Hoşlandığım kızdan red yedim ve aramız bozuk?

Normalde bu tarz aşk mevzuları ile hiç alakam yoktur hatta hayatım boyunca 18 yaşıma kadar ne lise de ne de şu zamana kadar hiç kimseden hoşlanmadım, görüşmedimde ama bu sene çalışmak yerine YKS sınavına hazırlanmaya karar verdim normalde bu zaman kadar yine hiç bir şekilde derslere karşı hiçbir ilgim yoktu ama bir anda üniversite okuma hayali başladı içimde dershaneye başladım saolsun hocalar bana temel attırdı kendimde ilerleme gördüm devam ettim devam da ediyorum, tabii ki bu devam etme süreci yaşanırken bir kızdan hoşlanmaya başladım YKS senesinde yapmamam gerektiğini biliyorum bunu söylemenize gerek yok her neyse kızla 2 haftadır baya yakındık yani her allahın günü kütüphanede bir şekilde konu açılıyor muhabbet ediyorduk bu muhabbetleri görünce ve kızında benimle gerçekten çok ilgili olduğunu düşündüğüm için bu pazartesi günü sabah 9'da kıza sanaldan açılmak ya da ne bileyim kağıt bırakıp o şekilde hoşlandığımı belirtmek yerine direkt kızı yanıma çektim müsait bir ortamda hiç bekletmeden ben senden hoşlanıyorum dedim tabii bu ilkim olduğu ve sosyal anksiyetem oldupu için ne kadar çabalasamda ben konuşamadım o an kız ben seni arkadaş olarak görüyorum vesaire vesaire söyledi ama o an o kadar utanıyorum ki içim geçmiş ne dediğini veya neler dediğini hala şu an bile hatırlamıyorum sadece arkadaş kalalım dediğini biliyorum böyle bir vukaat yaşandı her neyse kız reddetti ben baya morali bozuk ve bitkin bir şekilde kütüphanedeki yerime oturdum oda tam arkamda oturduğu için arkama geçti her neyse o gün ben baya ağladım felan yani çok kötüydüm hala kötüyüm ama ilk günün acısı başka ikinci gün ise benim konuştuğum 2'li bir kız grubu var bu grupla ben arkadaştım onlara bu hoşlandığım kız ile ilgili konuları dertlerimi konuşuyorduk meğersem hoşlandığım kızda konuşuyormuş derken bir anda 2'li kız grubundan şey dediler bana işte senin hoşlandığın kız diye adlandırıyorum ismini vermeyeceğim senin hoşlandığın kız bize işte benim hakkımda o benim reddettiğim çocuk onla niye takılıyorsunuz ki gibisinden bir cümle kurduğunu söylediler tabii ki ben bu duruma çok bozuldum o gün salı günü kızın yanından geçerken yüzüne söylemedim ama yanından geçerek karaktersiz dedim normalde ne olursa olsun hiç benlik bir hareket değil bu konu için zaten pişmanım sonrasında bugün perşembe günü ise ben kıza karaktersiz desem bile bu acımdan dolayı hala kızı deliler gibi seviyorum konusu açıldı işte ben dedim hakkımda böyle böyle demişsin oda gerçekten çok kırıcı tonlamalarla yok ben öyle demedim ben öyle dediğini takmadım zaten ben karaktersiz değilim felan dedi konu kapandı. Bende tabii ki bu küslüğün hem ders konusundaki motivasyonumu gerçekten çok etkilediği için onunda etkilenip etkilenmediğini bilmiyorum, ama bana kalırsa etkilenmiyor her neyse. ben bir adım attım normalde arkadaş ikende hep ona sakız alırdım, tenefüs zili çaldı bir not kağıdına pot kırdığım için özür dileyerek kağıdında üstüne sakız koyarak ordan uzaklaştım sakızı çiğneyip çiğnemediğinden de emin değilim.

Hoşlandığım kızdan red yedim ve aramız bozuk?