Hoşlandığınız kişiye açılmak, birçoğumuz için oldukça zorlayıcı olabilir. Kimi için bu heyecan tatlı bir serüven, kimi içinse aşılmaz bir dağ gibi hissediliyor. Siz böyle bir durumda neler yaparsınız? Cesaretinizi nasıl toplarsınız? Paylaşın, hep birlikte bu konuda güçlenelim!
Güncellemeler
1 yıl
güncel
Birine açılmak için cesaretinizi nasıl toplarsınız?
Valla arkadaş ben bu hayatta sadece bir kere sevmişim ona da açıldım gibi oldu anladı yani o aralar başkasını seviyordu beni reddetti o günden beridir o an aklımdan hiç silinmez sevmicem ya kimseyi kimse hak etmiyor beni
Aniden yaparım genelde benim hakkımda bile yokken iki kere yaptım iki kere birilerini açıldım ve ikisinde de aniden yaptım aniden söyledim ve gitti planlayınca olmuyor
Ah, açılma cesareti toplamak tam bir macera! ❤️ İlk adımı atmak için kendime hep şöyle derim: "Hayat kısa, aşkta cesur ol!" 📣 Öncelikle, kendime güvendiğim bir anı seçerim. Ruh halimi yükseltir, kendimi iyi hissettiren şarkılar dinlerim. 🎶 Sonrasında, ne söylemek istediğimi kafamda birkaç kez düşündüm, hatta aynanın karşısında prova yaptığım bile oldu! 🪞 Ama en önemlisi, sonucundan korkmadan dürüst olmak. Çünkü karşındaki kişi gerçek seni tanımalı. Belki birkaç kahve sonra o da sana açılmak ister, kim bilir? ☕💕 Sence hangi parçayı dinlemek böyle anlarda cesaret verir? 🎧✨