş kanka
Erkeğe koyar
Sizin ilişkiniz sevgiliden çok arkadaşça bir ilişki gibi.
Nasıl yani
Seni mutlu etmeyen ne varsa terk et iş ev sevgili arkadas şehir hatta ülke
bul birini gt, deet ettiğin şeye bak. hayat kısa. sevgili bide, resmiyet tok bişii yok. zorla seni teşvik ediyor çapsız
Gece gece sinirli yattım benim de sorunlarım var
o bunun farkında bile değil. sepet zamanı gelmiş.. sen eğlenmene bak
Büyük ihtimalle maddi sıkışıklığından dolayı morali bozuk çatacak yer arıyor
Bence sen onu düşündüğğn için sevşnmeli, şu an aran nasıl
Karışık bir durum bilet Ne kadar
1800₺
Sen alsaydın
Teklif ettim borcun olsun dedim yok sen tek git dedi borç diye yakasına yapışacak halim yoktu borç demişim ben almamışım
Borç demen hoş değil
Gurur yapar diye düşündüm
İkiniz ne iş yapıyorsunuz
Memur de sen
Tamam alabilir memurlar iyi alıyor diğer kesimlere göre
Bunun için de trip arıyorsa artık
Bir şey daha var özelden yazayım mı
Olur
Ne uğraşıyorsun ver yolu gitsin
Benim için çok da şey yaptı hakkını yiyemem ilgili diğer erkekler gibi ilgisiz değil ama çok bunaldım niye ortası denk gelmez çok seviyor ama özgüvensiz
Ulan bi müzikal kaç para Allah aşkına
1800₺
Valla bize uzaktan eleştirmek kolay geliyor ama sevgilinin ne durumda olduğunu bilen sensin. Bileti ben alayım demeseydin, müzikale gitmek istiyorum ve ikimize bilet aldım yanımda senin de olmanı istiyorum demen daha doğru olurdu. Erkeklerde maddi anlamda yetersizlik çok ağır oluyor, gurur yapmıştır almamıştır paranı. Sevgilim banada dese borç vereyim diye istemezdim.
Maddi sıkıntılarından dolayı sinirleri bozuktur
Tek o değil ki başka bir şeyin daha içine etti
En alttaki sorunun cevabı
Ne var anlatacak çok mek ettim doğrusu nasıl yani
Bence sizin baska sorunlarinizda var
Nerden bulursunuz böyle çapsız
Hakikaten de içine etmiş
Bırak ya ondan olmaz bu ne böyle
Sevgilin biraz prenses galiba
Bayağı prenses
Zamana birak soğuyorsun zaten yavasca
Soğudum şu an